Furuncul în interiorul urechii
In urma cu 4 zile am simțit o durere in interiorul urechii. Aseară nu am putut să dorm din cauza durerii și astăzi (ziua 4) am fost la ORL.
Doamna doctor a făcut o incizie după care a drenat puroiul apoi mi-a pus în ureche un pansament steril cu betadina.
Că și tratament am primit: Augmentin administrat la 12 ore și la nevoie Nurofen forte + o sticlă de betadina și pansament steril.
Mi-a fost menționat să țin în ureche cât pot de mult pansamentul steril cu betadina și să schimb pansamentul de 2-3 ori pe zi.
Întrebarea mea este cum trebuie să curăț locul deoarece este destul de adânc în interiorul urechii, ajung greu cu pansamentul steril cu betadina.
Doamna doctor a făcut o incizie după care a drenat puroiul apoi mi-a pus în ureche un pansament steril cu betadina.
Că și tratament am primit: Augmentin administrat la 12 ore și la nevoie Nurofen forte + o sticlă de betadina și pansament steril.
Mi-a fost menționat să țin în ureche cât pot de mult pansamentul steril cu betadina și să schimb pansamentul de 2-3 ori pe zi.
Întrebarea mea este cum trebuie să curăț locul deoarece este destul de adânc în interiorul urechii, ajung greu cu pansamentul steril cu betadina.
2 comentarii
Am uitat să întreb: incizia și drenajul se pot face sub anestezie locală?
Eu nu am știut despre ce este vorba și efectiv m-am încolăcit pe scaun de durere mai ales după incizie când scotea de acolo infecția cu ustensile și apăsa în părți că să iasă.
Eu nu am știut despre ce este vorba și efectiv m-am încolăcit pe scaun de durere mai ales după incizie când scotea de acolo infecția cu ustensile și apăsa în părți că să iasă.
ca sa se faca o anestezie totala.. este nevoie de internare la ATI. nu cred ca e o idee buna astazi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 24Mi-a aparut o umflatura in zona genitala
- 3herpes, furuncul?
- 4furuncul in zona genitala
- 4furuncul sub san
- 5furunculi sau ce? trebuie neaparat sa fie operat?
- 5de vreo 2 luni mi-au aparut 2 furuncule in zona inghinala
- 3furuncul in zona genitala, la baza piciorului
- 4Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 3furunc in vagin cu mult puroi s-a intins pe picior
- 3Furuncul spart
- 3Diagnostic: Adenopatie inghinala dr. + furuncul dr.
- 2Furuncul in spatele urechii ????
- 1furuncul de 2 luni
- 1Furuncul -:mancarime / intepaturi piele dupa dus sau la frig
- 0Furunc genital
- 1Furuncul anal spart
- 2Furuncul
- 1Umflatura in spatele urechii - furuncul in fiecare an
Mai multe informații despre: Furunculul furunculul conductului auditiv extern
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: