ganglion inflamat? sau ce poate fi?
Buna ziua!Ieri am simtit o durere usoara la nivelul axilei drepte si cand am palpat zona respectiva am constat k e umflata(umflatura este cam de marimea unui bob de mazare)...As vrea sa stiu dak poate fi vorba de ganglion sau este o simpla infectie aparuta in urma epilarii-m-am epilat acum cateva zile cu un aparat epilator..Va rog sa-mi raspundeti pentru k am intrat in panica..deja imif ac fel si fel de scenarii sumbre..
4 comentarii
mai mult ca sigur e o inflmatie a unui folicul pilos(radacina firului de par).Ganglionii sint profunzi in virful axilei si sint mari nu ca un bob de mazare
Merci mult! Deja ma simt mult mai bine..umflatura asta care imi da atate abatai d cap e localizata in josul axilei..sigur nu e ganglion? worried :|
Sigur nu e ganglion!Aplica o crema antimicrobiana de genul kanamicin si spala bine cu rivanol sau cloramina.
Multumesc frumos k m-ati linistit...Ideea e k umflatura nu este spre exterior ci sub piele, nu e rosie si nici purulenta..Un amic care e la medicina mi-a zis k s-ar putea sa fie vorba de o hidrosadenita..Oricum o sa merg sa ma vada un doctor..Inca o data merci!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 33ganglion sau nodul?
- 1alaptez si de cateva zile simt niste gaglioni axiali durerosi la palpare
- 5Serom postmastectomie
- 14galma la subrat
- 4ganglioni durerosi
- 4ce poate fi?
- 6umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
- 5Ganglioni axilari inflamati
- 0Ganglion mărit
- 1Ganglioni inflamati