fibrom uterin?
sunt insarcinata in 6 luni si la echograf mi s-a descoperit, , la nivelul peretelui posterior imagine hiperecogena de 80/34 mm sugerind un polip intracavitar".se poate opera ?adica sa aleg nasterea prin cezariana si in acelasi timp sa vada natura acestui, , polip"?multumesc pt raspuns
2 comentarii
Buna
Eu stiam ca polipul intracavitar este pur si simplu polip, nu fibrom uterin.Vorbeste cu medicul tau ce este de facut dar cred ca ar fi bine sa optezi ptr. cezariana in astfel de cazuri.
Eu stiam ca polipul intracavitar este pur si simplu polip, nu fibrom uterin.Vorbeste cu medicul tau ce este de facut dar cred ca ar fi bine sa optezi ptr. cezariana in astfel de cazuri.
buna am si eu o intrebare daca se poate sa primesc un raspuns cat mai urgent posibil logodnica mea a fost depistata cu fibrom uterin in urma cu 3 saptamani si a facut analize si ultima analiza a fost trimisa la bucuresti asteapta de o saptamana rezultatul dar nu ia mai venit...problema este ca acum jumatate de ora a lesinat si este internata in spital la reanimare pierde ffff mult sange eu nu sunt in tara si acum nu am nici un avion de legatura va rog din tot sufletul meu daca imi poate spune si mie ce se intampla imi este ffff frica sa nu moara pt ca pierde fff mult sange din cate am vb la tel cu soacra printr-o parte primeste sange prin alta pierde sange
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4despre fibrom
- 8De vreo 2 ani am fibromul uterin
- 4fibromul uterin - tratament naturist?
- 3fibromul uterin + hiperplazie simpla de endometru
- 0fibrom uterin
- 4ajutor ptr a interpreta analizele inainte de embolizare
- 11Migrena si fibromul uterin
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 4extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului?
- 11Recurenta leiomiosarcom dupa histerectomie ( fibroleiomeiom initial )
- 2Fibrom uterin subseros
- 1metoda hifu la fibrom
- 1uretra inflamata
- 1fibrom uterin tratat naturist?
- 2Fibrom
- 3Un fibrom uterin micut, poate afecta sarcina?
- 1Riscuri operatie clasica - fibrom in sarcina
- 7Medic pentru miomectomie laparoscopica
- 1Fibrom uterin 8 cm
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: