Glanda sublinguala
Buna ziua
Am o întrebare..am glanda sublinguala dreapta mai mare (daca ating și cu limba îmi dau seama că una e mai mare că și cum ar fi umflata)decât cea stângă...este posibil sa fie ceva ?oricum mă voi duce la ORL...îmi fac griji pt că în urma cu ceva ani am avut hpv dar am scăpat de el...însă mă tot gândesc să nu am ceva grav...menționez că mănânc numai în partea dreaptă... mulțumesc
Am o întrebare..am glanda sublinguala dreapta mai mare (daca ating și cu limba îmi dau seama că una e mai mare că și cum ar fi umflata)decât cea stângă...este posibil sa fie ceva ?oricum mă voi duce la ORL...îmi fac griji pt că în urma cu ceva ani am avut hpv dar am scăpat de el...însă mă tot gândesc să nu am ceva grav...menționez că mănânc numai în partea dreaptă... mulțumesc
2 comentarii
1. Glandele salivare aparțin stomatologul or sau chirurgia Maxilo Faciala. Mai puțin orl
2. Se inflamează deobicei de la infecții dentare localizate lângă canalul de drenaj
Sau de la exces de alimente acre. Acide. Citruce
2. Se inflamează deobicei de la infecții dentare localizate lângă canalul de drenaj
Sau de la exces de alimente acre. Acide. Citruce
Totuși am să mă duc
Așa este..am o carie foarte profundă la o masea..ce a mai rămas din ea..va mulțumesc foarte mult... sănătate
Așa este..am o carie foarte profundă la o masea..ce a mai rămas din ea..va mulțumesc foarte mult... sănătate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6O umflatura se pare la glanda salivara
- 4glanda salivara
- 5sforait si probleme cu saliva
- 5glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
- 0glandele salivare
- 4acum ceva timp am fost diagnoasticata cu submaxilita acuta
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 2glanda salivara
- 5de 2 zile am o salivă spumoasă
- 0glanda salivara
- 6hipertrofie tonsilara palatina, microadenopatie cervicala
- 1Gglanda salivara submandibulara considerabil mai mare
- 3Inflamarea glandelor salivare
- 2Glanda salivara submandibulara inflamata
- 0Glanda salivara submandibulara
- 0Biopsie de glande salivare
Mai multe informații despre: Glandele salivare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: