Fractura col femural stang, garden III
Buna ziua,
am fost operat cu fractura col femural stang, garden III, la doar cateva ore dupa accident - reducerea indirecta pe masa ortopedica si osteosinteza cu 3 suruburi de compresiune pentru colul femural, sub control RxTV.
Intrebarea mea este urmatoarea: la cat timp dupa operatia voi deveni "functional"? (Momentan ma deplasez cu carje axilare, fara a pune greutate pe piciorul operat.) Cat timp dureaza recuperarea si in ce consta recuperarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
am fost operat cu fractura col femural stang, garden III, la doar cateva ore dupa accident - reducerea indirecta pe masa ortopedica si osteosinteza cu 3 suruburi de compresiune pentru colul femural, sub control RxTV.
Intrebarea mea este urmatoarea: la cat timp dupa operatia voi deveni "functional"? (Momentan ma deplasez cu carje axilare, fara a pune greutate pe piciorul operat.) Cat timp dureaza recuperarea si in ce consta recuperarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul depinde de o multitudine de variabile.
Ideal ar fi sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat, deoarce este singurul care cunoaste starea pre, intra- si post-operatorie, situatia colului femural, stabilitatea montajului de osteosinteza, datele D- voastra personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde de o multitudine de variabile.
Ideal ar fi sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat, deoarce este singurul care cunoaste starea pre, intra- si post-operatorie, situatia colului femural, stabilitatea montajului de osteosinteza, datele D- voastra personale etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fractura de femur dechisa cu tija tip k
- 5Fractura de femur
- 14Recuperare dupa fractura acetabul
- 7fractura cominutiva diafiza femurala
- 30Despre fractura de femur
- 8fractura diafazara cominutiva deschisa de femur tip IIIA
- 4Fractura col femural
- 15Fractura de col femural
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 9extractie tija zavorata rush
- 4Exercitii recuperare fractura de col femural
- 10problema femur
- 3fractura de femur
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 8Este normal ca după fractura de femur sa...
- 0Fractura de femur/amorteste cand conduc
- 9Fractura1/3 inf. femur stang, cominutiva
- 9Fractura femur
- 2Inegalitate membre
- 1Mers dupa Tija Femur
Mai multe informații despre: fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: