Fractura cu deplasare incheietura
In urma unei cazaturi de la aproximativ 2 metri mi s a recomandat gipsul cu optiune de recuperare. La aproximativ 40 de zile, am scos gipsul si dupa cateva sedinte de terapie, in zona ulnei persista durerea chiar si la simpla atingere. Dar daca antebratul si mana sunt imobilizate, cu o fașă durerea nu mai este prezenta. Diag: fractura cu deplasare dorsala epifiza radiala distala stg.
@ atasez radiografia de dupa scoaterea gipsului si cateva pareri daca se poate, multumesc anticipat
http://imgur.com/a/CNpIQ
@ atasez radiografia de dupa scoaterea gipsului si cateva pareri daca se poate, multumesc anticipat
http://imgur.com/a/CNpIQ
3 comentarii
cati ani aveti daca pot sa intreb?
puteti sa postati si primele radiografii de dupa accident (inainte de ghips),
fractura nu pare a fi complet vindecata (acesta nu este neaparat o problema numai sa-l nu fortati mana cateva saptamani).
aveti o varianta anatomica nefericita "ulna plus" - ulna este mai lunga decat radiusul- care poate produce probleme pe termen lung.
eu as zice ca ar trebui sa aveti rapdare o saptamana-doua cu kinetoterapie va fi bine.
puteti sa postati si primele radiografii de dupa accident (inainte de ghips),
fractura nu pare a fi complet vindecata (acesta nu este neaparat o problema numai sa-l nu fortati mana cateva saptamani).
aveti o varianta anatomica nefericita "ulna plus" - ulna este mai lunga decat radiusul- care poate produce probleme pe termen lung.
eu as zice ca ar trebui sa aveti rapdare o saptamana-doua cu kinetoterapie va fi bine.
46 de ani, radiografiile initiale au fost oprite la spital. Actual am 10 zile de terapie(10 sedinte), si nu sunt schimbari majore..
Azi am fost la un alt control si mi s a spus ca durerea o sa mai persiste cateva luni pana se va vindeca, mai astept si alte pareri in continuare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0fractura parcelara os mare carpian drept
- 2Fractura fără deplasare baza mc II
- 3Fractura antebrat.
- 5Fractura mana - trebuie sa fac operatie?
- 0Fractura Mana Dreapta
- 2Fractura radius si ulna
- 1Fractura de cap radial tipul 1
- 1Fractura mana dreapta
- 2Help - bratul fracturat din umar, dureri insuportabile, nu știu ce sa mai fac
- 0Sfat fractura epifiza distala radius cu deplasare
- 0Fractura diafizei humerusului cu deplasare
- 2Fractura mana dreapta
- 1Fractura os hamatum
- 0Fractura falanga proximală index extremitatea distala
- 0Durere la încheietura mâinii - fractura la police
Mai multe informații despre: fractura la mana