Helicobacter pylori
Bună ziua, de ceva timp ca confrunt cu aceasta bacterie helicobacter Pilory, am urmat doua scheme de tratament cu antibiotic și nu a cedat, după care am luat tratament naturist, a fost un pic mai bine prin vara, dupa care am repetat analiza și iar a apărut, nu știu ce sa mai iau, ma gindeam ca să iau Azitrox dar nu știu schema de tratament, nu am luat antibiotic de un an,.a gindeam sa încerc iar cu antibiotic, iau de o. Luna probiotice jarro-dophilus, mai am câteva și termin flaconul, iau și controloc, , scena de antibiotic în trecut a fost, de amoxicilina, claritromicina, și a doua claritromicina, metrinidazol si și zinat parca. Nu îmi mai amintesc bine.. Ce părere aveți sa încerc cu acest Azitrox? la medic nu prea mai ma pot deplasa.. MULȚUMESC PTR EVENTUALELE RĂSPUNSURI!
9 comentarii
incearca nikvorm... maica-mea l-a folosit la recomandarea unui doctor, si a scapat complet de bacterie.
trebuie insa sa intrebi un dr cum se ia, ca am uitat. tin minte ca se lua de doua ori pe zi...dar nu tin minte doza
doar ca vezi ca se ajunge sa dai vreo 400 lei pt tratamentul complet... se ia cateva zile... nu mai stiu cat
trebuie insa sa intrebi un dr cum se ia, ca am uitat. tin minte ca se lua de doua ori pe zi...dar nu tin minte doza
doar ca vezi ca se ajunge sa dai vreo 400 lei pt tratamentul complet... se ia cateva zile... nu mai stiu cat
Știu ca Nikvorm este ptr viermișori, o sa încerc, Multumesc!
Vă recomand să consultați un medic gastro-enterolog. Nu faceți tratamente din auzite sau cum vi se pare dumneavoastră că ar fi bine. Constat că foarte multă lume își face automedicație și nu e bine.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
As merge cu mare drag ca nu as lua De capul meu dar nu mai îmi permit sa plătesc o consultație de 250 de lei la un gastroenterolog ptr ca nu mai am niciun venit de când a început pandemia și am și doi copii de crescut, iar la stat nu ma încumet sa merg din cauza covid ului și a situație în care ne aflam, suntem foarte afectați din toate punctele de vedere.
dl dr...vreti sa insinuati cumva ca recomandarea mea nu este conforma cu standardul medical ? poate ca nu v-ar strica sa va interesati putin de acel supliment inainte sa vorbiti.
Stimate Domn ! Recomandarea de a consulta un medic gastro-enterolog este corectă și legală. Nu credeți ?
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Stimare Domnule Carneci ! Multe cabinete private au contract cu casa de asigurari. Puteți merge cu bilet de trimitere de la medicul de familie și nu plătiți.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Stimate Petre Muresean, aici nu-i vorba de recomandarea de a merge la gastro, e vorba de recomandarea "Nu faceți tratamente din auzite". Data viitoare cand vreti sa ajutati, faceti-o fara a ofensa alte persoane intre timp.
Sunt pe acest forum cu dorința sinceră de a-i ajuta pe oameni. Nu am intenția de a supăra pe nimeni. M-aș bucura dacă v-ați prezenta ca să știm cu cine putem colabora la nevoie. Spre scopul suprem, acela de a ajuta oamenii să-și recapete sănătatea.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9As dori sa stiu ce noutati sunt in materie de tratament Helicobacter Pylori
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 16Helicobacter
- 19helicobacter
- 5bacteria helicobacter pylori?
- 1Helicobacter pylori
- 1Heliobacter
- 4Heliobacterul se obisnuieste cu produsele folosite?
- 7heliobacter pylori
- 57Interpretare analize helicobacter
- 0Tratament Helicobacter Pylori
- 2Interpretare analize
- 0Helicobacter pylori din sange.
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 5Helicobacter pilory
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament
- 0Helicobacter Întrebare despre cresterea/scaderea in greutate
- 1Helicobacter Pylori, Trombocitopenie, Deficit sever vit. D, Anemie feripriva etc
- 0Calprotectina crescută și Helicobacterul Pylori
Mai multe informații despre: infectia cu helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: