Gat uscat
Buna ziua.De mai bine de un an ma confrunt cu o problema, , cand este aerul uscat mi se usuca gatul si ma face sa tusesc de multe ori ca o tuse magareasca sau aproape imi vine sa vomit." Am consultat medicul, mi-a recomandat tratament cu antibiotice si antiinflamatoare dar nu imi trece cu nimic.Am incercat si cu miere de albine, cu nuci macerate in miere de albine.Nu stiu ce sa mai iau, pentru ca este foarte incomod, mai ales la birou cand din 2 in 2 minute tusesc, sau in masina cand ma urca, tusesc pe tot parcursul drumului.
Va rog ajutati-ma, ca nu ma mai suport nici eu.Sotul ma parasit ca nu ma mai suprta.
Va multumesc.
Va rog ajutati-ma, ca nu ma mai suport nici eu.Sotul ma parasit ca nu ma mai suprta.
Va multumesc.
3 comentarii
Varsta, inaltime KG ? tensiunea arteriala si ce probleme gastro- intestinale aveti ??
44 ani, 1, 72 m, 86 kg, tensiune arterial oscilatorie, fara alte problem gastro-intestinale.
aveti mari probleme gastro-intestinale..doar ca nu stiti de ele
1 refluxul gastro-ersofagian in somn..de la fructe , duclciuri..s.a alimente duce la un faringe iritat, uscat..si la acele simptome
2 o digestie incorecta duce la un sange de proasta calitate..si circulatie prasta in tot corpul cu diferite probleme la distanta
1 refluxul gastro-ersofagian in somn..de la fructe , duclciuri..s.a alimente duce la un faringe iritat, uscat..si la acele simptome
2 o digestie incorecta duce la un sange de proasta calitate..si circulatie prasta in tot corpul cu diferite probleme la distanta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 5Faringita acuta.. de vreun an mi se usuca gatul foarte tare
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 4Gat uscat, limba rugoasa + exudat faringian
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 3Deviatie de sept, rinita, gat uscat, probleme ureche-sarcina
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 5Astm bronsic, nas si gat uscat, expectorez mucus
- 1tuse seaca si geva in gat
- 4Uscaciune nas si gat
- 1Gat uscat
- 1Gat uscat si dureros
- 15Usturimi in gat uscaciune nas gat limba buze
- 1Durere in gat, gat uscat, afta, herpes.
- 2Gat uscat si usturime
- 1Gat uscat
- 1Gadilat in gat si tuse
- 6Nas uscat si gat uscat
Mai multe informații despre: gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: