fisuri in zona genitala
Am si eu o problema si as vrea sa scap de ea. Mi se intampla foarte des sa observ ca am pielea crapata in zona genitala, chiar la intrarea in vagin, uneori am o mica fisura si deasupra clitorisului. Initial am crezut ca aceste fisuri ale pielii se datoreaza slabei lubrefierii de dinaintea actului sexual..Dar azi am observat ca iar am aceste crapaturi si de data asta sunt mai adanci si mai lungi si ma ustura cand urinez si totusi tin sa precizez ca nu am mai intretinut relatii sexuale de vreo 3-4 zile..De obicei imi trec in cateva zile..
2 comentarii
Si eu am aceeasi problema. Am avut o raceala mai puternica. Am urmat tratament cu Nurofen de raceala si gripa si Bioflu. In timpul acestei perioade si dupa tratament mi-au aparut niste bubite cu puroi. Intial, pe fata, pe spate( care mi-au dat inapoi), dupa in zona genitala( care tot imi ies). Pe langa acestea, mi-au aparut si niste fisuri in zona clitorisului. Mentionez ca nu am avut relatii sexuale cu sotul meu in tot acest timp. Va rog, astept un raspuns. Ma gandesc ca ar fi din cauza imunitatii scazute si a infectiei din corp. In seara asta cred ca voi incepe un tratament si cu antibiotic si Nurofen Forte. Poate va da rezultate. Cat despre fusuri, cred ca o sa folosesc crema de galbenele. Astept sfaturi.
Buna seara. Ați reușit să rezolvați aceasta problema. Mă confrunt cu aceleași simptome. Fisurare in zona clitorisul fara contact sexual și fisurare la intrare in vagin uneori și doar când mă spăl. Și la contact sexual la fel se fisurează. Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri. picleaanisiaioana@gmail.com in caz că știe cineva vreun remediu sau a descoperit cauza Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: