Fren Lingual Scurt ! [Discomfort]
Salut Tuturor !
Am si eu o problema/intrebare care ma sacaie enorm...mai ales pentru ca pe Internet nu am gasit cine stie ce rezultate concrete.
Treaba sta in felul urmator, am 17 ani si am Frenul Lingual scurt, nu pot sa scot decat varful limbii...problema apare atunci cand vreau sa sarut o fata...pur si simplu nu am cum sa o sarut cu limba.oricat as incerca...si incepe sa devina un discomfort major pentru mine avand in vedere ca am 17 ani.[asta fiind problema]
Intrebarea mea este : Exista vreo problema daca vreau sa imi tai frenul lingual la varsta asta? Pot sa apara probleme in vorbire?Si la ce riscuri ma expun daca fac operatia?
Stiu ca operatia asta se face de obicei la varsta mica pana in 5 ani.cel putin asa am auzit.
Si ca si concluzie.daca ati fi in locul meu[sau ca si sfat pentru mine], ati face operatia?
Va Multumesc Anticipat !
Astept raspunsuri cat mai concrete si cat mai la subiect !
Am si eu o problema/intrebare care ma sacaie enorm...mai ales pentru ca pe Internet nu am gasit cine stie ce rezultate concrete.
Treaba sta in felul urmator, am 17 ani si am Frenul Lingual scurt, nu pot sa scot decat varful limbii...problema apare atunci cand vreau sa sarut o fata...pur si simplu nu am cum sa o sarut cu limba.oricat as incerca...si incepe sa devina un discomfort major pentru mine avand in vedere ca am 17 ani.[asta fiind problema]
Intrebarea mea este : Exista vreo problema daca vreau sa imi tai frenul lingual la varsta asta? Pot sa apara probleme in vorbire?Si la ce riscuri ma expun daca fac operatia?
Stiu ca operatia asta se face de obicei la varsta mica pana in 5 ani.cel putin asa am auzit.
Si ca si concluzie.daca ati fi in locul meu[sau ca si sfat pentru mine], ati face operatia?
Va Multumesc Anticipat !
Astept raspunsuri cat mai concrete si cat mai la subiect !
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie