durere glezne + laba piciorului
Buna ziua
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
1 comentarii
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 2picioare transpirate
- 50picioare umflate mai ales daca stau unde este cald
- 9Descuamarea pielii pe talpi
- 9O intrebare foarte urgenta: nu s-a vindecat piciorul amputat
- 6am citit pe internet despre un remediu pt bataturile la picioare
- 6entorsa recidivanta.. ma stiu cu platfus la glezna stanga
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 8Picioare mirositoare?
- 10picior varus equin... de ce a ramas piciorul mai scurt?
- 0picioare grele
- 5umflaturi pe glezne
- 7traumatism genunchi drept?
- 8dureri picioare de la degete la bazin
- 6echivalenta de fractura cu luxatie postero externa picior drept si diastazis tibioperonier
- 11glezna cu probleme
- 2durere in talpa si glezna
- 3Durere picior
- 4Unflatura si vineteala la degetele de la piciorul sting si laba piciorului
- 1Drop foot, piciorul stang
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: