S-a operat cineva de fibrom la dna doctor Serban Mariana, sp. Militar? | Forumul Medical ROmedic

S-a operat cineva de fibrom la dna doctor Serban Mariana, sp. Militar?

27-01-2021
utilizator456
Nu este medic/terapeut
utilizator456
Buna ziua! Trebuie sa ma operez pentru a scapa de un fibrom uterin subseros, de 8.5 cm (operatia este miomectomie laparoscopica, adica se scoate doar fibromul, uterul ramane) si caut un medic si un spital bun in capitala unde sa fac aceasta operatie. Am o parere relativ buna despre Spitalul Militar, in urma unei experiente cu mama mea acolo, insa pentru cu totul alt motiv. S-a operat cineva la dna doctor Mariana Serban? Sau macar puteti spune daca este un medic bun? Recomandati pe altcineva la un alt spital pentru o astfel de operatie? Multumesc!
3 comentarii
0
09-02-2021, ora 21:47
Mirte
Nu este medic/terapeut
Mirte
Este un medic profesionist, poti merge cu incredere la ea. Este foarte atenta si perfectionista. O recomand.
0
09-02-2021, ora 23:01
utilizator456
Nu este medic/terapeut
utilizator456
Multumesc frumos!
0
22-05-2021, ora 20:52
Alexa_alex
Nu este medic/terapeut
Alexa_alex
Ati reusit sa va operati la doamna doctor? La fel ca Dvs sunt in cautarea unui medic bun pentru a face miomectomie laparoscopica dar nu stiu pe cineva care concret s-a operat si imi poate da o sugestie.Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Uter fibromatos - explicaÈ›ii pe înÈ›elesul tuturor
  • SubstanÈ›e chimice regăsite în produse comune de consum pot creÈ™te riscul de fibrom uterin
  • Un compus din ceaiul verde a avut rezultate promițătoare în tratarea fibroamelor uterine
  • Femeile care stau pe scaun 6 ore zilnic au un risc dublu de fibrom uterin
  • Cercetătorii de la Mayo Clinic recomandă terapiile alternative la histerectomie pentru fibromul uterin
  •