Fractura gamba, tromboflebita
![Vlad1005](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
De cateva zile, bunica mea (paralizie a membrelor inferioare) a fost scapata din brate de catre persoana care o ingrijeste, rezultand o fractura de gamba. Medicul a considerat ca, fiind vorba de o persoana diagnosticata cu tromboflebita, folosirea gipsului este imposibila, acesta recomandand doar montarea unor atele pentru fixare.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce as putea sa fac pentru a-i grabi vindecarea? Am auzit ca o cura cu laptisor de matca ar ajuta. Alte sugestii, va rog?
Va multumesc in avans,
Vlad
De cateva zile, bunica mea (paralizie a membrelor inferioare) a fost scapata din brate de catre persoana care o ingrijeste, rezultand o fractura de gamba. Medicul a considerat ca, fiind vorba de o persoana diagnosticata cu tromboflebita, folosirea gipsului este imposibila, acesta recomandand doar montarea unor atele pentru fixare.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce as putea sa fac pentru a-i grabi vindecarea? Am auzit ca o cura cu laptisor de matca ar ajuta. Alte sugestii, va rog?
Va multumesc in avans,
Vlad
1 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Nu se pune problema de medicamente sau de alte produse, ci este vorba despre modalitatea de fixare a fracturii.
In perioada petrecuta in Franta am tratat nenumarate astfel de cazuri, colegii de acolo optand categoric pentru interventia chirurgicala.
Fixarea stabila oferita de materialele de osteosinteza permite efectuarea facila a manevrelor de ingrijire cotidiana.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu se pune problema de medicamente sau de alte produse, ci este vorba despre modalitatea de fixare a fracturii.
In perioada petrecuta in Franta am tratat nenumarate astfel de cazuri, colegii de acolo optand categoric pentru interventia chirurgicala.
Fixarea stabila oferita de materialele de osteosinteza permite efectuarea facila a manevrelor de ingrijire cotidiana.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura cervicala C1 C2 si odontoida
- 10Fractura si entorsa
- 20tripla fractura de bazin - URGENT
- 5fractura la incheietura miinii
- 6Fisura peroneu
- 5am cazut de pe casa, diagnostic: fractura prin tasare T8
- 5fractura baza metartas III, picior stang
- 5Sunt diagnosticat cu fractura acetabular stang cu deplasare
- 1Fractura, fisura sau doar traumatism?
- 9Fisura de police
- 4fractura cominutiva 1/3 proximala
- 20Ortopedie fractura metastas 2
- 10Picior rupt
- 7Fractura 1 3 medie diafiza humerala stanga
- 1Se poate sa-mi fi rupt vreo coasta?
- 0Mana fracturata la copil de 5 ani
- 2Fractura delicata
- 0fractura cominutiva edr si stiloida ulnara
- 5Prolia - E buna pentru formarea calusului?
Mai multe informații despre: Fractura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: