Cunoasteti ceva aplicatii de monitorizare ?
Buna seara,
cunoasteti cumva vreo aplicatie software care poate monitoriza ritmul inimii, si poate detecta fibrilatii atriale?
As fi interesat daca cumva exista vreo aplicatie pt ceasuri Apple, Android, sau orice alt dispozitiv care poate fi purtat de catre cineva. Ideal ar fi daca se detecteaza vreo problema, sa existe posibilitatea de a notifica o alta persoana prin email, sau eventual, de a putea vizualiza datele inregistrate online periodic. Un prieten de-al meu are o problema cu inima, si nu este foarte priceput cu asemenea dispozitive, si as dori sa pot sa-l ajut.
Va multumesc!
cunoasteti cumva vreo aplicatie software care poate monitoriza ritmul inimii, si poate detecta fibrilatii atriale?
As fi interesat daca cumva exista vreo aplicatie pt ceasuri Apple, Android, sau orice alt dispozitiv care poate fi purtat de catre cineva. Ideal ar fi daca se detecteaza vreo problema, sa existe posibilitatea de a notifica o alta persoana prin email, sau eventual, de a putea vizualiza datele inregistrate online periodic. Un prieten de-al meu are o problema cu inima, si nu este foarte priceput cu asemenea dispozitive, si as dori sa pot sa-l ajut.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9fibrilatie atriala
- 3fibrilatia - ce este?
- 14ablatie
- 10Povestea mea - FA
- 23fibrilatie atriala paroxistica
- 5care sunt cauzele care duc la fibrilatii?
- 10se pot vindeca fibrilatiile cum?
- 0Fibrilatie atriala paroxistica.
- 0Ablatie pentru fibrilatie atriala permanenta
- 0Medicament antiaritmic
- 1Ablatie pentru fibrilatie atriala
- 0Analize după avc
- 0Rog lamurire din partea unui medic
- 0Tensiometru pentru depistarea fibrilației atrial
- 1Am insuficienta cardiacă congestiva și fibrilație atriala cu flutter
- 2Ablație efectuată în Iasi
Mai multe informații despre: Fibrilatia atriala fibrilatiile atriale aplicatii mobil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: