Helicobacter pylori
Buna seara! As avea si eu o intrebare, daca poate cineva sa ma ajute.Mama mea a facut un test de sange iar la rezultat i-a fost scris Anticorpi anti Helicobacter pylori IgG 2, 89. As dori sa stiu daca este prezenta aceasta bacterie in organismul ei! Pe langa acest rezultat, mai are si colesterolul seric total de 276, 5 mg/dl si LDL colesterol 200 mg/dl Vrea sa spun ca se simte rau, cam orice ar manca simte o usturime la stomac si gust amar. Astept raspunsul dvs. Va multumesc!
3 comentarii
Helicobacter pylori este prezentă in continuare dacă prezintă arsuri gastrice. Anticorpii sunt prezenţi, dovadă ca organismul încearcă să rezolve această problemă. In general, aceste arsuri conduc in câteva săptămâni la lezarea mucoasei stomacale şi apariţia ulceraţiilor. Este suficient un tratament de 30 de zile pentru lichidarea acestei bacterii. Deasemenea si colesterolul poate reveni la valori normale folosind tratamente naturiste, pe bază de plante.
Va multumesc pentru raspuns! As mai avea totusi o intrebare, nu poate sa ia niciun fel de medicament decat ampicilina, ii face rau...Ce ar trebui sa ia?
Medicul de familie sugereaza si analiza la scaun ptr Helicobacter, apoi considera daca trebuie tratament conteaza IMUNITATEA organismului.Deci eu am avut analiza pozitiva de 5, 34 la SANGE dar in scaun analiza negativa.Medicul de familie nu mi-a dat tratament considerand ca am acticorpi.Deci trebuie sa consulti medicul de familie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentul ptr Helicobacter Pylori poate -trezi- virusul hepatitei B ?
- 1helicobacteria pylori si ulcerul duodenal
- 9heliobacter - care sunt simptomele?
- 164Helicobacter vs Sulforaphane
- 5helicobacter sau colon iritabil ?
- 16Helicobacter
- 6gastrita si altele...
- 3bacterii la stomac, urmez tratament, dar ma simt rau
- 3Valori pt. Helicobacter Pylori
- 5Gastita, Heliobacter piroly
- 5Gastrita, dureri stern, helicobacter
- 3Helicobacter pylori
- 6Intrebare tratament HP
- 8ulcer cronic duodenal
- 2in momentul de fata tratamentul pt bacterie mai este eficient?
- 2Analize heliobacter pylori la copil de 10 ani
- 0Helycobacter pylori
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 1HelicobActer
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: