Fostfataza alcalina foarte mare
Buna ziua!Azi cand m.am dus sa imi ridic analizele, am observat ca fostfataza alcalina nu era in limite normale, avand 841, 36 ceea ce este dupa mine o valoare foarte mare.Tin sa mentionez ca am 14 ani si analizele au fost cerute de către medicul endocrinolog eu avand o inaltime de 1.91m.Multumesc pt ajutor!
1 comentarii
Buna seara! Am o fetita de 12 ani sanatoasa si intr-o conditie fizica f buna in general, doar ca de cateva zile se plange de dureri de cap, mai ales in zona fruntii( m-am gandit ca ar putea fi o inflamatie a sinusurilor).I-am facut un set de analize, care arata astfel:
- Sideremia - 150( normal: 32-104); fosfataza alcalina - 511( normal- mai mica de 438); Bilirubina directa- 0, 24( normal:mai mica de 0, 2);acid uric - 2, 25( normal: 2, 6- 6). In rest toate celelalte analize sunt in limite normale(HLG, examen de urina, PCR, ASLO, Exudat faringian, ex. coproparazitologic, Ca, Mg, Glicemie, Colesterol, trigliceride, TGO, TGP, Bilirubina totala, Uree, Creatinina, Fibrinogen, Lipide totale, proteine totale). Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste analize. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
- Sideremia - 150( normal: 32-104); fosfataza alcalina - 511( normal- mai mica de 438); Bilirubina directa- 0, 24( normal:mai mica de 0, 2);acid uric - 2, 25( normal: 2, 6- 6). In rest toate celelalte analize sunt in limite normale(HLG, examen de urina, PCR, ASLO, Exudat faringian, ex. coproparazitologic, Ca, Mg, Glicemie, Colesterol, trigliceride, TGO, TGP, Bilirubina totala, Uree, Creatinina, Fibrinogen, Lipide totale, proteine totale). Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste analize. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Fosfataza alcalina
- 11fosfataza alcalina
- 2am fosfataza alcalina 670
- 8Fosfataza alcalina marita
- 5fosfataza alcalina foarte mare 800
- 8Fosfataza alcalina la adolescent
- 1valori fosfataza alcalina
- 3Fosfataza alcalina
- 2Fosfataza alcalina scazuta
- 2Intrebare fosfataza alcalina foarte mare
- 2Fosfataza alcalina marita
- 0Fosfataza alcalina la 12 ani si jumatate
- 0Dacă ai sindromul Gilbert, fosfataza alcalina poate fi mărită?
- 0TGO si fostfataza alcalina marite copil 1 an si 6 luni
- 0Fosfataza alcalina marita 541 copil 1 an si 9 luni
- 1Fosfataza alcalina si fosfor seric mari
Mai multe informații despre: Fosfataza Alcalina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: