Foame inexplicabila noaptea
Desi mananc destul de bine pe parcursul zile si nu ma culc flamanda, ma trezesc noaptea din cauza foamei si nu mai pot dormi decat daca mananc.
3 comentarii
Controleaza glicemia. Sau este o bulimie de stress.
Consultati un medic homeopat. Acest simptom este cunoscut si tratat cu numai cateva granule in homeopatie. Este ceva f. simplu de vindecat si exista numai cateva remedii care au acest simptom, ceea ce face gasirea remediului adecavt f. usoara.
scarface, dar tu altceva mai stii sa spui decat: "Consultati un medic homeopat. Acest simptom este cunoscut si tratat cu numai cateva granule in homeopatie"?? Si eu sunt de acord cu medicina homeopata, dat tu prea exagerezi zau!!Si nu toti medicii homeopati sunt competenti!!Eu de ex.am fost la un medic homeopat, care in afara sa imi ia o gramada de bani pe consultatie si sa imi prescrie o reteta care trebuia sa cumpar medicamentele dintr-o anumita farmacie, bineinteles farmacia personala a stimatului medic, nu m-a ajutat cu nimic mai mult!Las-o mai moale cu reclama ca deja te-ai impanzit in tot forumul si nu este bine!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pofta nebuna sa mananc
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 3Dependenta de mancare
- 5Foame dureroasa
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 1Ce sa fac sa nu mai mănânc
Mai multe informații despre: apetitul alimentar crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: