bubite de la soare sau alergie?
buna ziua.mi-au aparut 2 bubite rosii pe gat expunandu-ma la soare, fara sa ma uit la data expirarii unguientului tetraciclina mi-am aplicat aceast unguient iar acuma bubitele rosii mi s-au intins pe tot pieptul si gatul, uitandu-ma pe urma la data expirarii la unguient era deja din luna 11.2010 expirat.m-am dat cu ceai de musetel si acool sanitar, dar tot nu dispar.ce pot sa fac??
4 comentarii
daca aflii ceva sa-mi dai si mie un raspuns. nu scap de ele
Paraschivescu Paul -*
multumesc
(*modificat de admin)
Paraschivescu Paul -*
multumesc
(*modificat de admin)
Sanatate si
O zi buna.
astept si eu un raspuns
in acest sens.
O zi buna.
astept si eu un raspuns
in acest sens.
Buna ziua!
Din nefericire, este foarte greu de apreciat ce sunt acele "bubite rosii" care v-au aparut.
Pentru diagnostic si tratament corespunzator ele trebuiesc vazute. Asa ca sfatul meu este sa mergeti la un medic dermatolog si sa nu mai utilizati diverse creme sau ceaiuri pentru ca exista posibilitatea sa se agraveze leziunile.
Numai bine!
Din nefericire, este foarte greu de apreciat ce sunt acele "bubite rosii" care v-au aparut.
Pentru diagnostic si tratament corespunzator ele trebuiesc vazute. Asa ca sfatul meu este sa mergeti la un medic dermatolog si sa nu mai utilizati diverse creme sau ceaiuri pentru ca exista posibilitatea sa se agraveze leziunile.
Numai bine!
Multumesc mult.O sa tin cont de sfatul dumneavoastra si o sa merg la medic deoarece imi sunt foarte incomode si nu arata deloc bine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie sezoniera
- 3iritatii pe piele la soare
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 13NU la soare
- 3Iritatie solara?
- 11alergie la soare???
- 3bubite mici dupa plaja
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 3Help-alergie la soare! si nu numai.
- 3Ten iritabil la soare
- 0Bube rosii de la soare
- 3bube care apar doar vara..
- 2Alergie la soare
- 2Alegie solara
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Ajutati-ma, am alergie la soare !
Mai multe informații despre: Alergiile solare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: