Am probleme cu muschii gambelor dupa 10 min de alergare
Buna oameni buni!
De deva timp mai precis de 2 luni nu mai pot alerga mai mult de 15 min. Mentionez ca alergam la banda si in aer liber in jur de 40 min. 7-8 km. Am inceput sa fac sala de 10 luni si de 2 luni am aceste probleme la muschii gambelor. Vreau sa alerg din nou dar nu mai pot. Ce este de facut? Am schimbat incaltamintea, banda de alergare, dupa ce se incalzeste o sa alerg si afara sa vad daca se schimba ceva.
Sper ca un doctor sa citeasca ce am scris si sa mi dea un raspuns!
Va multumesc!
De deva timp mai precis de 2 luni nu mai pot alerga mai mult de 15 min. Mentionez ca alergam la banda si in aer liber in jur de 40 min. 7-8 km. Am inceput sa fac sala de 10 luni si de 2 luni am aceste probleme la muschii gambelor. Vreau sa alerg din nou dar nu mai pot. Ce este de facut? Am schimbat incaltamintea, banda de alergare, dupa ce se incalzeste o sa alerg si afara sa vad daca se schimba ceva.
Sper ca un doctor sa citeasca ce am scris si sa mi dea un raspuns!
Va multumesc!
4 comentarii
Poate fi vorba de un dezechilibru electrolitic ( sodiu, potasiu, magneziu, calciu)...Poate ca nu te alimentezi cum trebuie, consumi putine lichide..ce varsta ai? Iei medicamente ? Un set de analize ar fi util de facut.
Buna ziua!
Am 37 de ani si consum foarte multa apa, in jur de 5l de apa. Am o alimentatie echilibrata mai ales de cand fac sala, de vreo 9 luni.
Analize fac anual datorita seviciului si imi ies bine mereu. In urma cu o luna am luat Centrum pentru ca uneori dupa antrenamente aveam ameteli dar s au rezolvat dupa administrarea de Centrum. Astept analizele care o sa le fac pe 25 luna aceasta. Aaa la ultimul antrenament am folosit fastum gel si am reusit sa alerg 20 min dupa care m am blocat din nou, mai ales la gamba dreapta,
Am 37 de ani si consum foarte multa apa, in jur de 5l de apa. Am o alimentatie echilibrata mai ales de cand fac sala, de vreo 9 luni.
Analize fac anual datorita seviciului si imi ies bine mereu. In urma cu o luna am luat Centrum pentru ca uneori dupa antrenamente aveam ameteli dar s au rezolvat dupa administrarea de Centrum. Astept analizele care o sa le fac pe 25 luna aceasta. Aaa la ultimul antrenament am folosit fastum gel si am reusit sa alerg 20 min dupa care m am blocat din nou, mai ales la gamba dreapta,
Analize in care sa fie incluse si cativa electroliti, o glicemie, un Fe seric si tot ce poate recomanda medicul de familie...5 litri mi se pare cam mult...Ar fi bine sa ne scrii dupa ce ai si rezultatul de la laborator.
Da o sa va scriu si o sa va spun rezultatele!
Va multumesc mult pentru raspuns!
Va multumesc mult pentru raspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51ruptura musculara la ambele picioare
- 19Fractura de gamba operata
- 13fractura deschisa gamba dreapta
- 3durere gambe
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 15durere si arsura la talpi
- 3Durere muschi gambe
- 7tija zavoata
- 3Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
- 3recuperare dupa fractura oase gamba 1 3 distal
- 0Fractura gamba dreapta- copil 7 ani
- 0durere in gamba
- 8Gamba umflata
- 0Durere in gambe la orice fel de efort fizic
- 7Durere picioare
- 1Durere a mușchiului de la picior.
- 2Fractura gamba
- 1Ajutor! Mâncărimi în zona tibiei și a gambei.
- 4Senzatie de arsura, constrictie a gambelor
Mai multe informații despre: Gamba intoxicatia cu apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: