fractura cervicala C1 C2 si odontoida
salut
sunt vali am 25 de ani si in urma unui accident am m-am ales cu fractura c1 c2 si odontoida am avut gatu imobilizat o luna in hallou (un dispozitiv care sami tina gatu fix) si inca 2 saptamani in guler cervical, la 2 luni dupa accident inca nu pot misca gatul normal decat foarte putin si dureri deasupra gatului
imi poate spune cineva daca o sami revin total si in cat timp?
sunt vali am 25 de ani si in urma unui accident am m-am ales cu fractura c1 c2 si odontoida am avut gatu imobilizat o luna in hallou (un dispozitiv care sami tina gatu fix) si inca 2 saptamani in guler cervical, la 2 luni dupa accident inca nu pot misca gatul normal decat foarte putin si dureri deasupra gatului
imi poate spune cineva daca o sami revin total si in cat timp?
3 comentarii
si eu am ceva la gatsi trebui sa tin gulerul ala 45 de zile dar nu asta conteaza ce pot spune este ca doctorul mi-a spus ca osa imi para un pik ciudat la inceput si ca nu ma voi misca asa cum eram odata dar sper sa ne fie bine astept controlul dar pina atunci mai am.
nu e chiar asa de rau cu gulerul lam purtat si eu aproximativ 1 luna, la mine asta a fost cea mai mica grija avand in vedere ca am stat 1 luna cu hallo care se fixeaza prin 4 suruburi in craniu, am avut dureri groaznice de umeri si tot asa sper sa nu fie cazul si la tine, iti doresc recuperare rapida si multa sanatate !!
incepi sa ma speri daca era cred ca il pridea de atunci la fel iti doresc multa sanatate si sa auzim de bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24fractura peroneu...
- 13Am fost operat la picior stang fractura inchisa cu deplasare in exterior
- 20tripla fractura de bazin - URGENT
- 5fractura la incheietura miinii
- 13fractura deschisa gamba dreapta
- 8fractura metatars 5. Trebuie sa iau anticoagulant? Anticoagulantul se ia si in perioada menstruatiei
- 5Sunt diagnosticat cu fractura acetabular stang cu deplasare
- 1Fractura, fisura sau doar traumatism?
- 7Fractura cap radial, implant. Ma mai pot recupera complet, voi mai avea aceasi mobilitate?
- 4fractura cominutiva epifaza distala radius stang cu deplasare
- 12Fractura incheietura mana
- 4fractura cominutiva 1/3 proximala
- 5pseudoartroza scafoid carpian
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 14Administrare calciu la fractura
- 20Ortopedie fractura metastas 2
- 16Fractura fara deplasare parcelara nualeola peroniera glezna dreapta.
- 2multiple fracturi antepicior drept
Mai multe informații despre: Fractura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: