Frisoane fara febra

Buna ziua.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
In urma cu 10 zile am inceput sa am frisoane fara febra.
In acelas timp am observat ca am probleme cu urina adica simpt nevoia de a ma duce foarte des la baie dar cantitatea eliminata este foarte mica.
Inainte de aparitia acestor frisoane am luat augumentin 7 zile pentru o problema stomatologica si alte 7 zile de cipro quin.
Practic la 2 saptamani dupa cipro quin am inceput sa am frisoane.
La indicatia medicului de familie am luat zinat pentru infectie urinara si uractiv forte dar antibiotic decat 2 zile pentru ca am avut probleme de constipatie, balonare si greata.
Cu laxative am reglat putin tranzitul intestinal, greata a disparut, frisoanele au scazut in intensitate, problemele urinare au ramas relativ la fel.
Iau si probiotice.
Acum iau iar cipro quin pentru infectie urinara dar imediat dupa prima pastila frisoanele au aparut la fel de puternice ca la inceput si constipatia a reaparut.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat.
2 comentarii

Intrati pe site-ul pacient.assmb.ro si gasiti acolo 300 de medici care raspund online gratuit. Este o platforma realizata de Primaria Capitalei. Completati formularul si vi se va raspunde foarte rapid.
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!
Nu trebuie sa le dati decat numele si varsta.
Sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nevoie de a merge la baie
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 3Urina ciudata... doar 2, 3 picaturi
- 3Cauza necunoscuta, urinarea frecventa
- 2urineaza f des
- 5Prostatita cronica acutizata
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 7Urinez foarte des
- 1Urologie!
- 3Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns
- 1penis uscat
- 1Urinai frecvente fara un alt simptom
- 1Probleme cu urinatul
- 0Urinări dese și elimin o cantitate apreciabilă
- 3Urinari frecvente.
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
Mai multe informații despre: Frisoanele Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: