fontanela inchisa de la 4 luni

04-08-2009
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
buna ziua baietelului meu i sa inchis fontanela inca de la 4 luni acum ca are 9 luni nici nu se mai simte nimic acolo;intrebarea e ar fi vreo problema cu formarea capului pe viitor;tin sa precizez ca vigantol n-i sa recomandat pana la 18 luni ;multa lume ma infricoseaza ca i se va forma capul urat sau chestii dinastea ;dar eu il vad ca pe un capusor normal putin mai bombat in frunte unde am intele ca asa i s-a inchis craniul!
5 comentarii
0
04-08-2009, ora 16:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Faceti o consultatie la un medic homeopat mai bine.
In general copii care au probleme cu fontanela au deregelarea de calciu la nivel de celula, lucru care
se poate vindeca f. usor cu ajutorului calciului homeopat in dilutia potrivita.
La astfel de copii excesul de lapte si lactate este daunator, caci nu lipsa ci dereglajul asimilarii calciului este problema iar pastilele de calciu date in general de doctori sunt chiar f. daunatoare.
0
04-08-2009, ora 19:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Mergeti la medicul care v-a prescris Vigantol (pediatru) sa-l consulte. S-ar putea ca dvs. sa fii interpretat gresit. Dupa, puteti consulta orice terapeut de medicina complementara...

P.S. Nu mai bagati in seama tot ce spun oamenii, unii vb sa nu adoarma, iar altii vb din folclor (folclorul este 90% science-fiction). Toate cele bune si Dumnezeu sa va binecuvanteze toata familia!
0
05-08-2009, ora 10:05
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
multumesc de sfat;partea buna e ca baietelul meu nu e anemic ;are chiar mult calciu iau iesit inca de la 4 lun dintisorii;vigantolul oricum este pentru d3 si antirahitism ;in septemrie merg la cluj s atunci voi intreba doctorita care este problema desi cand la vazut nu mi-a zis nimic de caput!
0
19-09-2009, ora 13:10
korinaionela
Nu este medic/terapeut
korinaionela
buna ziua am un baietel de 6 luni care s-a nascut cu 2600kg si 49 cm la 8 luni.acum cantareste 8 300 si are 68 cm.pediatru la care am fost mi-a zis ca are fontanela mica si mi-a recomandat sa nu-i mai dau vigantol DELOC.ce sa fac ?si cu greutatea a avut o problema mi-a zis ca are cu 2 kg in plus.Am voie sa ii dau cereale sau/si biscuiti?va multumesc anticipat
0
19-09-2009, ora 18:14
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată doamnă Ionela,

Vă rog să consultaţi şi un alt pediatru pentru a vedea dacă părerile şi recomandările coincid. Dacă da, înseamnă că aşa trebuie să faceţi. În privinţa alimentaţiei. Cereale şi biscuiţi îi puteţi da de la 10-12 luni în sus, este totuşi prea devreme să îi introduceţi în alimentaţie ce aţi spus de la o astfel de vârstă...consultaşi pediatrul şi totul va fi bine. Multă sănătate vă doresc, tuturor membrilor familiei dvs.!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul