Secretii nazale

Buna ziua, am 23 de ani si de la 17 ani am o problema. Din spatele nasului mi se scurg in gat niste secretii care ma fac sa tusesc incontinuu si am gatul iritat. Noaptea e cel mai rau mai ales cand stau intins pe spate. Am nasul uscat si nu il am infundat. Am consultat o multime de medici ORL si am facut o multime de teste dar in zadar. Am urmat acum ceva timp un tratament care m-a scapat de aceasta problema, dar cum l-am intrerupt dupa o luna de tratament, la o saptamana iar au inceput secretiile. Aveti idee ce ar putea fi?
3 comentarii

Azi am fost din nou la un medic orl si acesta mi-a spus ca am o rinita cronica, la fel ca si cel dinainte si mi-a spus sa continui tratamentul pe care l-am avut pana acum nasonex, claritine si aerosoli cu Herbaflu Inhalant. Mi-a spus ca nu o sa scap niciodata de aceasta rinita trebuie sa ma obisnuiesc cu ea, ca si el are de 20 de ani dar el nu tusea cum tusesc eu din 3 in 3 secunde oriunde m-as afla. Ce idei cum sa ameliorez tusea sau cum sa scap de aceasta rinita cronica?

citeste ce am scri pe forum ( boli ORL, simptome nas, gat, urechi)
Totul despre
Rinita vazomotorie
faringita iritativa
Totul despre
Rinita vazomotorie
faringita iritativa

Bună seara, l-am pus pe soț să ii dea la bebe de 11 luni 2 picături de vigantol, el a încurcat sticla cu cea de herbaflu inhalant(niște picături ce se pun în apa pt a desfunda nasul pt răceli, dar se iau și pe cale orala)și i-a căzut copilului cam 2 picături în guriță, bineînțeles ca și-a dat seama imediat și am șters copilul cât de repede am putut, i-am dat apă, sân și a adormit între timp.Ar trebui sa merg la urgențe cu bebele sau sa îl urmăresc în continuare acasa?Mulțumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament mai mult de 10 zile pentru secretii nazale
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 4nas mucios de prin decembrie...
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 3Mucozităţi nazale cu sânge
- 2secretii nazale abundente dimineata
- 1Mucus galben nas
- 2secretie nazala
- 3Nas infundat si care curge
- 1Sinuzita
- 1Secreții permanente in spatele gatului și în nas
- 1Secreții permanente in spatele gatului
- 3Fara miros si gust? Se poate?
- 1Picuri galben strident dintr-o nara
- 5Secretii nazale de 2 saptamani