helicobacter pylori
am mai multi polipi, unii sunt f mici, unul este de vreo 5 mm...am facut ecografie, chirurgul spune ca este de urmarit.
ma mai duc la un gastro, care lucreaza la Fundeni, pe 16 am iar ecografie si face si endoscopie pe 18. dar nu vrea deloc sa ma adoarma. nu stiu daca voi rezista.
inca nu sunt sigur daca am Hp sau nu...la fecale nu mi a iesit, am fost azi la analize sange. aflu saptamana viitoare rezultatul...
ma mai duc la un gastro, care lucreaza la Fundeni, pe 16 am iar ecografie si face si endoscopie pe 18. dar nu vrea deloc sa ma adoarma. nu stiu daca voi rezista.
inca nu sunt sigur daca am Hp sau nu...la fecale nu mi a iesit, am fost azi la analize sange. aflu saptamana viitoare rezultatul...
Nikola din sange HPo sa-ti iasa cu siguranta pozitiv chiar daca nu-l mai ai. Asa iese o perioada dupa tratament cam ciudat dar asa este.
concludent este din scaun, endoscopie,.. o sa rezisti. te face cu un sprei in gat, si nu simti mare lucru.
pa pa
concludent este din scaun, endoscopie,.. o sa rezisti. te face cu un sprei in gat, si nu simti mare lucru.
pa pa
Nicola nu trebuie sa-ti fie frica nici-un pic, eu ma bucur ca am facut fara anestezie am iesit pe picioarele mele iar in drum spre casa am oprit intr-un supermarket si mi-am facut cumparaturile.Celalti au iesit adormiti ca dupa operatie pe pat si au fost dusi intr-o sala.Totul e cand iti baga furtnul sa te concentrezi cum respiri asta e singurul tau job in rest o sa-i auzi vorbind pt ca or sa vb o sa fie dr si cu asistenta.Nu se intampla nimic, nu o sa te doara nimic.Dureaza 5 minute.Furtunul e foarte subtire.daca ar fi sa mai fac endoscopii as mai face pt ca nu e nimic de speriat.Cand m-am dus eu plina de curaj dupa ce am urmarit un video cum se face si o tipa de pe un forum ma asigurase ca furtunul e foarte subtire, stateam afara pe o bancuta si vedeam tot ce facea doctora inauntru.O tipa statea langa mine pe bancuta.Si a inceput sa-mi spuna ca ea avea ulcer si nu mai stiu ec si ca mai facuse 2 endoscopii dar cu anestezie.Si ca acum doctorii nu i-au mai dat voie sa mai faca inca una si ca ii e frica de moarte ca o face pe viu.Dupa care tipa zice "sa vezi ce gros e furtunul! uite atata e !"si-mi arata degetul ei mare de la mana.Recunosc ca ma panicasem putin, norocul meu ca m-a chemat inauntru ca daca mai stateam cu ea de vorba cred ca plecam acasa si nu mai faceam :))))Si bineanteles ca nu a fost asa, furtunul era subtire si nci nu am simtit :)Hp-ul chiar daca il eradichezi mai ramane in sange 3 ani. XXX
Poate fi efectul placebo dar eu zic ca Kefirul e un elixir. Luati-l cu incredere.
Ma simt excelent de la Kefir. Voi mi-ati spus sa iau un antibiotic natural si am dat de kefir pe net.
Radu cum arata kefirul asta? m-am uitat pe net, si nu este cel pe care eu l-am avut.
dar oricum si mie mi-a facut bine, dar eu l-am hranit cu apa nu cu lapte sa fie doua produse diferite?
si spre rusinea mea, l-am dat mai departe ca aveam mult de lucru cu el. atunci eram sanatoasa tun si l-am neglijat.
sanatate pa pa
dar oricum si mie mi-a facut bine, dar eu l-am hranit cu apa nu cu lapte sa fie doua produse diferite?
si spre rusinea mea, l-am dat mai departe ca aveam mult de lucru cu el. atunci eram sanatoasa tun si l-am neglijat.
sanatate pa pa
Sandy Kefirul (iaurt) e produs de cristalele japoneze de lapte si arata ca niste cristale albe.
Sunt 2 feluri: cristale de lapte si cristale de apa. Cele de apa au alte proprietati si difera de cele de lapte.
Iaurtul produs de cristalele de lapte (Kefir) actioneaza in principal asupra stomacului, colonului, ficatului, splinei, pancreasului, plamanilor. Din ce am citit este unul de cele mai bune probiotice naturale.
Kefirul contine intre 100 de milioane si 1 miliard de bacterii vii pe mililitru cub (bacterii benefice pentru organism).
Kefirul din magazine trebuie sa aiba perioada de garantie cel mult 10 zile, altfel bacteriile mor si nu mai are efect asupra organismului. De aceea cel mai bun kefir e ala preparat de tine.
Sunt 2 feluri: cristale de lapte si cristale de apa. Cele de apa au alte proprietati si difera de cele de lapte.
Iaurtul produs de cristalele de lapte (Kefir) actioneaza in principal asupra stomacului, colonului, ficatului, splinei, pancreasului, plamanilor. Din ce am citit este unul de cele mai bune probiotice naturale.
Kefirul contine intre 100 de milioane si 1 miliard de bacterii vii pe mililitru cub (bacterii benefice pentru organism).
Kefirul din magazine trebuie sa aiba perioada de garantie cel mult 10 zile, altfel bacteriile mor si nu mai are efect asupra organismului. De aceea cel mai bun kefir e ala preparat de tine.
Dragii mei am intrat sa va spun ca am mai gasit o cura miraculoasa pentru sinuzita mea si am inceput tratamentul de astazi.Tratamentul se face cu hidrogen peroxide 3%.si se pun picaturi in ueche, de asemenea este bun si pt raceli.Chestia importanta care am observat-o astazi este ca stabilizeaza ph-ul, asa ca, nu stiu daca in dimineata asta daca nu uit am sa fac proba cu apa si paharul.Deci, se pun 3-4 picaturi de hidrogen peroxide in ureche si se sta asa intins 10 minute dupa care se repeta si la cealalta ureche.Va las linkul aici:
------------*
Daca cititi si comentariile o sa vedeti ca cineva s-a vindecat de sinuzita in 4 zile dupa 30 de ai de suferinta ceeace cred ca e un miracol pt ca aceasta boala nu se vindeca nici cu antibiotice (cu toate ca medicii le prescriu la greu)nici cu operatie.Si mai spune de candida ca e bine sa faci injectii intravenos cu Hidrogen peroxide.va las pe voi sa cititi.Pupici XXX
(*modificat de admin)
------------*
Daca cititi si comentariile o sa vedeti ca cineva s-a vindecat de sinuzita in 4 zile dupa 30 de ai de suferinta ceeace cred ca e un miracol pt ca aceasta boala nu se vindeca nici cu antibiotice (cu toate ca medicii le prescriu la greu)nici cu operatie.Si mai spune de candida ca e bine sa faci injectii intravenos cu Hidrogen peroxide.va las pe voi sa cititi.Pupici XXX
(*modificat de admin)
am revenit. observ ca nu prea este actiune aici.
ok, rezumat:
- polipi vezica. am facut ecografie la un chirurg, a spus sa i las in pace ca sunt mici, doar de urmarit!
- am fost la Gastro- medic Dr.Ditoiu la Fundeni. are experienta f larga in domeniu.
mi a facut si el ecografie la polipi, mi a explicat de ce sunt acolo, etc. a spus la fel, sa i lasam in pace si sa i urmarim.
tot la el am facut si Endoscopia: tremuram de frica pe hol, nici nu mai eram eu...parca eram in transa..
mi a recomandat sa nu fac anestezie si nici macar sa dau cu sprey in gat, caci o sa fie super ok.
personal, mi s a parut ceva f f simplu!!! nici nu m am asteptat. pfffffff..nu stiu de ce se sperie lumea. dar si acest doctor pe care il recomand, are mana...n am simtit mai nimic decat cum intra furtunul pe gat. in fine, are peste 40 000 endoscopii facute. sa nu cumva sa faceti sub anestezie. nu este nici o durere, decat un mic disconfort. dupa ce am terminat parca mai vroiam sa mi faca una..asa de control.. serios, este floare la ureche.si atentie, eu am gatul mic, operat de 5 ori, inainte sa fac endoscopia aveam stare de greata, gat uscat.. in timp ce intra furtunul, doar am vrut sa vomit de 3 ori, dar nu am avut ce. si eram mega panikat...
rezultat. gastrita + valva aceea care tine stomacul inchis putin larga..deci tratament.
mi au venit si rezultatele de la analize.
in nas, Stafilococ auriu! nu stiu ce sa ma fac cu el. alta belea acum! acum stau pe net si citesc de stafilocoace...
in sange anticorpi HP slab pozitiv. in fecale Negativ si eu si sotia. o sa mai repet analiza in fecale.
ptr cei care au probleme cu stomacul, faceti Endoscopie. mie mi s a parut super relax. nu inteleg pe cei care au spus ca s au chinuit, probabil nu prea sunt " incercati" de viata...
ok, rezumat:
- polipi vezica. am facut ecografie la un chirurg, a spus sa i las in pace ca sunt mici, doar de urmarit!
- am fost la Gastro- medic Dr.Ditoiu la Fundeni. are experienta f larga in domeniu.
mi a facut si el ecografie la polipi, mi a explicat de ce sunt acolo, etc. a spus la fel, sa i lasam in pace si sa i urmarim.
tot la el am facut si Endoscopia: tremuram de frica pe hol, nici nu mai eram eu...parca eram in transa..
mi a recomandat sa nu fac anestezie si nici macar sa dau cu sprey in gat, caci o sa fie super ok.
personal, mi s a parut ceva f f simplu!!! nici nu m am asteptat. pfffffff..nu stiu de ce se sperie lumea. dar si acest doctor pe care il recomand, are mana...n am simtit mai nimic decat cum intra furtunul pe gat. in fine, are peste 40 000 endoscopii facute. sa nu cumva sa faceti sub anestezie. nu este nici o durere, decat un mic disconfort. dupa ce am terminat parca mai vroiam sa mi faca una..asa de control.. serios, este floare la ureche.si atentie, eu am gatul mic, operat de 5 ori, inainte sa fac endoscopia aveam stare de greata, gat uscat.. in timp ce intra furtunul, doar am vrut sa vomit de 3 ori, dar nu am avut ce. si eram mega panikat...
rezultat. gastrita + valva aceea care tine stomacul inchis putin larga..deci tratament.
mi au venit si rezultatele de la analize.
in nas, Stafilococ auriu! nu stiu ce sa ma fac cu el. alta belea acum! acum stau pe net si citesc de stafilocoace...
in sange anticorpi HP slab pozitiv. in fecale Negativ si eu si sotia. o sa mai repet analiza in fecale.
ptr cei care au probleme cu stomacul, faceti Endoscopie. mie mi s a parut super relax. nu inteleg pe cei care au spus ca s au chinuit, probabil nu prea sunt " incercati" de viata...
Ai vazut Nicola cat de usor a fost?merita sa faci anestezie pt asa ceva?
Daca ai valva largita inseamna ca ai si reflux acid, si de-aia te simti asa, Vezi ce tratament iti da, daca nu, se face operatie pt asa ceva, e o operatie usoara neinvaziva uite iti dau sa citesti aici:
--------------*
iar pt streptococus aureus (MRSA) fiindca e in nas, nu cred ca antibioticele isi fac efectul acolo, exista la farmacie o crema speciala se numeste Bactroban si se aplica in nari.
(*modificat de admin)
Daca ai valva largita inseamna ca ai si reflux acid, si de-aia te simti asa, Vezi ce tratament iti da, daca nu, se face operatie pt asa ceva, e o operatie usoara neinvaziva uite iti dau sa citesti aici:
--------------*
iar pt streptococus aureus (MRSA) fiindca e in nas, nu cred ca antibioticele isi fac efectul acolo, exista la farmacie o crema speciala se numeste Bactroban si se aplica in nari.
(*modificat de admin)
adara, nu se merita nici macar sa dai cu sprey anestezic in gat ptr asa ceva. imi tremurau picioarele la inceput de frica..si ce usor a fost. mai rau te simti cand vomiti de la bautura...mie mi s a parut f usor. acum inteleg operatiile facute pe creier sub hipnoza si fara anestezie.
problema la mine, este ca nu am arsuri si nici reflux care sa ma usture pe gat.
Gastro : pe mine ma ustura doar putin limba si la baza limbii dupa ce mananc. daca mananc condimentat ma ustura si pe gat in jos.
eu nu am avut dureri, arsuri la stomac decat f rar. acum, am citit pe net ca poti sa ai gastrita sau reflux fara sa ai simptome. o sa mi pun o perna sa dorm noaptea mai suns.
ca medicamentatie medicul mi a recomandat : Omeprazol 20. si inca un medic, dar nu inteleg ce este...21 zile si alt medicament 14 zile dar habar nu am ce scrie.
nu incep acum tratamentul...mai astept putin, sa plec in vacanta.
peste o sapt repet iar analiza ptr HP. medicul mi a spus ca nu se merita sa mi recolteze la endoscopie, caci Hp ca si Candida il avem toti.devine periculos doar cand iese din limita normala, datorita altor afectiuni, imunitate scazuta, etc. iar cum la mine din fecale a iesit negativ, iar prin sange slab pozitiv...o sa mai repet analiza din fecale. in orice caz, daca dupa regim si medicamentatie ma simt la fel, o sa fac iar o endoscopie cu prelevare..si asa imi place. cred ca daca as avea aparatul acasa mi as face singur.
de ceva timp, am limba incarcata dimineata, sa fie de la Gastrita sau Candida??
Stafilococ Aureus: toata lumea spune sa exista peste tot, si ca devine periculos doar cand intra in sange. am fost la Cantacuzino, si medicul mi a spus sa stau linistit, caci el este peste tot, pe usi, Wc, etc. iar examenul din sange se face numai daca am temperatura peste 37...ceva de genul. iar eu am stafilococ in nas, dar fara nici un simptom.
daca vreau, pot sa merg la cantacuzino, si sa mi fac un autovacin. prepararea dureaza 30 zile, iar tratamentul 2 luni jumatate, cu posibilitatea sa nu l scoata din organism.
acum, eu am citit pe net ca poate sa atace inima, rinichii, etc.
nu prea stiu ce sa mai zic in legatura cu acest stafilococ. eu sti uca l am de mai mult timp. ba iese pozitiv, ba negativ...
problema la mine, este ca nu am arsuri si nici reflux care sa ma usture pe gat.
Gastro : pe mine ma ustura doar putin limba si la baza limbii dupa ce mananc. daca mananc condimentat ma ustura si pe gat in jos.
eu nu am avut dureri, arsuri la stomac decat f rar. acum, am citit pe net ca poti sa ai gastrita sau reflux fara sa ai simptome. o sa mi pun o perna sa dorm noaptea mai suns.
ca medicamentatie medicul mi a recomandat : Omeprazol 20. si inca un medic, dar nu inteleg ce este...21 zile si alt medicament 14 zile dar habar nu am ce scrie.
nu incep acum tratamentul...mai astept putin, sa plec in vacanta.
peste o sapt repet iar analiza ptr HP. medicul mi a spus ca nu se merita sa mi recolteze la endoscopie, caci Hp ca si Candida il avem toti.devine periculos doar cand iese din limita normala, datorita altor afectiuni, imunitate scazuta, etc. iar cum la mine din fecale a iesit negativ, iar prin sange slab pozitiv...o sa mai repet analiza din fecale. in orice caz, daca dupa regim si medicamentatie ma simt la fel, o sa fac iar o endoscopie cu prelevare..si asa imi place. cred ca daca as avea aparatul acasa mi as face singur.
de ceva timp, am limba incarcata dimineata, sa fie de la Gastrita sau Candida??
Stafilococ Aureus: toata lumea spune sa exista peste tot, si ca devine periculos doar cand intra in sange. am fost la Cantacuzino, si medicul mi a spus sa stau linistit, caci el este peste tot, pe usi, Wc, etc. iar examenul din sange se face numai daca am temperatura peste 37...ceva de genul. iar eu am stafilococ in nas, dar fara nici un simptom.
daca vreau, pot sa merg la cantacuzino, si sa mi fac un autovacin. prepararea dureaza 30 zile, iar tratamentul 2 luni jumatate, cu posibilitatea sa nu l scoata din organism.
acum, eu am citit pe net ca poate sa atace inima, rinichii, etc.
nu prea stiu ce sa mai zic in legatura cu acest stafilococ. eu sti uca l am de mai mult timp. ba iese pozitiv, ba negativ...
Hai sa ma zic si eu cate ceva ca n-am mai zis demult si nu ma pot abtine.
'Hp ca si Candida il avem toti.devine periculos doar cand iese din limita normala, datorita altor afectiuni, imunitate scazuta, etc. '
In sfarsit un medic destept.
Nicol, Omeprazol si celelalte pastilute care panseaza stomacul dau efect temporar si ca atare sunt ineficiente. Pana nu elimini stresul, tensiuni sau oboseala nu vei vindeca gastrita, chiar daca ai fi tratata de cei mai buni medici din lume.
Nu-mi spune si tu ca nu ai stres ca nu te cred.
'Hp ca si Candida il avem toti.devine periculos doar cand iese din limita normala, datorita altor afectiuni, imunitate scazuta, etc. '
In sfarsit un medic destept.
Nicol, Omeprazol si celelalte pastilute care panseaza stomacul dau efect temporar si ca atare sunt ineficiente. Pana nu elimini stresul, tensiuni sau oboseala nu vei vindeca gastrita, chiar daca ai fi tratata de cei mai buni medici din lume.
Nu-mi spune si tu ca nu ai stres ca nu te cred.
Nicola nu cred ca incarcatura limbii e de la gastrita mai degraba valva care e slabita si lasa sa treaca candida, chiar daca nu ai simptome de reflux el exista.Se zice ca limba e harta organismului, depinde inde este incarcatuta, daca e la varful limbii ai prob cu esofagul daca e la jumatate ai prob cu stomacul daca e la baza limbii ai prob cu colonul, in functie de asta trebuie sa-ti faci o curatare a organismului.Si eu am avut stafilococ auriu in gat dupa ce l-am vegheat pe fratele meu care avea cancer, eu am luat o saptamana de antibiotic.Mi-au facut un fel de test sa vada la ce antibiotice cedeaza si la ce antibiotic e rezistent, nu mai stiu ce am luat dar am scapat de el.La nas e diferit de-asta iti zic ca la farmacie exista un unguent bactroban special pentru nas pentru stafilococ auriu, nu e bine sa stai asa ca are toata lumea, nu toata lumea are asa ceva si nu e normal sa-l ai.Aici e considerat o boala mortala MRSA se numeste, si de cate ori te internezi in spitall iti ia din nas mostra si duce la laborator sa vada daca il ai sa nu mai infectezi si pe altii.Cei care au sistemul imunitar slabit au probleme mari cand se agata de ei stafilococul asta.Asa ca da afara cu el.
Salut ce mai faceti ? sper ca sunteti toti HP free ! Si eu am facut stafilococ in nas de doua ori dupa ce am luat antibiotice, cand sistemul imunitar e mega scazut.de fiecare data mi-a trecut cu miere manuka UMF 15 ;). aplicam cu betisoarele acelea de curatat in urechi, ma ungeam in nas de 2 ori pe zi, cam intr-o sapt incepe sa se vindece si in 2-3 sapt a trecut total. Nu merita antibiotice pt un amarat de stafilococ in nas, se poate crea rezistenta la antibiotice iar apoi sa nu mai functioneze. daca pt HP manuka nu a functionat cine stie, aici pot confirma ca si-a facut treaba de minune. si la raceli, insa de cand iau probiotice nu m-am mai racit deloc.
Matrixradu, asa mi a spus si medicul, Hp + Candida avem toti. ele sunt controlate de organsim si ce este prin stomac. iese din limite cand sist imunit este slabit...
in legatura cu stresul, ai dreptate.cred ca sunt cel mai stresat de pe tot forumul. dar totusi, gastrita si alte boli gastro se fac si din cauza prostiilor care le bagam in noi, mese neregulate, alcool de proasta calitate, mai adaugam putin stres si asta e!
nu stiu ce sa spun despre gastrita, caci pe mine nu ma doare stomacul, ma ustura limba si la baza gatului, ragai destul de des...
cred ca medicul stie mai bine decat mine. daca el mi a facut endoscopia si mi a spus ce am, inseamna ca asa este. cum am spus, are 30 de ani experienta si peste 40 mii de endoscopii facute. o sa urmez tratamentul + regim.cred ca este bine si ptr organism.
ADARA, nici eu nu cred ca este normal sa l ai. totusi 30 % din populatie sunt purtatori. poti sa fi purtator si sa nu se manifeste. de ex, mie mi l au descoperit in nas, dar eu nu am nici un simptom. nu ma doare nimic.nu am nici o buba, nu sangerez..nimic.
o sa mai repet iar analiza la laborator sa vedem ce iese.
si eu cred ca am candida..dimineata am depunere pe limba, vine de pe gat..deci se incarca toata limba.
adara, cum dau afara stafilococul? mi s a facut si biograma- este sensibil la anumite medic. si rezistent la penicilina.o sa merg la Instituul Cantacuzino sa repet testul, daca iese negativ nu mai bag in seama. daca iese pozitiv, ii fac tratament.
in legatura cu stresul, ai dreptate.cred ca sunt cel mai stresat de pe tot forumul. dar totusi, gastrita si alte boli gastro se fac si din cauza prostiilor care le bagam in noi, mese neregulate, alcool de proasta calitate, mai adaugam putin stres si asta e!
nu stiu ce sa spun despre gastrita, caci pe mine nu ma doare stomacul, ma ustura limba si la baza gatului, ragai destul de des...
cred ca medicul stie mai bine decat mine. daca el mi a facut endoscopia si mi a spus ce am, inseamna ca asa este. cum am spus, are 30 de ani experienta si peste 40 mii de endoscopii facute. o sa urmez tratamentul + regim.cred ca este bine si ptr organism.
ADARA, nici eu nu cred ca este normal sa l ai. totusi 30 % din populatie sunt purtatori. poti sa fi purtator si sa nu se manifeste. de ex, mie mi l au descoperit in nas, dar eu nu am nici un simptom. nu ma doare nimic.nu am nici o buba, nu sangerez..nimic.
o sa mai repet iar analiza la laborator sa vedem ce iese.
si eu cred ca am candida..dimineata am depunere pe limba, vine de pe gat..deci se incarca toata limba.
adara, cum dau afara stafilococul? mi s a facut si biograma- este sensibil la anumite medic. si rezistent la penicilina.o sa merg la Instituul Cantacuzino sa repet testul, daca iese negativ nu mai bag in seama. daca iese pozitiv, ii fac tratament.
Nicola, stafiloccocul se ia de prin spitale si il ia cei cu sistemul imunitar scazut, in nas e cea mai usoara forma, dar se poate raspandi in organism ca plamani, caile aeriene, sinusuri..etc, o sa te trezesti ca ai probleme daca nu il tratezi si bineainteles este transmisibil, pui mana la nas pe obiectele din casa si pot lua si membrii familiei.Eu am luat antibiotic cand l-am avut, tot asa dupa biograma am luat analiza cu biograma in mana am intrat in prima farmacie, si mi-a dat farmacista ce a crezut ea ca e mai bun, (imi facusera test pe 6 tipuri de antibiotice), 3 au iesit rezistente si 3 puteam sa le iau, din alea 3 a ales farmacista.Puteai foarte bine sa-l iei de prin spitale uite asa mergi la analize pui mana pe clanta usii, ai dus mana la nas si l-ai luat.Spitalele lasa de dorit, nu se igienizeaza cum trebuie te duci cu o boala si iesi cu 3.Nu e lucru de gluma.Stafiloccocul este o bacterie care in cazurile usoare iti ataca pielea si faci "impetigo" sau niste bubite purulente, si netratat intra in sange infecteaza sangele si faci septicemie, endocardita (asta e o infectie a inimii).pneumonie, sau osteomielita (infectie a oaselor si a maduvii spinarii).Sa nu-ti mai spun ca daca ai o taietura la mana ti se poate infecta cu stafiloccocul asta si asa patrunde in sange. si e mai greu de tratat.Iti las aici un link sa citesti.:------------*
Stafiloccocul este o batcerie care nu traieste in stomacul nostru ca si candida.e o bacterie care nu are ce cauta in corpul nostru, ar trebui sa merga si membrii familiei la control ar putea fi si ei infectati.Nu e lucru de gluma!
Tu zici ca poti fi purtator, dar in acelasi timp poti fi si focar de infectie pt altii cu sistemul imunitar slabit.Eu zic ca nu are rost sa mai cheltui bani sa repeti testul daca a iesit pozitiv, pozitiv este, mergi cu hartia in mana la orice farmacie ia antibiotic si scapa cat mai repede, si pune si membrii familiei sa se controleze.Sterge prin casa obiectele cu o solutie dezinfectanta gen Borax care omoara toti microbii.Iti doresc multa sanatate XXX
(*modificat de admin)
Stafiloccocul este o batcerie care nu traieste in stomacul nostru ca si candida.e o bacterie care nu are ce cauta in corpul nostru, ar trebui sa merga si membrii familiei la control ar putea fi si ei infectati.Nu e lucru de gluma!
Tu zici ca poti fi purtator, dar in acelasi timp poti fi si focar de infectie pt altii cu sistemul imunitar slabit.Eu zic ca nu are rost sa mai cheltui bani sa repeti testul daca a iesit pozitiv, pozitiv este, mergi cu hartia in mana la orice farmacie ia antibiotic si scapa cat mai repede, si pune si membrii familiei sa se controleze.Sterge prin casa obiectele cu o solutie dezinfectanta gen Borax care omoara toti microbii.Iti doresc multa sanatate XXX
(*modificat de admin)
Buna ziua tuturor!!!!!!!!!!!!!
Chiar daca va urmaresc postarile nu am mai scris de ceva timp.
Acum dupa 6 luni de la interventia chirurgicala pt chistul ovarian ma confunt cu o alta problema.
Iata despre ce este vorba si poate ma ajutati cu un sfat:...acum o saptamana am cumparat niste ciuperci pleurotus si de de cand le-am luat m-am gandit sa fac printre altele si cateva snitele;zis si facut...am ajuns acasa si m-am apucat de gatit..in timp ce le prajeam am luat unul si l-am mancat caci imi era tare foame si pofta in acelasi timp.;
la masa am mai mancat vreo 5 buc
sincera sa fiu ma asteptam la altceva de la ele(pana atunci nu le-am mai facut sub aceasta forma);dar totusi de foame.peste noapte m-am trezit cu o senzatie de voma ingrozitoare;a doua zi la serviciu am intrebat colegele daca au patit ceva asemanator.la toate a fost ok
acu intrebarea mea ar fi este posibil sa mi se fi aplecat in asa hal incat si dupa o saptamana sa am asemenea senzatii de greata?
noaptea trecuta m-am trezit din nou cu starile de greata (toata saptamana am avut dar parca nu atat de puternice);
colegele mele care sufera de bila au zis ca este posibil sa ai asemenea stari pe o durata mai lunga;
azi am luat redigest la recomandarea uneia dintre ele si la serviciu mi-a fost ok, dar acum vad ca iar au inceput.
mai mentioneaz ca am fost saptamana trecuta la controlul de dupa operatie si totul era ok-deci problema nu este gineco cum a fost in toamna...
...si atunci de la ce poate fii.
cand ma gandesc iar ma iau starile de panica si uite asa intru intr-un cerc vicios
astept pareri de la voi-poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
adara din cate am citit ai scapat de virusul hepatitei B;felicitari
sanatate multa tuturor si sa ne auzim cu bine
Chiar daca va urmaresc postarile nu am mai scris de ceva timp.
Acum dupa 6 luni de la interventia chirurgicala pt chistul ovarian ma confunt cu o alta problema.
Iata despre ce este vorba si poate ma ajutati cu un sfat:...acum o saptamana am cumparat niste ciuperci pleurotus si de de cand le-am luat m-am gandit sa fac printre altele si cateva snitele;zis si facut...am ajuns acasa si m-am apucat de gatit..in timp ce le prajeam am luat unul si l-am mancat caci imi era tare foame si pofta in acelasi timp.;
la masa am mai mancat vreo 5 buc
sincera sa fiu ma asteptam la altceva de la ele(pana atunci nu le-am mai facut sub aceasta forma);dar totusi de foame.peste noapte m-am trezit cu o senzatie de voma ingrozitoare;a doua zi la serviciu am intrebat colegele daca au patit ceva asemanator.la toate a fost ok
acu intrebarea mea ar fi este posibil sa mi se fi aplecat in asa hal incat si dupa o saptamana sa am asemenea senzatii de greata?
noaptea trecuta m-am trezit din nou cu starile de greata (toata saptamana am avut dar parca nu atat de puternice);
colegele mele care sufera de bila au zis ca este posibil sa ai asemenea stari pe o durata mai lunga;
azi am luat redigest la recomandarea uneia dintre ele si la serviciu mi-a fost ok, dar acum vad ca iar au inceput.
mai mentioneaz ca am fost saptamana trecuta la controlul de dupa operatie si totul era ok-deci problema nu este gineco cum a fost in toamna...
...si atunci de la ce poate fii.
cand ma gandesc iar ma iau starile de panica si uite asa intru intr-un cerc vicios
astept pareri de la voi-poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
adara din cate am citit ai scapat de virusul hepatitei B;felicitari
sanatate multa tuturor si sa ne auzim cu bine
si am uitat sa va spun ca tot de aseara am si dureri la urinare si am asociat-o eu cu o infectie urinara...am vazut la simptome ca poate da si greata dar eu m-am mai confruntat cu infectii dar niciodata asociate cu greata si mai ales ca greata a aparut acum o sapt iar durerrile abia ieri;a si un alt simptom ar fi frisoanele, cand imi este cald cand frig
buna Biulica, da am scapt de hepB e un miracol nici acum nu-mi vine sa cred ca mananc orice, ba mai bine ca inainte.Uite ce am citit eu de ciupercile astea:Contraindicatii : ciupercile se interzic in afectiunile gastro-intestinale, cardio-vasculare, hepatice, renale, pancreatice, guta, si e vorba de ciupercile care tu le-ai consumat.Sa ai ceva la ficat si sa nu sti?sau la rinichi?Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic si sa faci niste analize, fara analize nu ai cum sa-ti dai seama, mai ales ca ai frisoane asta nu e bine...In rest tu ce-ai mai facut?Eu tin sa te anunt ca m-am echilibrat, nu mai iau niciun tratament, manac orice carne afumata, sunca de porc, mici orice, orice, nu am probleme, ma simt excelent, am avut probleme si cu o sinuzita careia aproape i-am dat de cap, mi-am pus cate 3-4 picaturi de apa oxigenata in ureche si mi-a limpezit capul, nu-mi vine sa cred ca aveam remediul de atatia ani in casa si eu ma vaitam de cap, dar aia e, cand nu sti, nu sti.Cred ca e primul an din ultimii 10 cand de-abia astept sa vina vara, pana aici imi era indiferent ca asa bolnava nu ma puteam bucura de nimic.Inca ceva, vad ca tu ai mentionat 6 luni de la operatie, ai grija sa nu fi contactat si tu vreun virus hepatic de cand te-ai operat, colcaie spiatalele de asa ceva, iar virusul cand il iei scoate capul la 5 luni jumate 6, si iti da stari de voma si mai ales frisoane.daca ar fi infectie urinara nu ai vomita ai avea temperatura, asa ca du-te la un control.te pupic XXX
multumesc adara, cred ca pana la urma daca nu trec deloc aceste stari o sa merg si la doctor;
dar ce este curios ca aceste stari de 2 zile apar numai seara dupa ce ajung acasa.;dimineata si cat stau la serviciu nu am nimic;cel putin azi pana la ora asta imi este ok
eu pana saptamana trecuta fizic am fost bine -am reusit sa ma ingras si de la 49kg cat aveam cand am iesit din spital am ajuns la 57kg si sunt foarte multumita;acum stau cu ochii pe mine sa nu slabesc iar ca innebunesc.
dar in continuare iau anxiar (pt starile de anxietate)cat am stat acasa am intrerupt si mi-a fost bine dar de cand au inceput starile astea de rau sunt iar ca la inceput cu tremuraturi si palpitatii dimineata de abia imi revin; azi am observat ca mi-a fost asa pana am iesit din casa dupa a fost ok
stiu ca sunt foarte panicoasa si orice stare de rau imi da automat si starea de anxietate; ma gandesc ca in subconstient am ramas cu toate problemele din toamna si imi este frica sa nu o iau de la inceput. dar dpdv al acelor probleme totul este rezolvat.
offfffffffffffffffffffffffff.sper sa trec cu bine si pe aceste probleme
pupici
dar ce este curios ca aceste stari de 2 zile apar numai seara dupa ce ajung acasa.;dimineata si cat stau la serviciu nu am nimic;cel putin azi pana la ora asta imi este ok
eu pana saptamana trecuta fizic am fost bine -am reusit sa ma ingras si de la 49kg cat aveam cand am iesit din spital am ajuns la 57kg si sunt foarte multumita;acum stau cu ochii pe mine sa nu slabesc iar ca innebunesc.
dar in continuare iau anxiar (pt starile de anxietate)cat am stat acasa am intrerupt si mi-a fost bine dar de cand au inceput starile astea de rau sunt iar ca la inceput cu tremuraturi si palpitatii dimineata de abia imi revin; azi am observat ca mi-a fost asa pana am iesit din casa dupa a fost ok
stiu ca sunt foarte panicoasa si orice stare de rau imi da automat si starea de anxietate; ma gandesc ca in subconstient am ramas cu toate problemele din toamna si imi este frica sa nu o iau de la inceput. dar dpdv al acelor probleme totul este rezolvat.
offfffffffffffffffffffffffff.sper sa trec cu bine si pe aceste probleme
pupici
Salut la toti!
Biulica ti-am scris privat ceva. o sa scapi cu bine nu te mai stresa. mergi la un medic si vezi ce e cu greturile astea.
Adara ceea ce-ti pui tu in urechi este pur si simplu apa oxigenata care se gaseste in farmacie la noi?
Kopac cum ti-ai pus tu miere de manuka in nas ? ai putut respira dupa? sau ti-ai pus seara ?
Radu tu ce faci cum te simti ?
Nicola ma bucur ca ai trecut cu bine de endoscopie.
va pup pa pa
Biulica ti-am scris privat ceva. o sa scapi cu bine nu te mai stresa. mergi la un medic si vezi ce e cu greturile astea.
Adara ceea ce-ti pui tu in urechi este pur si simplu apa oxigenata care se gaseste in farmacie la noi?
Kopac cum ti-ai pus tu miere de manuka in nas ? ai putut respira dupa? sau ti-ai pus seara ?
Radu tu ce faci cum te simti ?
Nicola ma bucur ca ai trecut cu bine de endoscopie.
va pup pa pa
Buna Sanda, in videoul care l-am vazut eu ala zicea de apa oxigenata (hidrogen peroxide)3% zicea sa fie de uz alimentar(food grade) dar eu am folosit din asta normal cum e si la noi in farmacii am si de 35%grad alimentar dar trebuia sa mi-l prepar singura adica sa -l fac cu apa distilata, Eu am folosit din asta normal si a mers.Ce vreau sa-i spun lui Biulica si tie ca, eu cand am inceput sa ma simt rau acum 10 ani eram ca Biulica cu stari de panica si anxietate, aveam streptoccocul auriu dar nu stiam ca il am si aveam sinuzita dar nu-mi dadeam seama ca o am.Eu cred ca de la asta imi era rau.Si mai cred ca starile de panica si anxietate sant cauzate de ceva, cum ar fi o sinuzita si sa nu realizezi ca o ai, Pe mine nu ma durea capul dar eram asa zapacita, confuza.La mine era invers decat la Biulica, in casa eram ok si cand ieseam afara ma apucau starile de rau.Nu puteam sa intru in magazine, in spatii inchise, in avion, pe vapor in taxi..etc si ajungeam mereu la urgenta.Si tot asa aveam frisoane, ma deranja lumina de afara trebuia sa port ochelari de soare, nu conta ca era iarna :))Iti dau un sfat Biulica, rau nu are cum sa-ti faca incearca si tu cu apa oxigenata de 3% sa-ti pui in ureche 3-4 picaturi si sa stai culcata pe o parte 10 minute si repeta si la cealalta ureche,.Tipul din video zicea ca si daca simti ca te apuca gripa sau raceala sa -ti pui picaturi in ureche, ca raceala nu o iei prin caile nazale ci prin urechi patrunde virusul gripal.
Nicola ce-ai mai facut?ai luat tratament pt streptoccoc?Radu?cum te mai simti cu stomacul?Astazi am gasit Kefir dar din asta normal mi-am luat 2 cutii, cu toate ca ma simt bine, nu strica o cura cu kefir.Kopac tu cum te mai smti?si Danutz?tu cum mai esti? Va pupic pe toti XXXXXXX
Nicola ce-ai mai facut?ai luat tratament pt streptoccoc?Radu?cum te mai simti cu stomacul?Astazi am gasit Kefir dar din asta normal mi-am luat 2 cutii, cu toate ca ma simt bine, nu strica o cura cu kefir.Kopac tu cum te mai smti?si Danutz?tu cum mai esti? Va pupic pe toti XXXXXXX
sal!!!!
adara am citit de cateva ori postarea ta si ma gandeam ca in una din zilele in care mi-a fost cel mai rau m-a durut si urechea;
chiar si acum vad ca ma tot incearca o durere usoara;
ieri am fost si la dr mi-a dat sa fac niste analize de sange in special pe partea de ficat si o ecografie; am fost si am recoltat azi sange si ramane pe miercuri cu ecografia
sper sa fie totul ok si sa termin odata cu starile astea; oricum ultimile 2 seri au fost mai ok ;
o sa incerc si eu apa oxigenata din farmacie, rau nu are ce imi face ;
si ma lupt in fiecare dimineata cu starile de anxietate;
voi ce mai faceti sper ca sunteti cu totii ok?
va doresc un weekend placut iar celor care isi sarbeaza maine ziua numelui : La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adara am citit de cateva ori postarea ta si ma gandeam ca in una din zilele in care mi-a fost cel mai rau m-a durut si urechea;
chiar si acum vad ca ma tot incearca o durere usoara;
ieri am fost si la dr mi-a dat sa fac niste analize de sange in special pe partea de ficat si o ecografie; am fost si am recoltat azi sange si ramane pe miercuri cu ecografia
sper sa fie totul ok si sa termin odata cu starile astea; oricum ultimile 2 seri au fost mai ok ;
o sa incerc si eu apa oxigenata din farmacie, rau nu are ce imi face ;
si ma lupt in fiecare dimineata cu starile de anxietate;
voi ce mai faceti sper ca sunteti cu totii ok?
va doresc un weekend placut iar celor care isi sarbeaza maine ziua numelui : La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adara, nu am luat tratament. ma simt bine...nu ma mai ustura limba de cand am facut endoscopia. e ciudat! o fi deranjat ceva endoscopul prin stomac...in fine
ok. sa recapit.
am gastrita si stafilococ in nas, dar stafilococul nu mi da nici un simptom.
ce sa fac? sa incep tratamentul ptr stafilococ??? si apoi ptr gastrita? mentionez ca trat ptr gastrita dureaza 1 luna + regim...etc.
ok. sa recapit.
am gastrita si stafilococ in nas, dar stafilococul nu mi da nici un simptom.
ce sa fac? sa incep tratamentul ptr stafilococ??? si apoi ptr gastrita? mentionez ca trat ptr gastrita dureaza 1 luna + regim...etc.
Buna Nicola, apuca-te de tratamentul pt stafilococ pana nu ajunge si in alta parte, din nas poate ajunge la plamani, inima etc, nu e de gluma, dupa, iti rezolvi si gastrita.Ia-le asa pe rand si rezolva-le asa cum am facut si eu.Eu mai nou ma confrunt cu o alta problema e a treia oara cand imi apare o dermatita atipica in palme crema cu, hidrocortizon a functionat prima data a doua oara cand mi -a aparut nu a mai functionat si am dat cu eumovate mi-a trecut, si acum a aparut iara si nu imi trece nici cu hidrocortizon, nici cu eumovate. stie cineva vreun tratament naturist?
Biulica ai incercat apa oxigenata?
La multi ani pt cei care isi serbeaza ziua de nume astazi PupiciXXX
Biulica ai incercat apa oxigenata?
La multi ani pt cei care isi serbeaza ziua de nume astazi PupiciXXX
Mai intai La multi ani !!!!!!!!!!!!!!" pentru toti cei cu nume de floare si nu numai.;
aseara am luat rezultatele la analize si ma gandeam adara ca tu poate iti poti da cu parerea la rezultate sau oricine poate interpreta aceste analize;
in primul rand am facut o Hemoleucograma completa si toate valorile sunt in cele de referinta ale laboratorului la fel si VSH;iar acestea sunt rezultatele de la biochimie:
Bilirubina directa 0.61 mg/dl 0.50 mg/dl
Bilirubina indirecta 2.23 mg/dl 1.0 mg/dl
Gama GT 14 U/L 36 U/L
TGO 20 U/L 34 U/L
TGP 13 U/L 55 U/L
Deci au iesit peste valorile laboratorului bilirubina directa si indirecta in rest ok;
Acestea au fost toate analizele ce mi-au fost recomandate;
Aceste dereglari la cele doua analize ce poate indica?
Eu am cautat cate ceva pe internet dar mare lucru nu am gasit;
Poate cineva ma poate ajuta pana ajung la medic pt interpretarea rezultatelor si ecografie.
Adara, apa am luat-o dar o tin bine la pastrare ca asa fac eu de obicei cumpar orice au ca ar fi bun dar folosesc de obicei cam jumatate din ele;
sanatate maxima tuturor si sa ne auzim cu bine;
aseara am luat rezultatele la analize si ma gandeam adara ca tu poate iti poti da cu parerea la rezultate sau oricine poate interpreta aceste analize;
in primul rand am facut o Hemoleucograma completa si toate valorile sunt in cele de referinta ale laboratorului la fel si VSH;iar acestea sunt rezultatele de la biochimie:
Bilirubina directa 0.61 mg/dl 0.50 mg/dl
Bilirubina indirecta 2.23 mg/dl 1.0 mg/dl
Gama GT 14 U/L 36 U/L
TGO 20 U/L 34 U/L
TGP 13 U/L 55 U/L
Deci au iesit peste valorile laboratorului bilirubina directa si indirecta in rest ok;
Acestea au fost toate analizele ce mi-au fost recomandate;
Aceste dereglari la cele doua analize ce poate indica?
Eu am cautat cate ceva pe internet dar mare lucru nu am gasit;
Poate cineva ma poate ajuta pana ajung la medic pt interpretarea rezultatelor si ecografie.
Adara, apa am luat-o dar o tin bine la pastrare ca asa fac eu de obicei cumpar orice au ca ar fi bun dar folosesc de obicei cam jumatate din ele;
sanatate maxima tuturor si sa ne auzim cu bine;
Biulica asa cum arata analiza la bilirubina poate avea mai multe cauze dar mai toate legate de ficat-fiere..Pt asta trebuie sa mergi la dr cu rezultatele sa-ti dea sa mai faci niste analize.Vezi de ce aveai senzatie de voma?Uite iti las aici un link ca sa citesti sa vezi despre ce e vorba.
------------*
Neaparat baga-te la regim Te pupic XXX
(*modificat de admin)
------------*
Neaparat baga-te la regim Te pupic XXX
(*modificat de admin)
Aceasta crestere de bilurubina nu este de acum, ea a aparut prima data acum vreo sapte ani (atunci stiu eu de ea, poate e mai demult)dar nici un medic nu mi-a recomandat alte analize (nici chiar medicul de familie); si de cate ori am facut si aceasta analiza a aparut aceasta crestere si cred ca avea aceiasi valoare; o sa caut vechile analize sa vad;
usor regim tin adica nu mananc grasimi si acu de sarbatori o sa incerc sa ma abtin de la lucrurile care dauneaza;
usor regim tin adica nu mananc grasimi si acu de sarbatori o sa incerc sa ma abtin de la lucrurile care dauneaza;
Biulica eu nu vreau sa te sperii dar si eu aveam bilirubina mare am cautat analizele de atunci dar nu le gasesc nu mai stiu daca era bilirubina totala sau indirecta -directa stiu ca era 2 si era mare, iar eu ii spuneam doctorului sa ma trimita sa fac analize la ficat si el imi spunea ca nu am nimic la ficat ca totul e ok.I-am spus ce am citit pe internet si mi-a zis sa las internetul sa nu mai citesc de-acolo.Daca am vazut asa ca mie imi era rau si nu ma bagau in seama nu ma trimeteau la analize am venit in tara si mi-am facut analizele acolo, si asa am descoperit hepatita. si mai aveam si o colecistita.Faptul ca iti vine sa vomiti desi tu ti regim si nu faci abuzuri e o problema.Ar trebui sa faci transaminazele in primul rand analize pt fiere si ficat, alea ce ai facut tu sant asa analize generale de sange care se fac oricum.A inceput sa se intample in Ro ce se intampla si aici.Doctorii nu te mai trimit la analize serioase din cauza banilor.Analizele pt ficat care se fac speciale pt sa vada daca ai hepatita sant foarte scumpe.Eu zic ca daca nu vor sa te trimita mergi la orice clinica privata si vb cu cineva acolo si spune-i cum te simti si stiu ei ce analize sa iti faca.Poate fi orice, si iti trebuie tratament, nu poti lua orice fara sa sti ce anume ai.Nu ai zis nimic de colesterol sau trigliceride.Analizele normale nu iti vor indica niciodata ce fel de prbleme ai la ficat, bilirubina e primul indiciu dupa care trebuie sa faci analize amanuntite speciale pt ficat.Ai grija de tine si astept sa-mi spu ce-ai facut.Te pupic.
Heiii, salutare tuturor si bun venit noilor membri!
Adara, draguta, ma bucur enorm pt tine, bine ca ai scapat de hepatita, restul e nimic pe langa ce ai patimit din pricina ei! :)
Imi cer scuze Nicola, abia azi am reusit sa intru pe forum si am vazut mp de la tine...Eu am facut multe tratamente pt eradicarea hp si sincera sa fiu nu stiu care dintre ele m-a scapat de pacatoasa bacterie :D.Eu tin in continuare regim, nu asa de drastic ca cel pe care l-am tinut, dar imi este bine, nu mai am probleme cu stomacul.Mai nou ma confrunt cu niste ameteli, vertij cred ca i se spune mai corect...si sunt in cautare, sa vad de la ce mi se trage.
Apropos adara, mi-am facut recent o eco la fiere si am aflat ca pietrele au marime de 16 mm, deci la mine doar operatia mai ma scapa de ele :), deocamdata nu este cazul, mai aman ca am auzit ca nu este bine sa scoti fierea, cica iti afecteaza direct ficatul daca o scoti si iti ramane un gust amar in permanenta dupa operatie, plus greata.
Nicola, valva aceea despre care spui ca nu se inchide, cred ca se numeste sfincter esofagian, este situat intre esofag si stomac si stiu ca dupa ce inghiti mancarea el trebuie sa se inchida, astfel incat sa nu se intoarca inapoi pe gat.Daca la tine este deschis, inseamna ca ai reflux si iti spun asta pt ca si fetita mea are reflux si la ea uneori se inchide sficterul alteori nu.Sansa pe care o are ea, fiind copil, ar fi ca sa se intareasca muschiul respectiv si sficterul sa se inchida normal si sper din suflet sa fie asa, pt ca la 9 ani ai ei, are un regim dur. La adulti cred ca se mai rezolva doar cu operatie...Am o prietena cu reflux de 12 ani si ia omeprazol cate unul pe zi si am inteles ca trebuie sa faca acest tratament pana la sf vietii.
Va las si sper sa reusesc sa intru mai des, intra si iubita mea in vacanta peste 2 saptamani, acum este perioada examenelor, sper sa le ia cu nota maxima!
Pupici cu sclipici :*
Adara, draguta, ma bucur enorm pt tine, bine ca ai scapat de hepatita, restul e nimic pe langa ce ai patimit din pricina ei! :)
Imi cer scuze Nicola, abia azi am reusit sa intru pe forum si am vazut mp de la tine...Eu am facut multe tratamente pt eradicarea hp si sincera sa fiu nu stiu care dintre ele m-a scapat de pacatoasa bacterie :D.Eu tin in continuare regim, nu asa de drastic ca cel pe care l-am tinut, dar imi este bine, nu mai am probleme cu stomacul.Mai nou ma confrunt cu niste ameteli, vertij cred ca i se spune mai corect...si sunt in cautare, sa vad de la ce mi se trage.
Apropos adara, mi-am facut recent o eco la fiere si am aflat ca pietrele au marime de 16 mm, deci la mine doar operatia mai ma scapa de ele :), deocamdata nu este cazul, mai aman ca am auzit ca nu este bine sa scoti fierea, cica iti afecteaza direct ficatul daca o scoti si iti ramane un gust amar in permanenta dupa operatie, plus greata.
Nicola, valva aceea despre care spui ca nu se inchide, cred ca se numeste sfincter esofagian, este situat intre esofag si stomac si stiu ca dupa ce inghiti mancarea el trebuie sa se inchida, astfel incat sa nu se intoarca inapoi pe gat.Daca la tine este deschis, inseamna ca ai reflux si iti spun asta pt ca si fetita mea are reflux si la ea uneori se inchide sficterul alteori nu.Sansa pe care o are ea, fiind copil, ar fi ca sa se intareasca muschiul respectiv si sficterul sa se inchida normal si sper din suflet sa fie asa, pt ca la 9 ani ai ei, are un regim dur. La adulti cred ca se mai rezolva doar cu operatie...Am o prietena cu reflux de 12 ani si ia omeprazol cate unul pe zi si am inteles ca trebuie sa faca acest tratament pana la sf vietii.
Va las si sper sa reusesc sa intru mai des, intra si iubita mea in vacanta peste 2 saptamani, acum este perioada examenelor, sper sa le ia cu nota maxima!
Pupici cu sclipici :*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17helicobacter pylori
- 1Schema exacta de combatere a HP-ului (Helicobacter Pylori).
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 16Helicobacter
- 18helicobacter pylori
- 8helicobacter pylori la stomac.. cum scap de virusul asta?
- 3Valori pt. Helicobacter Pylori
- 17Gastrita eritematoasa antrala cu Helicobacter Pylori pozitiv
- 1Helicobacter pylori
- 1Heliobacter
- 8ulcer cronic duodenal
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 2Interpretare analize
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 1Vsh marit
- 1Helicobacter pylori
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: