Gynophilus SR2
Bună seara!
As dori sa aflu daca a mai avut cineva tratament cu gynophilus SR2 (2 comprimate). Medicul mi-a prescris acest tratament și când mi-a explicat schema mi-a spus în felul următor: imediat după menstruație introduc primul ovul și apoi după 4 zile încă unul, la următoarea menstruație la fel. Eu am dedus că fiind 2 comprimate, asta este doza pe luna cum ar veni, in schimb daca ar fi fost altfel, sa introduc cate un comprimat la 4 zile, ar fi fost mai multe comprimate in cutie (7-8 comprimate).
Mă poate ajuta cineva cu aceasta informație pana ajung de luni incolo la medic? Mulțumesc!
Și înca un lucru:de ce medicii nu spun "mergi dom'le și fa-ti antibiograma/antifungigrama!), le face plăcere să vii aproape luna de luna la ei sa le intre bani in buzunar, decât să te trateze odata pt totdeauna. Nu mai am încredere în niciun medic, cel puțin pana acum, in Constanța.
As dori sa aflu daca a mai avut cineva tratament cu gynophilus SR2 (2 comprimate). Medicul mi-a prescris acest tratament și când mi-a explicat schema mi-a spus în felul următor: imediat după menstruație introduc primul ovul și apoi după 4 zile încă unul, la următoarea menstruație la fel. Eu am dedus că fiind 2 comprimate, asta este doza pe luna cum ar veni, in schimb daca ar fi fost altfel, sa introduc cate un comprimat la 4 zile, ar fi fost mai multe comprimate in cutie (7-8 comprimate).
Mă poate ajuta cineva cu aceasta informație pana ajung de luni incolo la medic? Mulțumesc!
Și înca un lucru:de ce medicii nu spun "mergi dom'le și fa-ti antibiograma/antifungigrama!), le face plăcere să vii aproape luna de luna la ei sa le intre bani in buzunar, decât să te trateze odata pt totdeauna. Nu mai am încredere în niciun medic, cel puțin pana acum, in Constanța.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ovule si virgina
- 2Pot sa merg la strand daca fac tratament cu ovule?
- 4tratament pt ambii parteneri
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 8ovulele pharmatex... dupa cat timp se poate urina fara pericolul de a elimina ovulul?
- 4alergie sau candidoza
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 3am inghitit ovule
- 3Ovule Klion
- 11Tratament cu ovule inainte si dupa cauterizare
- 0Tratament Macmiror + Tergynan
- 2Intrebare tratament cu ovule vaginale
- 0ovulele si contactul sexual
- 1Ovulele pot afecta fertilitatea?
- 1-Ovule betadina in alaptare-
- 1Tratamentul cu ovule
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: