Halucinatii auditive
Buna ziua,
Vreau sa va intreb mi se intampla ca halucinatiile auditive sa le percep si prin laptop sau uneori telefon, sau cand ascult muzica la casti. Credeti ca pot trece sau se poate ameliora situatia, acum iau Abilify Maintena si Rivotril. Am luat si Xeplion si Trevicta. Credeti ca ar trebui sa schimb ceva?Multumesc! O zi frumoasa!p.s. deja sunt 3 ani de cand am halucinatii auditive...cu tratament
Vreau sa va intreb mi se intampla ca halucinatiile auditive sa le percep si prin laptop sau uneori telefon, sau cand ascult muzica la casti. Credeti ca pot trece sau se poate ameliora situatia, acum iau Abilify Maintena si Rivotril. Am luat si Xeplion si Trevicta. Credeti ca ar trebui sa schimb ceva?Multumesc! O zi frumoasa!p.s. deja sunt 3 ani de cand am halucinatii auditive...cu tratament
2 comentarii
Buna ziua.
Recomand sa mergeți la medicul curant si sa spuneti aceste simptome. Medicul o sa decida daca trebuie modificata schema de tratament.
Recomand sa mergeți la medicul curant si sa spuneti aceste simptome. Medicul o sa decida daca trebuie modificata schema de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Aude voci care ii spune sa se sinucida
- 0auzeam voci si mi se misca involuntar maxilarul...
- 10materiale informative (in engleza) pt persoane care aud voci
- 5Voci
- 0Aud vocii de 3 ani
- 3Am halucinatii noaptea
- 7Ce sunt vocile sau halucinațiile auditive?
- 7Halucinații auditive
- 1Paralizie (nu-mi mai pot misca deloc corpul) si halucinatii auditive imediat inainte sa adorm
- 2Ce tratamente luati sa nu mai auziti voci
- 2Diagnostic - am halucinații auditive și vizuale dar sunt lucid
Mai multe informații despre: halucinatii auditive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: