Fructe coapte in magazin vs coapte in copac
Din cate am inteles, fructele pe care le gasim prin magazine, sint recoltate verzi si se coc pe drum spre magazin. Oare aceste fructe mai au aceeasi concentratie de nutrienti ca cele coapte in copac ?
Si am mai auzit ca daca cumperi fructe din magazin si nu sint coapte complet, le poti pune intr-o punga de hartie si se coc mai repede. Ar fi interesant daca poate cineva sa-mi explice si mie cum se poate coace un fruct dupa ce a fost cules din copac ? Adica pentru coacere nu are nevoie de un flux continuu de nutrienti pe care trebuie sa-i ia din pamant ? Si de ce in punga, cu ce influenteaza punga ?
Multumesc.
Si am mai auzit ca daca cumperi fructe din magazin si nu sint coapte complet, le poti pune intr-o punga de hartie si se coc mai repede. Ar fi interesant daca poate cineva sa-mi explice si mie cum se poate coace un fruct dupa ce a fost cules din copac ? Adica pentru coacere nu are nevoie de un flux continuu de nutrienti pe care trebuie sa-i ia din pamant ? Si de ce in punga, cu ce influenteaza punga ?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul