Ganglioni limfatici durerosi
Am avut puroi la masea, vineri am fost la dentist si doctorul mi-a facut drenaj. Am vorbit cu doctorul si ne-am inteles ca luni sa merg sa imi faca extractia maselei la care am avut probleme. Dar am observat ca la nivelul gatului sub maxilar am un ganglion care la inceput nu era asa inflamat, iar dupa ce l-am bazait mi s-a umflat destul de tare si ma doare plus ca acesta este imobil. Va rog frumos sa imi spuneti daca dupa extractia maselei cu probleme imi va trece, deoarece pur si simplu nu mai pot sa imi formulez propozitiile de frica si nu mai am rabdare pana luni la dentist si am citit tot felul de variante pe net care m-au inspaimantat. Momentan iau ampicilina de 500 mg din 6 in 6 ore. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce dispare infectia de la nivelul maselei, se desumfla si ganglionul respectiv. Nu te mai apasa, ia tratament cum ti-a spus medicul si scoate maseaua daca e cazul, trebuie sa se dreneze infectia.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc pt raspuns, sper sa fie cum zici tu, am stat non stop pe site asteptand un raspuns si pot sa zic chiar daca pare ciudat ca e prima data cand imi doresc sa ajung cat mai repede la dentist. Mersi sanatate multa
as dori sa stiu dupa cat timp ti s-au desumflat ganglionul? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14ganglioni limfatici la copii
- 3De vreo 4 luni am langa ureche, pe partea cu obrazul un ganglion de marimea unei bomboane
- 0Ganglioni umflati, febra si un posibil herpes
- 3Ganglion marit si dureros sub mandibula
- 4ganglionii mariti la gat
- 2ganglioni limfatici mariti = cancer limfatic ?
- 1Ganglion imflamat zona maxilarului
- 1ganglion submandibular inflamat
- 0Mandibula
- 1Ganglioni umflati
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 1Ganglion mărit..
- 1Am o umflatura la ceafa.
- 3Ganglioni
- 1Ganglioni limfatici
- 4Limfom?
- 2Sunt foarte speriată... de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati