bubite mici dupa plaja
eu de vreo 2 ani de zile am niste [pete maronii pe maini spate si uneori imi apar pe gat!
pe maini sunt la incheieturi.si am fost la plaja.s-au mai dus din pete dar mi-au aparut niste bubite mici albe asemanatoare cu niste cosuri pe unele petee si in unele zone in care nu aveam pete
unele ma mananca unele nu dar sunt inestetice.
mi-au aparut si pe laba mainii si pe labele picioarelor!
oare ce-o fi?
pete am observat ca imi mai dispra in momentele in care sunt putin mai stresata
pe maini sunt la incheieturi.si am fost la plaja.s-au mai dus din pete dar mi-au aparut niste bubite mici albe asemanatoare cu niste cosuri pe unele petee si in unele zone in care nu aveam pete
unele ma mananca unele nu dar sunt inestetice.
mi-au aparut si pe laba mainii si pe labele picioarelor!
oare ce-o fi?
pete am observat ca imi mai dispra in momentele in care sunt putin mai stresata
3 comentarii
Grea ghicitoare! Cred ca mai bine le-ai arata unui medic dermatolog!
acum bubitele mici mi-au disparut.ce am mai citi de pe forum cred ca petele maronii ot fi de la ptiriazis.aceasta boala de piele chiar nu are leac?
buna...am si eu aceeasi problema ca e lui dearbuc. pete ft mici maronii pe spate si care s-au extins mai apoi pe brat. petele sunt insotite de ceva ca niste cosuri mici. nu ma mananca, doar cand le supar putin ma mananca pret de vreo 2 3 secunde. precizez ca le am de aprox 4 ani, si mi se pare ca s-au extins. am fost la mai multi dermatologi, insa din pacate niciunul nu m-a putut diagnostica clar, iar tratamentele urmate nu au mers. mi se pare ca aceleasi bubite, dar pe brat, in partea superioara, se pot observa la multe persoane... sper intr-un raspuns, m-am saturat de ele!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 13NU la soare
- 3Iritatie solara?
- 11alergie la soare???
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 3Help-alergie la soare! si nu numai.
- 3Ten iritabil la soare
- 4bubite de la soare sau alergie?
- 0Bube rosii de la soare
- 2Alergie la soare
- 2Alegie solara
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 1Ajutati-ma, am alergie la soare !
- 0Urticarie solara _UVA
Mai multe informații despre: Urticaria solara Alergiile solare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: