Fibrilatie atriala paroxistica

12-10-2013
adrian..c
Nu este medic/terapeut
adrian..c
Buna ziua.Adrian ma numesc si am fibrilatie atriala paroxistica din 2004.Am 53 de ani si am facut toate analizele si mi au iesit bune dar nu se stie cauza si mi a prescris sa iau flecainide de 100 mg 1 la 12 ore.preductal mr 35, aspenter si sintrom.A mers o perioada dar tot mai aveam episoade la cateva luni dar de la un timp incoace am cate un episod in fiecare saptamana si ma tine 10, 12 ore.am fost la doctor si mi a recomandat sa iau 3 comprimate de flecainide pe zi 1 la 8 ore dar fara rezultat.Vreau sa stiu daca continui tratamentul medicamentos sau trebuie sa fac ablatie ptr ca imi e frica sa nu intru in fibrilatie permanenta si stiu ca nu se mai poate face nimic.
5 comentarii
0
06-11-2013, ora 10:57
lvoicu
Nu este medic/terapeut
lvoicu
FLECAINIDA, la cantitatea aceasta, poate avea efecte secundare periculoase (extrasistole ventriculare). EA se administreaza doar asociata cu un blocant de calciu (verapamil, diltiazem) si de regula 200 mg/zi, doar in criza mai adaugi 50- 100 mg.
MAI CONSULTA SI ALT DOCTOR!
0
18-11-2013, ora 21:48
adrian..c
Nu este medic/terapeut
adrian..c
Adrian ma numesc si am fibrilatie atriala paroxistica de 9 ani si iau flecainde dar de la un timp fac episoade zilnice 5 6 ore si vreau sa stiu cat ma costa ablatia si unde pot sa o fac ptr ca imi este frica sa nu intru in fibrilatie permanenta si nu se mai poate face ablatie.Va multumesc
0
04-09-2014, ora 13:27
SorinaC
Nu este medic/terapeut
SorinaC
Buna ziua. sufar de FA de ani de zile si am incercat toate posibilitatile de a mi rezolva problema...am ajuns si la ablatie si dupa cateva luni, fibrilatia a reaparut. Poate nu am dreptate, sau poate am, insa parerea mea este ca aceasta afectiune nu se poate trata...pe mine de atata timp ma intereseaza sa fac ceva in legatura cu trombii formati in urma episoadelor indelungate de fibrilatie, deoarece si acestia sunt foarte periculosi, ei pot urca pe creier si sa se declanseze un AVC...sa nu mai spun de administrarea indelungata a anticoagulantelor care sunt extrem de nocive! poate medicina va gasi o solutie sa ne protejeze de aceste probleme.
0
10-09-2014, ora 17:26
VasileC
Nu este medic/terapeut
VasileC
Buna. Numele meu este Vasile si sufar de FA. Am tot citit despre ablatia 3D si implicit cazuistica, insa din ce vad eu, marea majoritate nu isi rezolva problema asa si dupa ce dau o caruta de bani pe aceasta procedura raman cu aceeasi problema. In concluzie ce e de facut cu aceste fibrilatii?
Imi vine greu sa cred ca nu exista ceva ce sa ajute pacientii cu FA... poate stie cineva cine a fost in strainatate cu aceeasi problema...caut informatii! Multumesc
0
11-10-2017, ora 19:09
Marian 33
Nu este medic/terapeut
Marian 33
Bună ziua. Am 33 de ani si am fibrilație atriala saptamana trecuta am avut primul episod.Am auzit ceva de varianta cu electrosocuri, e mai eficientă decât epixaban? Mentionez faptul ca nu fumez, nu consum alcool, nu beau cafea, nu ma droghez. Si am ulcer duodenal si ficatul gras..ce ma puteti sfătui?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.