Fractura gamba, tromboflebita
Buna ziua!
De cateva zile, bunica mea (paralizie a membrelor inferioare) a fost scapata din brate de catre persoana care o ingrijeste, rezultand o fractura de gamba. Medicul a considerat ca, fiind vorba de o persoana diagnosticata cu tromboflebita, folosirea gipsului este imposibila, acesta recomandand doar montarea unor atele pentru fixare.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce as putea sa fac pentru a-i grabi vindecarea? Am auzit ca o cura cu laptisor de matca ar ajuta. Alte sugestii, va rog?
Va multumesc in avans,
Vlad
De cateva zile, bunica mea (paralizie a membrelor inferioare) a fost scapata din brate de catre persoana care o ingrijeste, rezultand o fractura de gamba. Medicul a considerat ca, fiind vorba de o persoana diagnosticata cu tromboflebita, folosirea gipsului este imposibila, acesta recomandand doar montarea unor atele pentru fixare.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce as putea sa fac pentru a-i grabi vindecarea? Am auzit ca o cura cu laptisor de matca ar ajuta. Alte sugestii, va rog?
Va multumesc in avans,
Vlad
1 comentarii
Buna ziua!
Nu se pune problema de medicamente sau de alte produse, ci este vorba despre modalitatea de fixare a fracturii.
In perioada petrecuta in Franta am tratat nenumarate astfel de cazuri, colegii de acolo optand categoric pentru interventia chirurgicala.
Fixarea stabila oferita de materialele de osteosinteza permite efectuarea facila a manevrelor de ingrijire cotidiana.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu se pune problema de medicamente sau de alte produse, ci este vorba despre modalitatea de fixare a fracturii.
In perioada petrecuta in Franta am tratat nenumarate astfel de cazuri, colegii de acolo optand categoric pentru interventia chirurgicala.
Fixarea stabila oferita de materialele de osteosinteza permite efectuarea facila a manevrelor de ingrijire cotidiana.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10fractura trohanter umar pot sa merg la sala pentru refacere
- 24fractura peroneu...
- 60fractura peroneu
- 3fractura cervicala C1 C2 si odontoida
- 22fractura peroneu si bimaleolara - ce sfaturi imi puteti da pt recuperare?
- 13Am fost operat la picior stang fractura inchisa cu deplasare in exterior
- 6Fisura peroneu
- 10fractura peroneu
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 7Fractura cap radial, implant. Ma mai pot recupera complet, voi mai avea aceasi mobilitate?
- 9Fisura de police
- 14Administrare calciu la fractura
- 20Ortopedie fractura metastas 2
- 10Picior rupt
- 7Fractura 1 3 medie diafiza humerala stanga
- 16Fractura fara deplasare parcelara nualeola peroniera glezna dreapta.
- 3fractura complexa a piciorului sting
- 2Fractura delicata
Mai multe informații despre: Fractura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: