Salivatie excesiva

10-10-2013
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
spunetimi va rog am o salivatie excesiva de vreo 6 luni mi-am facut analizele si nam nimic la stomac la ce doctor ar trebui sa ma duc pt salivatie excesiva?va rog mult ajutatima...precizez ca sunt fumator si stau destul de prost cu dantura...
21 comentarii
0
11-10-2013, ora 08:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da..si fumatul da hipersalivatie
dar problemele dentare...cu siguranta dau mari probleme...si nu numai locale
e cazull urgent sa rezolvi toate problemele dentare..
0
11-10-2013, ora 11:48
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
multumesc frumos pentru raspuns...deci nu mai are rost sa ma duc din nou la orl sau sa repet analizele nu?pt ca ii o senzatie foarte neplacuta salivatia abundenta asociata cu flegma din gat!va ar trebui totusi sa consult si alt medic sau doar dentistu/va multumesc anticipat pt raspuns
0
11-10-2013, ora 11:49
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
poate fi ceva grav va rog sa imi spuneti.?
0
11-10-2013, ora 21:53
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
poate fi si o problema grava legata de alimentatie si problemele gastrice
dar faci investigatii la gastro...dupa ce termini cu stomatologul..
0
12-10-2013, ora 14:22
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
multumesc frumos!voi incerca si la gastrologie!sa va dea Dumnezeu sanatate dvs si familiei ca ajutati multa lume cu raspunsurile dvs!va voi anunta cum a fost va multumesc frumos!
0
12-10-2013, ora 20:30
benko simona
Nu este medic/terapeut
benko simona
buna ziua domnu doctor valeriu am o mare rugaminte am o problema cu gatul nu stiu cum sa va spun nu ma doare dar cate oo data cand trag aier si pe nas si pe gura am asa o senzatie de uscare de apasare in piept cate o data asa de rau ii am parca sunt agitata asa stresata trebuie sa trag aier asa adinc si sa respir puternic ca parca ma sufoc vam spus nu ma dore nimic am fost la un orele mia dat o soluti preparata sa o iau si sa fac gargara cu musetel dar nu stiu pe moment parca a fost mai bine dar iara a aparut.Uprieteni miau spus ca ii numai in cap la mine ca numai imi imaginez ieu nu siu ce sa mai fac acuma as vrea sa merg la un orele din nou dar nu stiu ce sa mai cred va rog sa imi dati un raspuns
0
12-10-2013, ora 22:05
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
la orl...daca mergeti...sa fie un consult complet..cu endoscopie nazala, rinofaringe, laringe
cititi ce am posta pe forum despre alimentatie si reflyx... cum afevteaza faringele si ce trebuie de facut
0
18-10-2013, ora 19:42
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
dle doctor nu stiu ce sa mai fac...mi-am reolvat cat de cat dantura dar saliva excesiva si flegma din gat sunt tot mai rele!in plus zi de zi in special dupa ce ma trezesc am varsaturi cu mucus mult!va rog spuneti-mi ce sa mai fac...
0
20-10-2013, ora 17:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
endoscopi la orl ai facut?
consult si investigatii la gastrologie ai facut?
0
20-10-2013, ora 17:38
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
nu n-am facut...
0
08-01-2014, ora 02:23
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
domnule doctor chiar nu mai stiu ce sa fac pe langa problemele cu rinichii(pietre la rinichi plus infectie urinara)deja de aproape 1 an de zile am senzatia de mucozitati ff mari in gat saliva excesiva si stari de furie de vreo 1 luna de zile incontinu!am fost si la gastrologie mi-am facut si analizele am fost la vreo 2 luni dupa ce a inceput flegma in gat si la orl si nu mi sa gasit nimic...unde mas putea duce.nu mai am chef de viata mereu sunt nervos de la aceste probleme flegma in gat salivatie si stari de furie fara chef de nimeni si nimic...va implor datimi un sfat ce sa fac si unde sa mai ma duc...sa imi fac o ecografie si in special de care sau de la plamani sau ce s afac...pt ca mentionez ca fumez cam un pachet de tigari pe zi si stres pot sa zic ca am aproape mereu...
0
08-01-2014, ora 21:24
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
citeste pe google despre produse alimentare producatoare de MUCUS
excluzi aceste alimente din viata Ta
lasi fumatul, accepti problemele cu care te confrunti si NU te superi, nu te alarmezi
doar lupti cu problemele si duci o viata cat mai snatoasa
consumi multe lichide, ceaiuri, lapte prins, apa plata
cauti un medic NUtritionist, si fac un regim corect alimentar si un tratament naturist complet pentru tractul digestiv si faringe
0
08-01-2014, ora 23:48
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
va multumesc frumos domnule doctor deci nu poate fi ceva grav ci ceva legat in special de alimentatie nu?sa mananc cat mai sanatos si sa beau multe lichide si voi scapa de toate astea.?
0
09-01-2014, ora 03:04
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
deci si saliva tot de la alimentatie?
0
21-06-2015, ora 13:01
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
domnule doctor va rog sa ma ajutati cu un raspuns de vreo 3 ani am probleme fff mari cu flegma asta in gat care ii continua si no pot elimina...de circa 1 an mi sa descoperit diabet zaharat tip 2 insilino dependent plus ca de vreo luna si cv am facut tbc si fac tratament si am si gastrita am facut endoscopie.ce as putea sa fac sa scap de flegma de la ce ar putea fi...e o flegma alba acuma de care nu scap deloc.o am mereu in gat e alba normala...de la ce ar putea fi de la plamani sau de la gastrita???va rog sa ma ajutati daca puteti...multumesc
0
21-06-2015, ora 15:55
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ai renuntat in totalitate la LACTATE si Fainoase..care sunt producatoare de mucus????????
0
21-06-2015, ora 23:35
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
nu nu am renuntat..
0
21-06-2015, ora 23:37
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
dae de la ce ar putea fi domnule doctor?de la gastrita sau de la tbc?desi o am cu mult inainte sa fac tbc.o am deja de vreo 3 ani jumate si nu mai stiu unde sa merg sau ce sa fac ca sa scap de ea.daca mi-ati putea da un sfat unde sa merg sau ce sa fac...va multumesc anticipat
0
22-06-2015, ora 21:44
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sa citesti pe google despre PRODUSE ALIMENTARE PRODUCATOARE de MUCUS
si renunti la toate
0
23-06-2015, ora 10:02
mihai stefan 26
Nu este medic/terapeut
mihai stefan 26
bine va multumesc frumos!!!
0
11-08-2020, ora 19:50
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
Ai scapat de hipersalivatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea drogurilor sintetice din salivă cu ajutorul unui test de salivă
  •