Help-alergie la soare! si nu numai.
Ma confrunt cu trei probleme, pe un fond alergic zic eu, care se manifesta zic eu ca independent una de alta, dar simultan in acest moment
1.De ceva timp vara, cand stau la plaja, dar chiar si la o simpla si mai lunga deplasare prin soare, ma confrunt cu o alergie la soare care se manifesta prin mici bubite rosii, care apar in special pe antebrate si care sunt insotite de o senzatie neplacuta de mancarime.
As fi interesata cum pot fi tratate.
2.Altceva- in zona decolteului am cateva pete "mai" albe, care pe masura ce ma bronzez raman la fel de..albe. Exista un tratament pentru ele?
3.Pe laba piciorului, mai predominant la unul dintre ele am confrunt cu o eczema sa zic asa, pe o suprafata relatov mica 2 - 3cm, care pe moment trece cu Diprosalic (sau Elocom) dar care ulterior recidiveza, eventual la soare.Cand e semivindecata are un aspect usor solzoz.Uneori am mancarimi, se desrpind mici scoame, singereaza ff putin, ustura un pic.Cred ca ar mai fi necesar ceva ca medicatie.
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc,
Carmen
1.De ceva timp vara, cand stau la plaja, dar chiar si la o simpla si mai lunga deplasare prin soare, ma confrunt cu o alergie la soare care se manifesta prin mici bubite rosii, care apar in special pe antebrate si care sunt insotite de o senzatie neplacuta de mancarime.
As fi interesata cum pot fi tratate.
2.Altceva- in zona decolteului am cateva pete "mai" albe, care pe masura ce ma bronzez raman la fel de..albe. Exista un tratament pentru ele?
3.Pe laba piciorului, mai predominant la unul dintre ele am confrunt cu o eczema sa zic asa, pe o suprafata relatov mica 2 - 3cm, care pe moment trece cu Diprosalic (sau Elocom) dar care ulterior recidiveza, eventual la soare.Cand e semivindecata are un aspect usor solzoz.Uneori am mancarimi, se desrpind mici scoame, singereaza ff putin, ustura un pic.Cred ca ar mai fi necesar ceva ca medicatie.
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc,
Carmen
3 comentarii
Cred ca va poate ajuta un dermatolog!
Pai tocmai ca de aceea am postat la sectiunea asta pe acest forum.ma gandeam ca totusi mi se poate recomanda ceva aici.
La cate probleme aveti este mai dificil sa fiti ajutata pe net.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie sezoniera
- 3iritatii pe piele la soare
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 13NU la soare
- 3Iritatie solara?
- 11alergie la soare???
- 3bubite mici dupa plaja
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 3Ten iritabil la soare
- 4bubite de la soare sau alergie?
- 0Bube rosii de la soare
- 3bube care apar doar vara..
- 2Alergie la soare
- 2Alegie solara
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Ajutati-ma, am alergie la soare !
Mai multe informații despre: Alergiile solare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: