furuncul?
de 3 zile ma confrunt cu o problema.La axila stanga mi-a iesit o bubita dureroasa si inflamata.Nu stiu ce poate fi mi-a aparut asa din senin, poate la cateva zile dupa ce m-am epilat cu lama de ras. mi-am pus comprese reci pe zona afectata, si nu am mai folosit deo stick-ul pe care obisnuiesc sa-l folosesc.Nu stiu ce ar putea fi, bubita este la fel nu prezinta la suprafata infectie (puroi), sau alt lichid, este doar tare, inflamat si dureros.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
7 comentarii
da, e un furuncul.Daca se "coace " va tebui incizat.Ia antibiotice (oxacilina 4x1000 mg /zi) si un antiinflamator (diclofenac).Asta nu te scuteste de o vizita miine la un chirurg care sa ia o decizie functie de aspectul "bubei"
multumesc pt raspunsul prompt. ieri am fost la medic si mi-a prescris flamexim si oxacilina si comprese locale cu rivanol si. (inca ceva).Acu nu mai este asa inflamat si este mai ok, numai la cate auzi in ziua de azi te gandesti la ce e mai rau. multumesc mult acest site este de un real ajutor chiar si pt cei mai panicati.CA MINE
carola...daca mai este de actualitate subiectul tau.daca acest*furuncul* nu a disparut.intreaba dermatologul tau despre Stafilococul auriu
din fericire acela a disparut, din nefericire mi-a aparut un altul tot in acea zona putin mai jos, sunt tare suparata.M-a tratez cu solutie de betadina si gheata- deocamdata
carola.am un link pt. tine
http://www.healthy.ro/articol/medicina-interna/5018/Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-hidrosadenita.html
http://www.healthy.ro/articol/medicina-interna/5018/Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-hidrosadenita.html
Ajutati-ma si pe mine va rog, mi-a aparut o umflatura in zona anusului dupa revelion, purtasem niste tanga care m-au jenat, e de dimensiunea unei monede de 5 bani si e incomod si dureros.Poate fi oare furuncul desi nu a copt de atata timp? Poate a crescut doar o idee in dimensiuni dar nu are niciun orificiu si pielea nu si-a schimbat culoarea. La voi cum a fost si cat a durat? Multumesc mult!!!!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 3herpes, furuncul?
- 4furuncul in zona genitala
- 4furuncul sub san
- 14Infectie - care nu vrea sa se opreasca din curgere
- 3furuncul in zona genitala, la baza piciorului
- 9Furuncul fesier - nu dispare
- 7abces mare pe obraz
- 1Cosuri|furunculi
- 3furunc in vagin cu mult puroi s-a intins pe picior
- 3Furuncul spart