Aud vocii de 3 ani

26-02-2017
rekams337
Nu este medic/terapeut
rekams337
Buna ziua

sufar de halucinatii auditive

a inceput acum 3 ani

la inceput auzeam cuvinte de genul

you are full o sh*t

dont worry you have insanity

am incercat sa fiu cat mai civilizat cu vocile

dar vocile nu miau da pace

exact ca prietenul ala care incontinu bazaie cu ba ba ba ba...ba ma auzi ba ma auzi

incontinu numa cu diferite cuvinte dar acelasi rezultat

cuvintele care le auzeam veneau din strada parca

GURA o voce feminina

nu te mai gandi acolo voce masculina

Thank you voce in soapta

sloffen voce masculina

doamne ajuta-ma dar in mod sarcastic

mai du-te voce masculina in mod sarcastic

eu in gandul meu tot spuneam doamne ajuta-ma

primeam raspuns cu Pushta

mai auzeam o voce parca calda care imi spunea Buna noapte

voci nedescifrabile parca veneau din televizor

adica vorbeau normal in televizor si unele cuvinte parca le auzeam si in televizor si in cap in acelasi timp dar cu volum mai mare

exemplu

a MURIT cineva, am PUSCA, BOMBA sexy, si propoziti din astea care numa unele cuvinte negative se auzeau mai tarre.

actori care parca imi vorbeau mie, teoria mea este ca ori actori siau inregistrat vorbele si automat cand priveam mile spuneau

ori can se schimba secventele dintru film unele is registrate live si puse diferit pe regiuni

timp de 3 ani i-am auzit nencetat faza cu prietenul BA BA BA BA Ba Ba Ba Ba Ba Ba Ba ma auzit Ba Ba Ba Ba ba ma auzit ba stai sa zic

cam asa ceva pana am inceput sa injur dar faza e ca nu o avut nici un efect am reprimat multe din injuraturi stress si asa mai departe

noaptea nu puteam sa dorm ca tot auzeam vocile si asa injuraturile reprimate mi-au pus capac

ma uitam la televizor o voce de acolo ma provoca spunand aceleasi cuvinte care le-am auzit zi de zi noapte de noapte

si cand sal injur da-mi pace duten p*m se schimba reclama gen aparea reclame inofensive iar reprimam injuraturile

pe strada cand ieseam sa iau si eu o gura de aier curat sami limpezesc gandurile

treceau oameni pe strada si imi spuneau SPALATE dar in timp ce erau intorsi cu capul

iar ma gandeam aiurea exemplu ba ce bine era daca as putea sa manc o inghetata Vocea imi spunea mai du-te

eu din instinc i raspundeam mai duten p*m si lasa-ma in pace ca incalci constitutia articolul 28

ma ma gandeam ba sa ascult ceva muzica

exemplu pe vremea aia ascultam rap

cand ma gandeam exemplu -ma pun sa ascult eminem

auzeam vocea Dont worry about eminem

voiam sa fac curat prin casa

auzeam vocea ca ma intreba- tu te crezi asa tare?

dupa parerea mea morti cu morti si vi cu vi nu cred ca vocile astea ar fi cauzate de vreo forta supranaturala

ma gandit ca o fi poate ceva test pentru ascultarea gandurilor

da le-am raspuns ba incalcati legea mai ales articolul 28 si 26 din constitutie

da tot nu se lasa

nu mai stiu ce sa fac aud vocile parca vin din spatele peretilor in sioapta cumva

la politie nu pot sa ma duc ca mi-e frica ca ma interneaza la spitalu de nebuni

si nu vreau sa ma duc acolo ca stiu sigur ca n-am un strop de violenta in mine

am incercat si medicatie

halo peridol si ceva pastile nu mai stiu denumirea

nu au avut nici un efect numa ca vorbeam de unu singur cu voce tare

daca aveam problema cu capu intrebarile si raspunsurile nu erau asa complexe

iar exemplu ma plimb cu tranvaiu linistit

si ma gandesc cand ajung la destinatie ma duc la magazin sa-mi cumpar tigari

oameni din tranvai care vorbeau parca imi citesc gandurile

cum termin de gandit propozitia aud un DA un poate

si asa mai departe imi raspunde la ganduri

dar iarasi articolul 28 din constitutie n-ar trebui sa permita asa ceva daca cumva sa fabricat ceva technologie pentru ascultat ganduri

pentru ce mai e politia daca vocile astea sau facut peste noapte gardieni

si credeti-ma ca daca nu citeam atatea carti si vedeam atatea filme ca sa am atatea subiecte de discutie as fi luat-o razna

numa injuraturi as fi avut in cap

nu mai stiu ce sa fac daca cineva a mai trecut prin asa ceva sau stie raspunsu va rog spuneti-mi si mie

Va multumesc pentru timpul acordat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: