Iritatie de la absorbante
Buna ziua,
In urma unei menstruatii bogate in cheaguri, am constatat ca au aparut cate 1 furuncul pe labiile mari si unul langa anus.
Ulterior o senzatie de mancarime, iar in timpul urinatului apare o senzatie de usturime.
Ar putea fi o iritatie la absorbante? De data aceasta am folosit un alt brand fata de obicei.
Mentionez ca in urma cu o saptamana am urmat tratament de 5 zile cu augmentin 1g la 12 h, eubiotic, vimovo, aerius, ciplox pt o otita medie acuta supurata cu pseudomonas aeruginosa. Dupa cele 5 zile am oprit antibioticul la recomandarea medicului.
Ce as putea lua pt a remedia situatia?
Va multumesc anticipat!
In urma unei menstruatii bogate in cheaguri, am constatat ca au aparut cate 1 furuncul pe labiile mari si unul langa anus.
Ulterior o senzatie de mancarime, iar in timpul urinatului apare o senzatie de usturime.
Ar putea fi o iritatie la absorbante? De data aceasta am folosit un alt brand fata de obicei.
Mentionez ca in urma cu o saptamana am urmat tratament de 5 zile cu augmentin 1g la 12 h, eubiotic, vimovo, aerius, ciplox pt o otita medie acuta supurata cu pseudomonas aeruginosa. Dupa cele 5 zile am oprit antibioticul la recomandarea medicului.
Ce as putea lua pt a remedia situatia?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Furuncul dureros
- 3herpes, furuncul?
- 4furuncul in zona genitala
- 7furuncul?
- 5de vreo 2 luni mi-au aparut 2 furuncule in zona inghinala
- 14Infectie - care nu vrea sa se opreasca din curgere
- 1Cosuri|furunculi
- 3cosuri dureroase in zona genitala
- 3furunc in vagin cu mult puroi s-a intins pe picior
- 2acnee furuncul
- 3Furunc in ureche
- 2Cos in zona intima
- 1furuncul de 2 luni
- 1Cos persistent in zona perineala
- 2Furuncul nedureros pe spate, vechi de 10 ani, moale, ridicat 6mm, diametru 12mm
- 2Furunculi
- 0Abces labie mica
- 1Furuncul
Mai multe informații despre: Furunculul cosul genital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: