Alergie la soare
Buna ziua, in urma cu cativa ani, dupa plaja la mare, desi niciodata nu am abuzat, am facut o alergie de care nu stiu cum sa scap.Am facut teste la vremea respectiva, inclusiv ptr LUPUS si fotoalergie.Toate au iesit negative.In fiecare an de cand soarele este mai puternic si pana toamna, daca se intampla sa stau mai mult in soare(fara sa fac plaja)chiar si cand merg pe jos, pielea se inroseste, se umfla putin si am mancarimi pe brate, pe gat, practic pe portiunile neacoperite.Ce pot face, cum pot scapa de aceasta problema?Multumesc, Lina
2 comentarii
Buna ziua,
Posibil sa faceti o eruptie polimorfa la lumina. Tratamentul e dificl, si ar trebui sa luati din luna martie pana in august beta-caroten 1-2 cp pe zi, zilnic ptr prevenirea aparitiei eruptiei.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic dermatolog
Posibil sa faceti o eruptie polimorfa la lumina. Tratamentul e dificl, si ar trebui sa luati din luna martie pana in august beta-caroten 1-2 cp pe zi, zilnic ptr prevenirea aparitiei eruptiei.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie sezoniera
- 3iritatii pe piele la soare
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 13NU la soare
- 3Iritatie solara?
- 11alergie la soare???
- 3bubite mici dupa plaja
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 3Help-alergie la soare! si nu numai.
- 3Ten iritabil la soare
- 4bubite de la soare sau alergie?
- 0Bube rosii de la soare
- 3bube care apar doar vara..
- 2Alegie solara
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Ajutati-ma, am alergie la soare !
Mai multe informații despre: Alergiile solare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: