Intervenție ablatie
Am rugămintea sa-mi recomandați un medic/spital de stat din București, Targu Mures, Cluj, Timisoara pentru Ablatie de fibrilație atriala. La Iași programările se fac după luni de așteptare.
Multumesc!
Multumesc!
10 comentarii
Incercati sa intrati aici ---------* si veti primii cele mai pertinente sfatuei despre ablatie.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Te întreb pentru ca și eu sufăr de FIA paroxistica, am ajuns la domnul dr. Vatasescu care mi-a recomandat ablatie.
Bună georgeyahhoo, am făcut eu ablație recent la clinica Polisano Sibiu, Dna Dr Sârbu și sunt foarte mulțumită, mă simt foarte bine recomand
Bună! Am reușit și eu de câteva zile sa fac ablația la Sanador în București la dr. Radu Vatasescu. Momentan pare ok o sa vad ce urmează după prima luna la control
Bună ziua! Îmi puteți da câteva detalii cu privire la intervenția făcută la Sanador? Cât v-a costat? După cât timp v-a programat?
Bună ziua! Cred ca m-am programat din iunie 2022 și m-au sunat sa vin pe 23 dec. Însă eram plecat din localitate și m-au reprogramat pe 10 ianuarie 2023. Am făcut programare direct la sanador cu decontare parțială. Costul a fost 9000ron diferența din partea mea. Aici este inclus și un CT cord cu substanță în jur de 1800ron. Deci doar intervenția 7200 ron, restul s-a achitat prin Cnas. Dacă doriți mai multe info.0747317740
Bună ziua
A făcut cineva ablatie petru fibrilatie atriala la dr. Iorgulescu Corneliu sau dr. Alexandru Doici?
Care sunt rezultatele?
A făcut cineva ablatie petru fibrilatie atriala la dr. Iorgulescu Corneliu sau dr. Alexandru Doici?
Care sunt rezultatele?
Cine a făcut ablatie la dr. Alexandru Deaconu Spitalul Floreasca?
Dar la dr. Iorgulescu Corneliu -Sanador?
Care sunt rezultatele?
Mi s-a recomand ablatie și nu ma pot decide la ce medic sa merg.
Dar la dr. Iorgulescu Corneliu -Sanador?
Care sunt rezultatele?
Mi s-a recomand ablatie și nu ma pot decide la ce medic sa merg.
Bună seara !În urma cu 2 salt am avut intervenția de ablatiea a copilului (13ani diagnostic tpsv cu complex qrs larg) la dr Radu Vatasescu, în continuare copilului are momente când pulsul urca, știe cineva dacă e normal sa mai ai plusuri neregata după ablatie (160 cel mai mare puls)si dacă da cât ar trebui sa dureze?Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11TPSV
- 1212ablatie - intrebari/sfaturi
- 14ablatie
- 0ablatie
- 0ablatie endovenoasa
- 1Ablatia - tahicardie paroxistica supraventriculara
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 5care sunt cauzele care duc la fibrilatii?
- 2Ablatie reusita?
- 0Pentru fibrilatie atriala mi s-a recomandat sa inlocuiesc un medicament
- 0Stie cineva cam cat se da la doctor pentru o ablatie?
- 0tahicardie
- 1Fibrilatie atriala paroxistica
- 0ce simptome sunt normale sau nu după ablație?
- 0Medicament antiaritmic
- 0Poate sa-mi spuna cineva sincer cat l-a costat o ablatie la Timisoara??!!
- 6Tahicardie paroxistica
- 2Ablație efectuată în Iasi
- 1Ablație raceala
Mai multe informații despre: Fibrilatia atriala ablatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: