Granulomul dentar tratat cu laser
Buna seara! Am o neintelegere si as vrea daca poate cineva sa ma ajute. Am la 2 dinti frontali granulom dentar destul de avansat. Am facut acum vreo 3 ani 2 tratamente de canal, dar nu m-a ajutat cu nimic. Acum, mergand la alt medic, mi-a propus sa refaca tratamentul de canal, si daca nu merge ok si de data asta sa ma opereze,
Am auzit de o clinica in Tg Mures care ar rezolva granulomul dentar cu tratament cu laser, clinica e Peterdent-Art.
Insa nu am inteles bine, canalele dintelui trebuie iarasi deschise pt a se putea face tratamentul cu laser sau se poate fara a mai efectua aceste canale?? Poate parea stupida intrebarea mea, dar am coroane la ambii dinti si nu stiu daca ar mai rezista la a treia serie de gaurire a lor, sa le zic asa.(dr a zis ca probabil vor cadea). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc sanatate!!!!!!!!!!!!!
Am auzit de o clinica in Tg Mures care ar rezolva granulomul dentar cu tratament cu laser, clinica e Peterdent-Art.
Insa nu am inteles bine, canalele dintelui trebuie iarasi deschise pt a se putea face tratamentul cu laser sau se poate fara a mai efectua aceste canale?? Poate parea stupida intrebarea mea, dar am coroane la ambii dinti si nu stiu daca ar mai rezista la a treia serie de gaurire a lor, sa le zic asa.(dr a zis ca probabil vor cadea). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc sanatate!!!!!!!!!!!!!
3 comentarii
din cate stiu eu, nu iti mai redeschide canalele... ci se aplica direct asupra granulomului... eu am facut ceva in genul asta dar era cu ultrasunete
Multumesc pt raspuns! Ai avut granulom mic sau mai avansat? In ce oras ai facut tratament cu u;ltrasunete? Nu ti-a revenit infectia? Multumesc!
Revin eu cu detalii pt ca am fost si mi+am reyolvat problema. Se face tratament de canal si tratament cu laser, sterilizare, apoi 8 sedinte de biostimulare care ajuta organismul sa lupte contra infectiei.
Sunt fff multumita.ce ditamai granulom aveam si...cat de repede s+a rettras.
Soo.spor la tratat dintii!
Sunt fff multumita.ce ditamai granulom aveam si...cat de repede s+a rettras.
Soo.spor la tratat dintii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22de ce apare granulomul?
- 16rezectie granulom
- 11cum scap de granulom ?
- 0Granulom(punga puroi) la radacina
- 12granulom pe radacina
- 8Granulom dentar tratat cu laser, fara rezectie!
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 3extractie masea granulom
- 4Pivot la masea cu granulom
- 6abces in cerul gurii
- 3Granulom masea retratata
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 4Granulom dentar - la stomatolog sau doar la chirurg maxilofacial?
- 0Intrebare granulom dentar
- 3Granulomul dentar
- 2Doua intrebari - masea cariata, granulom
- 1Nu se mai vede deloc granulomul dentar la radiografie după 5 ani
Mai multe informații despre: granulomul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: