Fostfataza alcalina foarte mare

05-09-2017
VladDia
Nu este medic/terapeut
VladDia
Buna ziua!Azi cand m.am dus sa imi ridic analizele, am observat ca fostfataza alcalina nu era in limite normale, avand 841, 36 ceea ce este dupa mine o valoare foarte mare.Tin sa mentionez ca am 14 ani si analizele au fost cerute de către medicul endocrinolog eu avand o inaltime de 1.91m.Multumesc pt ajutor!
1 comentarii
0
23-11-2017, ora 19:57
Karol Tao
Nu este medic/terapeut
Karol Tao
Buna seara! Am o fetita de 12 ani sanatoasa si intr-o conditie fizica f buna in general, doar ca de cateva zile se plange de dureri de cap, mai ales in zona fruntii( m-am gandit ca ar putea fi o inflamatie a sinusurilor).I-am facut un set de analize, care arata astfel:
- Sideremia - 150( normal: 32-104); fosfataza alcalina - 511( normal- mai mica de 438); Bilirubina directa- 0, 24( normal:mai mica de 0, 2);acid uric - 2, 25( normal: 2, 6- 6). In rest toate celelalte analize sunt in limite normale(HLG, examen de urina, PCR, ASLO, Exudat faringian, ex. coproparazitologic, Ca, Mg, Glicemie, Colesterol, trigliceride, TGO, TGP, Bilirubina totala, Uree, Creatinina, Fibrinogen, Lipide totale, proteine totale). Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste analize. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • FA - Fosfataza Alcalina
  • Enzimele hepatice - ce sunt și când sunt crescute
  •