Fibrinogen si Proteina C reactiva mari, dar ASLO mic

01-11-2017
Quing
Nu este medic/terapeut
Quing
Buna seara! Ma lupt cu o infectie instalata de pe 6 septembrie. Am luat 4 tratamente pana acum si deja sunt disperat. Primul cu Augmentin si Nurofen o saptamana, apoi Penicilina 8 zile (5 zile cu doza injumatatia dintr-o greseala) si Ketonal, apoi Biomicin Forte cu Vimovo, Montelukast, Fluconazol Aurobindo o saptamana cu suspiciuna de pneumonie, iar acum am luat 10 zile Klacid cu Movalis, Motelukast, Sinosun, Flixotide(inhalator) cu diagnosticul de pneumonie. Mentionez ca nu am avut niciodata febra.

Am terminat si acest tratament si simt ca nu e bine. In ultimele 2 zile ale ultimului tratament, in mod surprinzator, m-a luat o durere de gat, in laterale, nu in fundul gatului. Aceasta durere mai trece doar ziua, iar noapte revine in forta. Cand inghit simt cum iese ceva de acolo, cel mai probabil infectie. De asemenea simt un disconfort la baza pieptului la repiratie.

De cand am terminat tratamentul simt de asemenea ca nici inima nu ar fi in regula. Am mai simtit asta si cand am terminat tratamentul precedent acestuia. Practic, se simte bine cat sunt pe anti-inflamator, presupun.

Mentionez ca am limba alba si anumite secretii albe in jurul penisului (nu foarte bogate), dar care nu-si au rostul. Am inteles ca ar putea fi candida de la cat antibiotic am luat. De altfel si inhalatorul Flixotide predispune la mai mult de 1 pacient din 10 la candida (scrie in prospect). Ar putea fi asta problema?

Atata timp cat nu sunt pe tratament, nu simt ca sunt bine, ba din contra. Ce sa fac?

Astazi am facut analize iar rezultatele care nu sunt conforme sunt reprezentate asa cum am spus de:

Fibrinogen - 4, 46 g/L
Proteina C Reactiva - 2, 965 mg/dL sau 29, 65mg/L

Asta in timp ce ASLO - 84UI/mL
1 comentarii
0
18-05-2019, ora 10:23
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Da, probabil aveți și o infecție fungică cu Candida. Ați făcut o radiografie toracică? Aveți interpretarea acesteia? Mai există și alte simptome? Fibrinogenul și proteina C reactivă sunt markeri inflamatori, faptul că sunt crescuți arată că aveți un proces inflamator (o infecție) în organism. Nu știu rezultatele investigațiilor dumneavoastră și evident nu vă pot face un examen fizic deci este dificil să vă orientez către un diagnostic. Urmați tratamentul medicului curant, explicații toate simptomele pe larg și dacă nu ați făcut o radiografie toracică este recomandat să o faceți. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns