Fren Lingual Scurt ! [Discomfort]

10-03-2010
Ionut A.
Nu este medic/terapeut
Ionut A.
Salut Tuturor !
Am si eu o problema/intrebare care ma sacaie enorm...mai ales pentru ca pe Internet nu am gasit cine stie ce rezultate concrete.
Treaba sta in felul urmator, am 17 ani si am Frenul Lingual scurt, nu pot sa scot decat varful limbii...problema apare atunci cand vreau sa sarut o fata...pur si simplu nu am cum sa o sarut cu limba.oricat as incerca...si incepe sa devina un discomfort major pentru mine avand in vedere ca am 17 ani.[asta fiind problema]
Intrebarea mea este : Exista vreo problema daca vreau sa imi tai frenul lingual la varsta asta? Pot sa apara probleme in vorbire?Si la ce riscuri ma expun daca fac operatia?

Stiu ca operatia asta se face de obicei la varsta mica pana in 5 ani.cel putin asa am auzit.

Si ca si concluzie.daca ati fi in locul meu[sau ca si sfat pentru mine], ati face operatia?

Va Multumesc Anticipat !

Astept raspunsuri cat mai concrete si cat mai la subiect !
1 comentarii
0
02-12-2024, ora 22:46
Marina0399
Nu este medic/terapeut
Marina0399
Ce ai decis pana la urma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul