Help Liposuctie!

17-06-2011
MateiDianaAdelina
Nu este medic/terapeut
MateiDianaAdelina
am o intrebare m-am decis sa imi fac o liposuctie in zona soldurilor a burtii si picioar interior...intrebarea mea ar fi :Ce insemna "o zona" adica in zona soldurilor si a burtii pe cate zone se actioneaza? si cat timp va trebui sa stau in casa adica fara efort? va trebui sa port colanti si corset cat timp?si inca o intrebare :Ma voi invineti? precizez ca am 23 de ani si 52 de kg nu fac interventia sa dau jos kg doar pt remodelare.Multumesc si astept raspunsuri.
2 comentarii
0
11-08-2011, ora 16:41
Ana Rucareanu
Nu este medic/terapeut
Ana Rucareanu
Buna, iti recomand o doctorita foarte buna care pe mine m-a ajutat foarte mult.Se numeste Ana Maria Oproiu si lucreaza in privat.Este o persoana cu care poti discuta si care iti poate da un sfat avizat.Eu am avut aceeasi problema si am decis sa fac respectiva interventie si sunt foarte multumita.Mult succes!
0
16-09-2012, ora 22:37
yadira3
Nu este medic/terapeut
yadira3
Aceasta doctorita la care am fost si eu Ana Maria Oproiu, dupa ce te face cu operatia, te cam lasa in voia sortii.si nu iti arata cantitatea de grasime extrasa, doar iti spune, ori tu pina nu vezi nu stii daca e asa sau nu e asa cantitatea spusa de ea...d-na ANA RUCAREANU, AR TREBUI SA FIE MAI EXPLICITA SI SA ITI SPUNA CA TREBUIE SA ASTEPTI VREO 6 LUNI DUPA O astfel de opertie de lipo, ca sa se vada acolo ceva...nu iti recomand Ana Maria Oproiu.mergi in alta parte...o spun din experienta si chiar voi deschide un blog cu operatiile rau facute de ea, iti ia banii si nu se vede mai nimic...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.