Fractura cu deplasare incheietura

17-04-2017
Vadrian
Nu este medic/terapeut
Vadrian
In urma unei cazaturi de la aproximativ 2 metri mi s a recomandat gipsul cu optiune de recuperare. La aproximativ 40 de zile, am scos gipsul si dupa cateva sedinte de terapie, in zona ulnei persista durerea chiar si la simpla atingere. Dar daca antebratul si mana sunt imobilizate, cu o fașă durerea nu mai este prezenta. Diag: fractura cu deplasare dorsala epifiza radiala distala stg.
@ atasez radiografia de dupa scoaterea gipsului si cateva pareri daca se poate, multumesc anticipat
http://imgur.com/a/CNpIQ
3 comentarii
0
17-04-2017, ora 15:45
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
cati ani aveti daca pot sa intreb?
puteti sa postati si primele radiografii de dupa accident (inainte de ghips),
fractura nu pare a fi complet vindecata (acesta nu este neaparat o problema numai sa-l nu fortati mana cateva saptamani).
aveti o varianta anatomica nefericita "ulna plus" - ulna este mai lunga decat radiusul- care poate produce probleme pe termen lung.
eu as zice ca ar trebui sa aveti rapdare o saptamana-doua cu kinetoterapie va fi bine.
0
17-04-2017, ora 16:48
Vadrian
Nu este medic/terapeut
Vadrian
46 de ani, radiografiile initiale au fost oprite la spital. Actual am 10 zile de terapie(10 sedinte), si nu sunt schimbari majore..
0
19-04-2017, ora 16:05
Vadrian
Nu este medic/terapeut
Vadrian
Azi am fost la un alt control si mi s a spus ca durerea o sa mai persiste cateva luni pana se va vindeca, mai astept si alte pareri in continuare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul