fierea
am si eu nevoie de un raspun urgent am fierea marita cu pietre si inflamata si o gastrita duodenala am facut o groaza de tratamente in zadar..credeti ca as putea sa o scot sau pietrele? as prefera de preferinta o operatie cu laser nu stiti cam cat ar costa.va multumesc astept email
2 comentarii
Calculii biliari, mai ales multipli, rareori răspund la tratamentul medical. Este nevoie de operaţie. De regulă, se scoate colecistul cu totul (nu numai pietrele). De operaţie cu laser în aşa ceva, nu am auzit (ceea ce nu înseamnă că nu există, chirurgia nu e domeniul meu). Uneori, este preferabilă laparoscopia.
Din punctul de vedere al costurilor, acestea variază în funcţie de localitate, de spital şi de cine anume operează şi cine se ocupă de anestezie. Oficial, nu costă nimic pentru persoanele asigurate medical. Neoficial, e bine să puneţi de o parte 200 de Euro, preţ valabil pentru clinicile obişnuite din Bucureşti.
Din punctul de vedere al costurilor, acestea variază în funcţie de localitate, de spital şi de cine anume operează şi cine se ocupă de anestezie. Oficial, nu costă nimic pentru persoanele asigurate medical. Neoficial, e bine să puneţi de o parte 200 de Euro, preţ valabil pentru clinicile obişnuite din Bucureşti.
Denumirea de Laser este generica si se asociaza laparoscopiei (in popor), pentru ca lasa cicatrici f mici (8-10 mm) fata de incizia clasica de 30 cm.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie