helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 737475 ..... 106 107 Înainte ›
0
29-08-2012, ora 01:06
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Draga adara am facut tratamentul cu Mastic Gum, Colostrum si Brocolli Sprouts 4 luni. Probabil ca a inhibat HP-ul pentru ca 2 luni m-am simtit bine, dar apoi a revenit in forta. Dupa care am facut un tratament puternic cu antibiotice si Nexium si iar m-am simtit bine 7 zile. Dar HP a reaparut si arsurile la fel. Nexim-ul a pansat stomacul iar antibiticul a micsorat HP. Dar degeaba. Oricum deocamdata nu mai vreau alta schema de antibiotice caci tin la ficatul meu.
Ar fi o idee sa incerc si cu Sulforaphane.
0
29-08-2012, ora 01:07
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Sincer, astazi ma gandeam la ce a scris Sanda, am mai si ras, vorbeam de tratamentele alea care fac astia reclama la ele, si ma gandeam la mine, nici eu nu sant sigura ca tratamentul meu e bun, oricum eu sincer nu cred ca o sa ma vindec din el, e prea usor de luat ca sa fie adevarat, si cand iau pastilele nu simt nimic nici-o durere, nici-o arsura, nimic, ma asteptam sa simt ceva cand omoara bacteria asta, dar eu nu simt nimic, cine stie cu ce or fi umplute capsulele astea, in schimb, daca ating de lamaie de pilda inainte mancam salata acrita cu lamaie, acum iau foc ma ustura stomacul, daca ating de ceva dulce ma trec toate transpiratiile, atata timp cat imi tin regimul vad ca imi e bine.Si ce e mai important, dorm linistita, am un motan care imi da trezirea, dar cand nu doarme acasa, dorm cate 12 ore fara sa ma trezesc.Si ficatul, nici nu simt ca sant bolnava cu ficatul, orice tratament luam il simteam la ficat imediat, dar din cate am inteles, sant o gramada de testimoniale pe net, oamenii spun ca s-au vindecat de hepatita C cu monolaurin, am gasit o gramada cica omoara virusul, in schimb nu am gasit nici-un testimonial sa zica ceva ca omoara si virusul B.Eu raman pozitiva, si continui tratamentul, cineva trebuie sa se sacrfice sa vada daca functioneaza sau nu.
0
29-08-2012, ora 01:08
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Draga adara am facut tratamentul cu Mastic Gum, Colostrum si Brocolli Sprouts 4 luni. Probabil ca a inhibat HP-ul pentru ca 2 luni m-am simtit bine, dar apoi a revenit in forta. Dupa care am facut un tratament puternic cu antibiotice si Nexium si iar m-am simtit bine 7 zile. Dar HP a reaparut si arsurile la fel. Nexim-ul a pansat stomacul iar antibiticul a micsorat HP. Dar degeaba. Oricum deocamdata nu mai vreau alta schema de antibiotice caci tin la ficatul meu.
Ar fi o idee sa incerc si cu Sulforaphane.
0
29-08-2012, ora 01:13
adara
Nu este medic/terapeut
adara
matrixradu Lansoprazole e similar cu Nexium nu e antibiotic, este ca un fel de pansament gastric pt stomac si reduce aciditatea, iar sulphorafane este de fapt broccoli sprouts, tot aia e.L-am incercat si eu si ma durea stomacul si ficatul din el, s-ar putea gastrita de acolo sa o ai.Prietena noastra Jackie cea care a deschis acest toipic, a facut pietre la fiere din el ea l-a luat timp de 7 luni.
0
29-08-2012, ora 01:14
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Cand zici ca te-ai simtit bine, te-ai simtit bine de la Nexium de fapt
0
29-08-2012, ora 01:21
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Bine de stiut. Multumesc adara.
0
29-08-2012, ora 01:22
adara
Nu este medic/terapeut
adara
si inca ceva, laptele care-l bei te amelioreaza pe moment, dar nu-ti face bine, laptele nu e alcalin, eu de pilda cu tratamentul care-l iau am interdictie la absolut toate lactatele, si mi-a fost pofta intr-o zi de branza mozzarela si am mancat dimineata si mi-a fost rau toata ziua.Pe vremuri si eu beam lapte de capra seara si ma simteam bine puteam sa adorm altfel nu ma lua somnul, dar a doua zi imi era rau din nou, pana am aflat de ce
0
29-08-2012, ora 01:36
adara
Nu este medic/terapeut
adara
daca vrei ceva remedii naturiste care sa te ajute, miere de manuka factor 16+, ceai de fenicul, Turmeric, ulei de oregano dar din ala de farmacie nu de gatit, cateva picaturi puse sub limba de 3-4 ori pr zi, ia de la un centru din asta naturist probiotice dar sa fie tari nu asa orice probiotic ca sa-ti refaci bacteria buna din stomac, pt ca tu cand ai luat antibiotice, ai distrus-o, ceai de coada sorecelului e bun, de galbenele, de musetel, juice de aloe vera dar natural presat la rece, enzime digestive, sa ajute stomacul sa digere mancarea, multe legume fierte pe aburi, carne slaba fiarta, pe gratar, cartofi piure, morcovi firti, sucuri din telina, morcov..si morcovii cruzi ajuta, si bea apa cate putin, cate putin cand ai acid ajuta iti scade acidul, dormi cu capul pe o perna ridicata..etc
0
29-08-2012, ora 01:40
adara
Nu este medic/terapeut
adara
O sa razi dar pe mine ma mai ajuta seara sa-mi pun o sticla cu apa calda pe stomac calda cat suportam de cald, ma linistea si imediat adormeam.Multa sanatate iti doresc si nu dispera ca ai sa te faci bine
0
29-08-2012, ora 09:49
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Adara, ai luat miere de manuka, factor + si tot nu ai scapat de bacterie ? Am citit ca aceste produse termina HP, dar sunt cam scumpe si vreau sa fiu sigur ca-si fac efectul.
Cand am mancat ultima data salata de morcovi cruzi am avut o aciditate foarte ridicata, iar medicul mi-a zis sa nu mananc cruditati sub nici o forma.
Cateodata ridic perna atat de sus incat ma doare fundul datorita presiunii, dar cel putin nu mai vine acidul in partea superioara a stomacului :)
Imi vine sa-mi scot stomacul pe gura si sa-l spal caci sincer m-am saturat de regimuri si tot felul de tratamente esuate.
O sa ard HP cu perhidrol fara mila. Fata mi-a spus ca i-a venit de hac HP-ului si ulcerului in 7 zile cu perhidrol si fara sa tina nici un regim. Fie ce-o fi.
0
29-08-2012, ora 13:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
natrixradu, eu iau acuma miere de manuka, face parte din tratamentul meu, fac o tripla terapie cu miere de manuka 19+de 4 ori pe zi cate o lingurita inainte de mese cu 20 de minute si una inainte sa ma duc la culcare.Mai iau de 3 ori pe zi mastic gum, inainte de mese, si mai iau monolaurin de 3 ori pe zi dupa mese.Deci, iau asa
mastic gum 500mg-2 tablete dimineata(1000mg) si 2 tablete((1000mg)seara inainte de mese
miere de manuka 19+ o lingurita imediat dupa ce am luat mastic gum (ca sa nu mai beau apa dupa pt ca ajunge la rinichi si ma dor rinchii, e ca un antibiotic), astept 20 de minute si manac micul de jun, Mai iau miere de manuka o lingurita inainte de masa de pranz tot cu 20 de minute inainte fara sa beau apa dupa.Mai iau alta lingurita de miere inainte de masa de seara cu 20 de minute inainte si inca una inainte de culcare.
Monolaurin 600mg--iau 2 capsule(1200mg)dupa masa de dimineata si 2 capsule (1200mg) dupa masa de seara..
Dar eu cand m-am apucat de tratament aveam dureri de gastrita si am luat Lansoprazole timp de o luna, ca sa rezolv cu gastrita si cu acidul gastric, dupa care am inceput sa iau tratamentul asta dar l-am luat la jumatate de doza adica in loc de 2 tb de mastic gum am luat decat cate una, in loc de 2 de monolaurin am luat decat una, ca mi-a fost teama ca nu stiam cum reactionez.daca ai candida si te apuci de tratamentul asta iti da reactii Herxsheimer, si de-aia eu am facut pregatire inainte, Spre surprinderea mea nu am avut reactii negative si la o saptamana am marit doza.Am inceput tratamentul pe data de 4 la jumatate de doza si am luat doza intreaga incepand cu data de 12 august, o sa mai iau doza intreaga pana pe 12 septembrie dupa care imi fac primul test de helicobacter.Mullti s-au vindecat dupa prima luna de tratament dar altii au facut tratament 2 luni, si de-abia dupa 2 luni au iesit negativ.
Mierea de manuka singura nu omoara helicobacterul nu conteaza cat de mare este factorul+Eu te-as sfatui sa mergi la un medic sa-ti dea ceva pt reflux acid sa iei vreo luna de zile cum ti-am zis eu de Lansoprazole, daca intri pe net vezi ca Lansoprazolul vindeca gastrita in 3 saptamani si ulcerul intr-o luna de zile sau o luna si jumatate trebuie sa te uiti pe prospect, Iei cate o tableta 30mg dimineata inainte de masa, si nu trebuie sa ti nici regim, Dupa care iti alegi ce terapie vrei sa faci, daca te linistestii ai mintea mai limpede dupa aia.Iti spun din experienta ca eu am fost rau de tot, vomitam de cate 8=9 ori pe zi, ajunsesm de la 68 Kg la 45, si nu dormeam deloc, tot asa dormeam ridicata de ma durea fundul.
Mierea de manuka este f scumpa, eu dau pe ea £24.00 aici luata din magazin, mai dau vreo £22 pe mastic gum si £30 pe monolaurin, le-am cumparat pe ebay, am facut greseala ca trebuia sa le iau de pe amazon, dar nu m-am gandit la inceput sa le fi cumparat toate odata, daca le luam dupa amazon luam monolaurinul la £15 si mastic gum tot asa deci scuteam o gramada de bani, dar acum e tarziu si mi-e frica sa comand din USA ca nu-mi ajunge la timp si nu vreau sa-mi intrerup tratamentul.Dupa o luna de tratament cu tripla asta terapie, o sa incep sa reduc doza la cate o tableta si o sa incep sa iau probiotic sa imi refac flora stomacala, enzime digestive, si aloe vera organic presat la rece.Chiar daca nu o sa mai am hp-ul o sa continui tratamentul ca sa nu ma reinfectez., deci preventiv.Eu nu cred ca o sa testez negativ dupa o luna pt ca la mine treaba e veche, dar ma duc sa fac testul pt ca doctorii de aici mi-au dat antibiotice si ei cred ca le-am luat si m-au chemat la test, deci il fac si de curiozitate.In Ro Lansoprazolu s-ar putea sa aiba denumire diferita ca Lanzop sau altfel mergi si intereseaza-te ca este cel mai revolutionar tratament care lecuieste gastrita si ulcerul este medicament de ultima ora.O sa iti revii imediat din primele zile din el.Ce mai e bun pt helicobacter este wild oregano oil adica ulei de oregano salbatic e un fel de tinctura o gasesti la plafar iei cateva picaturi sub limba de 3-4 ori pe zi.Ceaiul cum ti-am mai zis da coada soricelului este aur, pune mana si bea cate 3-4 cani pe zi neandulcit.Ceaiul, tinctura si alte remedii au menirea doar sa-ti amelioreze starile si nicdecum sa trateze hp-ul.
matrixradu, tu esti sanatos, adica ma refer ca nu ai probleme ca mine hepatita anevrism si ce mai am eu, tu ai putea sa iei lansoprazolul de care ti-am zis timp de o luna dupa care sa faci terapia cu 4 antibiotice, tu rezisti ca esti sanatos, aia sigur nu da gres.
0
05-09-2012, ora 16:03
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Vesti bune, sunt in a 5-a zi de tratament cu oxiterapie (perhidrol) si deja de 2 zile nu am mai avut nici o arsura sau discomfort. Am putut dormi ca un bebe. Azi mi-am luat inima-n dinti si am mancat ciuperci cu maioneza si usturoi, cartofi prajiti cu branza tare si sarata. Acestea stiu ca provoaca aciditate si inainte nu scapam fara dureri si arsuri, dar m-am simtit foarte bine.
A inceput si un coleg de-al meu de la munca sa ia perhidrol :)

Dupa cum a scris Adara, procedeul e cel mai bine descris aici http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=2006lang=RO
Repet, mare atentie, pentru cine vrea sa faca oxiterapie sa nu cumpere apa oxigenata de la farmacie pentru ca majoritatea contin acid sulfuric (foarte toxic). Perhidrolul 30% e cel mai sigur, dar problema e ca trebuie s-o convingi pe farmacista sa-ti dea. E foarte iefin.

Un medic mi-a spus ca de fapt H Pylori impiedica dezvolatrea cancerului esofagian si ca aceasta bacterie in nici un caz nu trebuie distrusa, ci doar diminuata si potolita. Doctorul a mai spus ca adevarata cauza (inamic) este nervozitatea, supararea, stresul, oboseala cronica, tensiunea provocata de emotii negative, necontrolate.

Multa sanatate si sa ne auzim de bine.
0
05-09-2012, ora 17:27
adara
Nu este medic/terapeut
adara
buna matrixradu, ce ma bucur sa aud ca esti bine:-)
eu am de azi dimineata niste dureri de stomac groaznice, am mancat ieri salata de vinete si m-am nenorocit.De-abia am putut sa adorm azi noapte!Spune-mi cand trebuie sa-ti faci analiza p helicobacter sa vezi daca mai ai sau nu?Daca iti iese negativ incerc si eu, dar nu am de unde sa-l procur am vazut ca se vinde pe net dar 35% si nu poti sa sti ce au bagat in el.Dar poate sun pe cineva din tara sa imi faca rost.Eu sant convinsa ca helicobacterul se mai trateaza si cu altceva decat antibioticele alea care distrug tot din organism, dar probabil companiile care vand medicamente ar avea de pierdut!Mi-ai dat o veste foarte buna, a doua pe ziua de azi ca am mai primit o veste buna inainte.Doamne ajuta sa te vindeci.Spne-mi nu ai avut niciun fel de reactie cand ai luat prima data?astept vesti de la tine...
0
05-09-2012, ora 23:14
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
buna adara!
Dupa ce am luat prima picatura diluata intr-un pahar cu apa, timp de 30 minute mi s-au infundat usor urechile de parca mergeam cu telecabina, apoi senzatia a disparut.
Am ajuns la 3-2-2 picaturi pe zi si cred ca o sa fac cu maxim 5-5-5.

Medicul de familie mi-a zis ca anitcorpii H Pylori pot fi detectati in sange si dupa 6 luni de la eradicarea infectiei. Cica testul se face la cel putin 9 luni.

Perhidrolul care se gaseste la famarcii este pur, neatins si in general are 30% concentratie, dar intreaba farmacista ca iti va spune sigur. Spune-i ca-ti trebuie la decolorarea rufelor sau a parului, altfel ai slabe sanse sa-ti dea. Sau poti apela la cineva care cunoaste o farmacista si eventual iti poate comanda.
Apa oxigenata 3% este obtinuta din perhidrol. Daca iei apa oxigenata neaparat sa citesti ce scrie la compozitie (sa nu mai scrie nimic altceva). Daca e scris de mana atunci nu lua.

Oricum te voi tine la curent cu evolutia terapiei si a starii mele de sanatate in ce priveste H Pylori. In acelasi timp caut sa elimin orice factor de stres care ar putea sa-mi iasa in cale (inclusiv discutiile cu sefu :) )
0
05-09-2012, ora 23:36
adara
Nu este medic/terapeut
adara
pai fi atent matrixradu ca helicobacterul apare 3 ani in sange nu 6 luni dupa eradicare dar, poti sa-ti faci testul din scaun, care e foarte sigur, si simplu de facut.Am sa ii spun baiatului meu sa-mi faca rost de perhidrol ca el e in tara.Ce am obeservat la mine cu tratamentul care il iau e ca nu ma doare nimic, nu am probleme cand il iau, dar daca gresesc ceva in alimentatie ca de pilda fructe dulci, sau cum am mancat ieri salata de vinete, zici ca am rana in stomac.Tipa aia din USA care s-a vindecat cu tratamentul asta zice ca monolaurinul nu sta sa distruga celula de helicobacter ci pur si simplu o desprinde de pe peretele stomacal si daca la antibiotice devine rezistenta isi schimba structura, la monolaurin nu are nici-o sansa.Ei in momentul cand se desprinde de pe peretele stomacal acolo ramane rana, si v-a trebui sa mai iau alte tratamente ca sa imi ajute stomacul sa revina la normal
am deja o luna de tratament, 1 saptamana cu juma de tratament si 3 saptamani cu tratamentul intreg, deja am inceput de azi sa iau aloe vera presata la rece, organica si probiotice.Mai am inca o luna de tratament.dar peste 2 saptamani imi fac analiza.Sant curioasa cum v-a iesi, daca iese pozitiva, imi cumpar un test de hp si il repet peste alte 2 saptamani, daca dupa 2 luni inca mai testez pozitiv, atunci o sa incerc oxiterapia.
Tu stai linistit, nu te stresa, asculta muzica ce te calmeaza, presupune ca esti undeva in concediu...si bineanteles evita-ti seful.:-))am o presimtire ca o sa fie bine cu ambele tratamente, eu nu ma las pana nu dovedesc bacteria asta, ori ea ori eu! mai scrie si tu cand ai timp ce progrese faci.
0
09-09-2012, ora 12:49
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Ulcerul gastro-duodenal cauzat de Helicobacter Pylori se trateaza foarte bine cu pelin si sunatoare. Se prepara, separat, cate un decoct din fiecare planta (cate un pumn plin de planta, la un litru de apa), la foc mic, care se fierbe 20-30 de minute. Se lasa la racit, se strecoara si se trage la sticle, care se pastreaza la temperatura camerei. Cu 30 de minute inainte de mesele principale, se bea cate o cescuta din fiecare (nu mai mult, pentru ca sunt foarte puternice!), la cateva minute distanta una de alta. Fiecare planta are un rol anume in combaterea acestei bacterii foarte periculoase. Pelinul elimina tot ce este strain din organism (atentie, nu se va folosi de femeile gravide, pentru ca exista riscul de avort spontan!). Ceaiul de pelin se bea primul - el distruge toti virusii si bacteriile patogene din tubul digestiv. Sunatoarea, sau planta Sfantului Ioan, are efect calmant si cicatrizeaza ranile mucoasei, cauzate de bacterii. Iata de ce aceste plante se combina perfect in combaterea bacteriei Helicobacter Pylori.

Preluat de pe : Formula AS http://www.formula-as.ro/2011/999/medicina-naturii-44/vindecatoarea-din-teleorman-trudica-gheorghe-14539#note
0
13-09-2012, ora 14:45
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna tuturor!!!!!!!

Adara cum te mai simti? ai terminat deja tratamentul tau naturist? si tu matrixradu cum stai cu perhidrolul?
Este pentru primadata, ca aud ca un medic spune ca HP, impiedica aparitia cancerului. Se stie clar ca stresul, tristetea, oboseala samd, favorizeaza si declanseaza toate bolile grele din organism. Persoanele care gandesc pozitiv si sunt tot timpul veseli, nu imbatranesc si nu se imbolnavesc asa repede.
Va doresc sanatate. pa pa
0
13-09-2012, ora 15:33
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Buna buna!

Cu perhidrolul am ajuns la 5 x 3 picaturi pe zi si duc pana la sfarsit terapia. Observ alte efecte interesante, bune de la perhidrol dar nu asupra H Pilory din nefericire. Nu cred ca are efect supra lui in cazul meu, la fel cum n-a avut nici alte tratamente.
In primele zile m-am simtit excelent, dar acum dimineata ma trezesc iarasi cu aceleasi jene la stomac. Se pare ca H Pilori la mine a capatat o imunitate mai ridicata sau probabil ca am eu imunitatea scazuta.

Deja am inceput sa nu mai generalizez cand vorbesc de H Pilory. Cred ca actioneaza diferit de la o persoana la alta. Ca atare si leacul poate fi diferit.

Ma pregatesc intre timp sa fac tratamentul cu pelin macinat si ametecat cu miere (macerat 10 zile). Nu prea am incredere in ceaiuri pentru ca prin fierbere planta se distruge in proportie maricica.

Am aflat ca nu trebuie consumat mai mult de 1 gram de pelin pe zi (nefiert) sau 5 grame fiert in apa si a nu se depasi mai mult de 2 saptamani cura deoarece pelinul poate afecta tesuturile si duce la slabirea organismului daca se depaseste doza sau perioada de tratament.
Si de asemeni trebuie o pauza intre 2 asftel de tratamente..

Un prieten mi-a recomandat un nou produs 'Factor de Transfer Plus' care cica a rezolvat boli f grave precum cancere, SIDA etc. E foarte scump tratamentul aprox 7-8 mil pe luna si se tine 2-3 luni. Am devenit un pic cam sceptic in ce priveste noile produse. Dara daca nu gasesc alta modalitate sa ma vindec o sa-l incerc si pe asta.

Va imbratisez si va tin la curent cu noutatile in ce priveste HP-ul in cazul meu.
0
13-09-2012, ora 16:22
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Toata lumea la raport:-)))))
Buna dragii mei, de sambata am oprit si eu tratamentul pt ca am avut niste dureri groaznice de stomac, simteam ca am rana in stomac, si mi-a fost frica sa nu dau in altele, am luat probiotic VSL3 in fiecare zi si chiar dupa primul pachetel mi-au trecut durerile de stomac, ce ma face sa ma gandesc, ca am distrus si flora buna a stomacului.Acum, continui cu probiotice, am mai luat aseara o lingurita de miere de manuka 22+, inca mai tin regim, fara zahar, fara lapte branzeturi.etc si vreau sa merg sa fac testul, in opinia mea ar fi trebuit sa dispara.Stiu ca Amy King tipa de care va vorbeam scrie ca ea a facut tratamentul 1 luna jumatate( vad ca si-a rectificat pagina de blog )iar eu l-am tinut decat o luna si o saptamanaChiar daca imi v-a iesi pozitiv, mai las timp sa treaca si mai incerc odata, mai iau vreo 2-3 saptamani.Vreau sa imi cumpar niste enzime digestive, ca Bromelain, care e derivat din ananas.Aseara am fost la supermarket si mi-am cumparat ananas care e de fapt acelasi lucru ca si tabletele, ajuta digestia.Am cumparat o carte speciala cum sa eradichezi h pylori numai prin dieta, si acolo spune de regim in primul rand, si de monolaurin si mai multe plante care ajuta la eradicarea h p-ului.Ma gandesc ca tinand regim nu mai dau de mancare bacteriei si trebuie sa dispara.Asa Ca Sandy, sper ca sant pe drumul cel bun, cel putin asa cred, numai analizele vor da verdictul.
Matrixradu, eu am aici langa mine un produs care cred ca se gaseste si in Ro, e o tinctura fara alcool, se numeste Black Walnut si Wormwood complex, care inseamna nuca neagra si pelin.Eu am facut tratamentul asta mai demult din capul meu pt deparazitare si curatarea colonului.Nu are niciun efect pe H Pylori.Il am aici pt ca vreau sa fac si eu o cura de prevenire, e tinctura si are pipeta se pun 5mg in apa de 3 ori pe zi timp de 3 saptamani.Mergi si tu la un plafar si intreaba daca au tinctura asta dar sa fie fara alcool, te-ar scuti de o gramada de munca si mierea o poti lua separat daca mai e nevoie.Parerea mea este ca s-ar putea ca si perhidrolul tau sa fi lucrat dar sa-ti fi omorat flora buna a stonmacului, de-aia iti dau un sfat sa iei un probiotic puternic sa-ti refaci flora stomacala.Si nu uita probioticele se tin in frigider, daca le ti afara se distrug si nu mai au efect.
Da Sandy treaba cu H pylori e cam asa cum spui tu, eu mi-am dat organismul peste cap cand a murit fratele meu, de atunci mi se trag toate, am stat sa-l ajut ca avea cancer si ii faceam tratamentul, eram zi si noapte langa el si am facut si o depresie puternica atunci cu apnee in somn, si fel de fel de fobii.Nu mai dormeam si mancam cum trebuie si mi-am dat sistemul imunitar peste cap, sant 9 ani de atunci, dar s-au agatat toate bolile de mine si nu mai scap de ele dau dintr-una in alta.Dar zic eu ca totusi ii multumesc lui Dumnezeu ca stiu ce am ca sa pot tine sub control si trata atat cat se poate, si ca am posibilitatea sa incerc orice tratament, inchipuie-ti sa fi stat undeva departe de lume, sa nu am internet, sa nu am posibiltati materiale sau asistenta medicala as fi fost moarta pana acuma.Eu nu disper, si pana la urma o sai vin de hac la H Pylori asta.Va pup dulceXXXX
0
14-09-2012, ora 15:31
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
BUNA dragilor!

In primul rand matrixradu, daca prietenii tai nu cunosc cazuri concrete, si stiu numai din auzite ca s-ar fi vindecat cineva de HP, cu acel produs nou, parerea mea este ca sa nu incerci deoarece ai mai incercat numai din auzite cu mastic gum samd, asa cum am incercat si eu de ex., si rezultatul il stim toti si anume: cineva isi comercializeaza si testeaza bine mersi produsele pe naivitatea nostra sau pe disperarea noastra de a ne face bine.
Si unii poate daca nu sunt asa grav sau nu au boala asa avansata, poate se fac bine...POATE!!! tot asa si cu cancerul unii chiar s-au facut bine dar un procent de 1 la 10.000 dar pe aceia D-zeu i-a vindecat si daca spun asta stiu eu de ce.Sunt multe de spus in legatura cu asta dar sa revenim. De SIDA nu s-a vindecat pana in prezent nimeni indiferent ce tratament a facut.Ar fi o premiera pe plan mondial. Eu i-am scris Adarei, in urma cu ceva timp, de Dr. Angela Himovitch, poate citesti si incerci acel tratament daca tu ai bani si rabdare sa tii regim 6 luni care nu este asa greu, si poate te vindeci. Deci eu cunosc cateva persoane care s-au vindecat sigur de bacterie cu produsele d-nei dr. H dar trebuie sa faci cum spune ea.
Adara draga te compatimesc si inteleg perfect de ce ai atate ptr.ca ca tu ai sistemul imunitar distrus din cauza stresului pe care l-ai avut, si datorita acestui lucru, primesti toate bolile grave.Dar daca ti-ai revenit cat de cat, de la necazul pe care l-ai avut, in totalitate nu o sa se intample acest lucru niciodata, dar incearca sa gandesti pozitiv, si incearca sa faci pace cu trecutul, ca sa poti trai in liniste mai departe. D-zeu daca il rogi, o sa te ajute sa te bucuri zilnic de tot ce este in jurul tau. Adara eu am o sora geamana, inca o sora mai mica cu 2 ani, si am avut si un frate mai mic decat mine cu 13 ani care a fos iti dai seama o jucarie, un bibelou ptr. noi, si care din pacate a murit in urma cu 6 ani, la varsta de 32 ani, fara sa aiba vreo boala absolut nimic nu i-a iesit din autopsie nimeni nu intelege asta dar asa a fost si avea familie si 2 copii unul de 6 ani, si cel mic de 3 ani.Mai departe nu iti scriu, ca banuesc ca stii ce repercursiuni a avut acest necaz asupra noastra si mama saraca isi face de 7 ori insulina pe zi, tata are parkinson, sunt amandoi deja batrani de 80 si 78 ani, sunt singuri si eu noi trebuie sa-i ajutam pe toti.Noroc ca noi ne intelegem toti foarte bine, surori, cumnati, parinti si trece cumva dar si acuma il plangem pe fratele nostru,. dar ne-am impus ca noi trebuie sa fim sanatosi si sa mergem mai departe ca cineva are nevoie de noi si asta este TREBUIE !
Hai ca am scris prea mult din viata mea dar mi-a facut bine sa scriu.
va pup pe toti numai bine pa pa
0
14-09-2012, ora 18:29
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Sanda, nu numai ca fratele mi-a murit atunci, aia a fost cireasa de pe tort, am avut mai multe probleme, alte 2 morti in familie in acelasi an, o paguba mare de tot facuta de cineva din familie tatal meu bolnav in spital, si stres foarte mult stres.Alergam de la unu la altu si nu mai stiam ce sa fac.Eram prin spitale non stop cu ei.Eu inteleg prin ce ai trecut si tu, numai cine nu a patit nu stie.Cred ca am facut o cadere nervoasa atunci.Intre timp m-am impacat cu ideea, dar odata boala intrata in corp e greu sa o mai scoti si acuma ma lupt sa supravietuiesc cu 2 boli cronice si cu amaratul asta de helicobacter.Ce ma supara cel mai tare nu ca sant bonava, ca nu mai pot munci ca inainte, pt ca am o gramada de treaba de facut si am zile cand ma simt atat de obosita, de abia ma dau jos diin pat.E groaznic.Din cauza hepatitei am o anemie puternica si nu am voie sa iau vit B12 pt ca am celulele de sange foarte marite, deci anemia mea e netratabila.Bolnava asa cum sant, nu stau sa imi plang de mila si incerc sa uit si sa-mi vad de viata mea, si multi prieteni de-ai mei se uita la mine si nu ma cred cat imi e de rau, in opinia lor daca esti bolnav trebuie sa stai in pat, nu sa umbli de colo, colo, ce nu inteleg ei, e ca eu nu ma mai fac bine, pot sa ma ameliorez prin dieta, la cat de rau imi e zilnic, ar trebui sa stau toata viata la pat.Un om sanatos nu o sa-l creada nicodata pe unu bolnav pentru ca nu stie cum e.In fine,..Si tu ai probleme cu parintii chiar am citit o carte aseara de Gillian McKeith's Food Bible, si aici spune ce sa mananci si ce sa eviti la fiecare boala in parte.Am gasit scris de diabet, dar nu si de Parkinson.Nu am timp acum sa-ti scriu ca e mult, vreau sa-ti spun ce mancaruri ii fac bine mamei tale si ce trebuie sa evite.In general, cam la toate bolile, am vazut ca scrie sa eviti painea alba, pastele fainoase, zaharul, prajelile, chiar carnea pe gratar, carnea rosie(vita)si multe altele..daca am timp maine seara o sa-ti scriu, e foarte interesanta.Mai stie cineva ceva de Jackie?
Jackie daca ne citesti mai da si tu un semn, stim ca esti ocupata cu scoala, dar spune-ne ce mai faci si tu cu fierea, ai inceput vreun tratament? PupiciXXXX
0
15-09-2012, ora 15:57
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara !
Ma bucur ca te simti mai bine.
La tot necazul, exista si o bucurie. Dar din pacate, unii vad numai lucrurile grave din viata lor. Ma bucur ca tu iti dai seama si realizezi ca ai un mare noroc ca traiesti acolo, nu in Romania.Din pacate trebuie sa recunoastem, ca ne simtim mai in siguranta in alte tari decat la noi subliniez DIN PACATE:: Deci dupa toate necazurile pe care le-ai avut, ti-a dat D-zeu o sansa sa traiesti acolo, si mai mult ai posibilitatea ( ptr.ca nu toti isi pot permite chiar daca traiesc in alte tari, ) sa-ti cumperi tot ce gandesti ca-ti face bine la sanatate.Si inca ceva ma bucur nespus de mult ca nu ai ramas cu probleme psihice grave ca puteai foarte usor, dupa cate ai suportat sa ramai doamne fereste cu probleme de acest fel si care sa nu mai aiba remedii niciodata.Cunosc multe cazuri de genul acesta. Sa stii ca si eu am avut mult mai multe necazuri trei operatii mari, soacramea paralizata, acuma si-a revenit poate sa mearga si isi face biata de ea tot menajul singura, dar in acelasi timp socrul meu cu 4 operatii cancer la maxilare intr-un an, samd, din pacate el a murit. Este pentru prima data ca scriu pe un forum despre viata mea. Am facut si eu o depresie si un tratament cu xanax 2 luni si din fericire, ma simt foarte bine din cand in cand, mai am asa niste stari de panica trecatoare dar ma pot controla. Mama are aceasta boala de la varsta de 40 ani de la un soc, si am incercat toate tratamentele din lume si ea tine un regim foarte strict, dar ei ii creste si scade glicemia, pe baza nervoasa, stres, si ganduri, ea toata viata a trait numai pentru altii ca cei din jurul ei sa fie bine si la ea nu s-a gandit niciodata nu s-a menajat deloc. Mai nou are si altzaimer.Are acuma 78 ani si eu cred ca traieste numai datorita vointei ei de a trai ptr.ca si-a impus sa traiasca pana ce vede copii fratelui meu mari si uite ca in mare parte, a reusit. Atunci cand a murit fratele meu, a fost internata in spital in Cluj, 8 luni si in fiecare zi ne zicea medicul, trebuie sa va pregatiti ca mai mult de cateva ore nu mai traieste si uite ca D-zeu ia mai dat cativa ani. De cate ori isi deschidea ochii, ne zicea o ce bine ca inca mai traiesc ! chiar daca ma chinui nu imi pasa ma bucur ca inca mai traiesc sa vad copilasii un pic mai mari.
Na ce sa faci eu cred ca fiecare casa are ceva numai ca nu e scris afara. Exista o pilda sa zic asa si anume ca te duci in casa vecinului, si vii consolat acasa pentruca la tine acasa este mult mai bine decat la vecinul.Deci reiese ca sunt multi cu mult mai multe necazuri decat noi.
Hai ca iara am scris mult iti doresc sanatate si la toti cei care citesc.
Te pup pa pa
0
17-09-2012, ora 19:06
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Buna Adara, buna Sendy,

Vesti bune!
Perhidrolul a avut efect asupra H Pyloro abia de la 5-5-5 picaturi pe zi. De 5 zile nu am mai avut nici o arsura, nici macar o jena la stomac si ma simt foarte bine. Pot dormi in sfarsit linistit fara sa ma mai trezesca arsurile. Acum am ajuins la 7-6-6 si ma opresc din crescut la doza maxima de 7-7-7 si mai tin terapia inca 7 zile.
Nu am schimbat nimic in alimentatie. Deocamdata mananc orice mai putin usturoi si prajeli pana termin terapia.

DIn cate am inteles testul cu procultura pentru H Pylori trebuie facut peste cateva luni de la terminarea tratamentului.

Adara, simt ca terapia cu perhidrol nu numai ca te va vindeca de H Pylori dar te va ajuta si la celelalte 2 probeme cu care te confrunti. La urma urmei nu te costa nimic si nici nu ai de pierdut nimic.

Multa sanatate si va imbratisez
0
18-09-2012, ora 14:41
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna matrixradu!, Adara!

Matrixradu ce veste buna ma bucur ca te simti deja bine.Sa dea D-zeu sa-ti fie toata viata fericita si fara dureri. Da testul se face numai la cateva luni de ex. eu am facut un tratament cu antibiotice, normal dupa ce am incercat toate prostiile astea cu brocoli etc,.si nu m-am vindecat, si mi-a zis medicul ca numai dupa 6 luni, ies analizele clare adica reale.
Adara tu cum te simti?
Va pup si sanatate multa pa pa
0
19-09-2012, ora 18:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Helloooo! Bine v-am gasit dragilor, mi-a luat ceva timp sa citesc ce s-a mai scris in lipsa mea :D...
Am fost si noi plecati 2 saptamani in vacanta pentru ca peste fix 2 zile aici se deschid scolile.
Adara, scumpa, eu ma simt bine deocamdata, nu am inceput niciun tratament pt fiere, nici la doctor nu am reusit sa merg, insa sotul meu zice ca el isi aduce aminte cum ca dr ar fi spus ca pietrele sunt mari...asa ca in cazul asta nu am nimic de facut, decat sa continui cu regimul alimentar si sper sa nu inceapa vreo durere, ca dupa aia ajung la operatie si chiar nu am chef :).
Sandy, stii cum sunt eu cu dulciurile, ori mananc pana nu mai pot, ori nu mananc deloc ;))), adica nu consum in fiecare zi, dar cand scap in ele :D pana nu ma satur nu ma opresc :P, nu stiu daca fac bine, dar pana acum nu am avut vreo problema.
Stiam si eu eu ca hp ajuta in prevenirea cancerului esofagian, dar si daca nu tratezi dupa aia dai in ala stomacal.Oricum, atunci cand faceti tratamente de orice fel, cel putin pe perioada tratamentului trebuie tinut un regim alimentar ca rezultatele sa fie mult mai bune.
Va imbratisez cu drag! De acum voi intra mai rar, ca deh incepem scoala si iarasi ne vom confrunta cu lipsa timpului.
Pupici cu sclipici! :*
0
20-09-2012, ora 15:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna dragii mei, nu am mai scris pt ca am avut putina treaba si am avut o durere de cap ingrozitoare.Ma bucur nespus matrixradu ca aud vesti bune de la tine, si eu ma simt bine cu stomacul nu mai am alergii la mancare, inainte nici fasole boabe nu puteam sa mananc pt ca aveam arsuri sau dulciuri, dar acuma vad ca mananc si nu mai am nimic.Am fost la dr ca sa imi dea sa fac testul din nou si aceeasi doctora care m-a sunat acasa si m-a chemat sa fac testul peste o luna, acum mi-a zis ca e prea devreme si ca o sa iasa pozitiv, si mi-a dat hartia dar mi-a zis sa-l fac in jur de 13-15 octombrie.
Jackie ma bucur ca esti teafara si nevatamata:-))ca nu mai stiam nimic de tine.Tine-ti regimul si ai grija de tine, daca pietrile sant mari, nu ai decat sa o dai afara si gata, acum se face laparoscop care e non-invazive, deci nu e o operatie grea.
Sandy, uite m-am uitat pt mama ta, pt diabet si zice asa:o sa-ti spun asa in mare, ca unele produse nu stiu daca ai sa le poti gasi.Deci, pt diabet:Deci, daca ai fost diagnosticat cu diabet, trebuie sa incerci sa-ti normalizezi nivelul glucozei din sange.Planul asta o sa te ajute sa-ti ti nivelul zaharului din sange sub control, sa-ti mentii energia si sa pierzi in greutate.Trebuie sa manaci alimente integrale alegand carbohidrati complecsi decat produsele rafinate.Deci, opteaza pt orezul brun in loc de cel alb, painea neagra in loc de cea alba.Carbohidratii complecsi sant bogati in fibre, vitamine si minerale.care ajuta la reglarea zaharului din sange.Deci trebuie sa manace vegetale crude sau pe aburi.Mai zice ca pastarnacul, cartofii albi, telina rosie si morcovii sant bogate natural in zaharuri, poate sa le manance dar impreuna cu alte alimente ca fasolea boabe, sau lintea, Sa manance mancaruri bogate in fibre care incetinesc absorbtia glucozei in sange, si care reduc si colesterolul care este ceva comun la diabetici, si care te face sa iti mentii greutatea si te face sa te simti satul mai repede.Astea sant:Orezul brun, Ovazul, Fasolea boabe, lintea, semintele de in si swiss chard(asta din urma nu cred ca se gaseste la noi)supa de dovlecel care spune ca regleaza zaharul din organism, ceapa este iara un reglator, pestele, carnea alba, nuci, quinoa, fasolea mung, , mere, mai ales coaja merelor, sparanghelul, boabele de soya, toate vegetalele cu frunze verzi inchis la culoare, usturoiul, apa sa bea 8 pahare pe zi, si ceaiuri herbale cum ar fi, ceaiul de urzica, menta si musetel.
Ce nu are voie:
Zahar si mancaruri care contin zahar, biscuiti dulciuri, torturi, daca vrea ceva dulce sa opteze pt fructe ca fructele de padure, cirese, grapefruit dar in moderatie.Produse cu zahar ascuns, care includ, sucrose, dxtrose, glucose, maltose, lactose, sirop de porumb, sirop auriu, miere, , etc..
Grasimi rele;sa se fereasca de mancarurile prajite, grasimile saturate, carnea rosie, si lactatele foarte grase sau margarina, astea cresc riscul de diabet tip 2.Stimulnte ca tigari, cafea sau anumite ceaiuri.
Alcool:daca vrea sa bea alcool trebuie intotdeauna sa manace mai intai, si sa aleaga doar vin rosu de casa sa nu depseasca un pahar de vin de 2 ori pe saptamana.
Sarea:Sa foloseasca mirodenii, lamaie in loc de sare.
Ierburi si suplimente:
Vitamina B complex, Antioxidant vitamina A, C si E ajuta la pt refacerea retinei
Chromium, Magnesiu, Zinc si Alpha -lipoic acid,
Extra tips:Sa aiba grija la etichete, pt ca multe produse nu sant ceeace par a fi
Sa nu sara peste mese.sa faca exercitii moderate de 5 ori pe saptamana, intotdeauna sa manace ceva usor inainte de a face exercitii, sa-si reduca grasimea din jurul taliei, pt ca grasimea in jurul taliei te face mai sensibil la insulina, si sa slabeasca treptat.Sa doarma suficient, persoanele care dorm mai putin de 6 ore pe noapte sant mai sensibili la insulina decat cei care dorm 8 ore care duce la cresteri si scaderi a nivelului de zahar din sange.
0
20-09-2012, ora 16:02
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Sandy pentru Alzheimer zice asa:
ca este o conditie care ataca functionalitatea creierului, afecteaza memoria, in special pe termen scurt, si altereaza capacitatile intelectuale pana in punctul la care activitatile zilnice normale devin imposibile.
Planul de actiune:cheia este sa obti o buna aprovizionare de nutrienti pt celulele creierului ca sa produca neurotransmitatorii importanti.
Sa manance:Ca si la diabet aceleasi vegetale si fructe de padure, in plus oua, si arpagic, ca sa ajute organismul sa scape de metale grele.Grasimi bune din peste:salmon, hering, macrou, seminte de in, seminte decorticate de canepa dar neprajite, seminte de dovleac, ulei de floarea soarelui.
Sa se fereasca de:tot ce e alb, orez alb, zahar alb cafea si alcool.
Ce ierburi ajuta:Astragalus sau astragal, trifoi rosu si urzica, astea contin surse de vitamina B si alti nutrienti care ajuta.
Sa ia alge lichid care ajuta la scoaterea de metale grele din organism.
Ginko Biloba care ajuta circulatia catre creier.
Paducel care mareste circulatia sangelui catre creier.
Club Moss(nu stiu ce e dar te uiti pe net )imbunatateste memoria celo cu alzheimer.
Biota seminte(chinezesti) care ajuta pierderile de memorie legate de varsta
Coptis(nus stiu ce e) ajuta la efectele negativa ale aluminiului.
Suplimente:
Trebuie sa ia tot anul suplimente de vitamine
Vitamina B1, B3, si B12, neutrotransmitatorii catre creier depind de vitamina B
In pacientii cu alzheimer absorbtia stomacului este insuficienta.Sa ia Betaine cu HCL inainte de mese, ajuta la asimilarea si absorbtia de nutrienti.
Daca are deficienta de Zinc, celulele nervoase pot fi afectate.Cum zincul este un nutrient critic se poate sa fie in doze prea mari in centrul de memorie(trebuie controlat)
Soya lecitin in doze mari poate sa faca o diferenta f mare in functionarea creierului.Ajuta la prevenirea distrugerii tesuturilor cerebrale.
Sa ia DHA omega 3 oil care ajuta creierul cu acizi grasi.
Suplimentul de DHEA imbunatateste creierul.DHEA de obicei este gasit in doze mari in creier dar odata cu imbatranirea scade si duce la pierderea memoriei.
Extra tips:Aici spune despre Chelare, adica terapia de scoatere a metalelor grele din sange.Recomanda, scoaterea plombelor cu mercur, plombele analizate de metale grele
Sa foloseasca doar cratiti, oale care nu sant din aluminiu, sa foloseasca de inox, furculite, linguri etc sau fara smalt sarit.Aluminiu este foarte periculos, se gaseste si in unele branzeturi, muraturi, bicarbonat de sodiu, amestecuri pt prajituri, si anumite mancaruri prelucrate.Citeste etichetele si evita, gelurile de dus, deodorantele, sampoanele, ca si anumite antiacide care cntin aluminiu.
Tine-ti creierul activ, invata o limba noua, citeste, si fara STRESS!!!
Sandy parerea mea ca Chelatia aia trebuie facuta.eu stiu un produs care scoate metalele grele si ala este ALPHA-ALPHA este facut din trifoi mi se pare, merita sa incerci.La un moment dat noi toti ne incarcam cu metale grele.Sper ca iti este de folos, ce ti-am scris, daca ai vreo nelamurire ma intrebi ca am cartea aici langa mine.
eu ti-am scris asa in mare aici da si explicatii de ce, cum si in ce fel.
Cu cat actionezi mai repede cu atat mai bine.Anul asta a murit fosta mea soacra, tot de Alzheimer, nu am mai avut nici-un contact cu ea de ani de zile, si nu am avut cum sa o ajut in niciun fel, dar este groaznic.
O sa va mai scriu, ma duc acum ca am treaba, Va pupXXX
0
23-09-2012, ora 15:29
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara !!!

MERSI DE EFORTUL CARE L-AI FACUT : si anume ca te-ai documentat ce trebuie si de ce are mama nevoie ptr. a se trata. Sunt multe pe care nu le stiam.Incaodata mersi mult. Eu sunt aproximativ bine.A mult de lucru si nu prea am timp sa scriu. Dar azi e duminica si am putin timp. Ma bucur ca esti un pic mai bine, ma bucur si de Jeky ca este bine, si sper ca MATRIXRADU a reusit sa termine cu bine tratamentul si ca se simte bine.
Va doresc tuturora numai bine si sanatate multa Pa Pa!
0
23-09-2012, ora 15:42
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Sandy, imi cer scuze, acum am vazut m-am grabit cand am scris ca pt scoaterea metalelor grele trebuie sa ia alpha alpha, vroiam sa scriu CHLORELLA(Clorella) se gaseste in farmacii si e foarte buna, te pupic
0
29-09-2012, ora 00:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Salutari la toata lumea!care si cum se mai simte?Matrixradu cum iti mai e?
Eu am inceput sa merg la dentist de saptamana asta pt ca am 2 carii si mi-am curatat dantura.Se zice ca trebuie sa-ti cureti dantura ca HP-ul iti ramane in cavitatea bucala si te reinfectezi.Cu stomacul ma simt din ce in ce mai bine, nu mai iau niciun fel de supliment, si las lucrurile asa pana merg sa-mi fac analiza din nou.Va pupic si astept vesti de la voi!
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 737475 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.