Granulomul dentar
Bună seara!
Am și eu o problema cu o măsea cariată netratată, și de sâmbătă seara a început sa ma doară..am luat Agolcamin uneori pentru a mai ameliora din durere..
De ieri a început sa o simt mai sus decât toți dinții, și sa ma doară (dar am luat Okitask, pulbere ce am aplicat peste măsea și pentru câteva ore nu mai simt nimic și după începe iar durerea, si o țin din frâu asa..
Vreau sa știu cum as putea sa tratez aceasta durere(granulom din ce am cautat eu pe net), dacă exista anumite medicamente pentru ca momentan sunt în alta tara și cu cabinetele stomatologice e mai greu..
Va mulțumesc și aștept un răspuns!
Am și eu o problema cu o măsea cariată netratată, și de sâmbătă seara a început sa ma doară..am luat Agolcamin uneori pentru a mai ameliora din durere..
De ieri a început sa o simt mai sus decât toți dinții, și sa ma doară (dar am luat Okitask, pulbere ce am aplicat peste măsea și pentru câteva ore nu mai simt nimic și după începe iar durerea, si o țin din frâu asa..
Vreau sa știu cum as putea sa tratez aceasta durere(granulom din ce am cautat eu pe net), dacă exista anumite medicamente pentru ca momentan sunt în alta tara și cu cabinetele stomatologice e mai greu..
Va mulțumesc și aștept un răspuns!
3 comentarii
Buna dimineata,
Fara radiografie nu se poate pune diagnosticul de granulom.
Daca se constata ca este granulom, acesta se poate trata doar la medicul stomatolog.
In infectiile dentare se administreaza antibiotice si antiinflamatorii la recomandarea medicului.
Fara radiografie nu se poate pune diagnosticul de granulom.
Daca se constata ca este granulom, acesta se poate trata doar la medicul stomatolog.
In infectiile dentare se administreaza antibiotice si antiinflamatorii la recomandarea medicului.
Vă mulțumesc!
Dar în impasul de a merge la un medic în următoarea perioada, cu ce medicamente as putea sa îmi țin sub control durerea, medicamente care nu necesită rețetă de la medic ? (menținonez ca acum folosesc Okitask..)
Dar în impasul de a merge la un medic în următoarea perioada, cu ce medicamente as putea sa îmi țin sub control durerea, medicamente care nu necesită rețetă de la medic ? (menținonez ca acum folosesc Okitask..)
Aveti nevoie de un antibiotic care se elibereaza doar pe baza de reteta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22de ce apare granulomul?
- 16rezectie granulom
- 11cum scap de granulom ?
- 0Granulom(punga puroi) la radacina
- 12granulom pe radacina
- 3Granulomul dentar tratat cu laser
- 8Granulom dentar tratat cu laser, fara rezectie!
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 3extractie masea granulom
- 3Granulom masea retratata
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 4Granulom dentar - la stomatolog sau doar la chirurg maxilofacial?
- 0Intrebare granulom dentar
- 2Doua intrebari - masea cariata, granulom
- 1Nu se mai vede deloc granulomul dentar la radiografie după 5 ani
Mai multe informații despre: granulomul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: