Fetita de 3 ani si 3 luni da din manute si sta pe varfuri posibil autism?
Buna ziua, va deranjez cu o intrebare am si eu fetita in varsta de 3 ani si 3 luni, flutura din manute si se ridica pe varfuri cand este bucuroasa si face asa cam de la varsta de 2 ani, de mers pe strada merge normal, calca cu tot piciorul, in schimb este foarte receptiva, afectuasa cu mine si sotia, rudele... raspunde cand o strigam mereu stie cum o cheama, ce varsta are, cand ne jucam este f deschisa la jocuri noi, tine minte personaje din povesti, spune poezii, stie cantecele, leaga proprozitii pot spune ca vorbeste destul de bine fata de multi copii de varsta ei, raspunde la intrebari, stie sa numere pana la 10 in romana si in engleza, cunoaste multe obiecte din jur, executa comenzi orice ii zic sa imi aduca un obiect ceva, nu are momente sa fie in lumea ei" cand ii zambesc, zambeste si ea...va multumesc si astept raspunsurile dvs
2 comentarii
Buna dimineata
Nu se pune problema ca, micuta Dvs., sa aiba autism sau elemente de autism. Are reactii firesti varstei. Sanatate !
Nu se pune problema ca, micuta Dvs., sa aiba autism sau elemente de autism. Are reactii firesti varstei. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Copilul meu are autism?
- 3Caz de autism?
- 0Semne autism?
- 5Copil de trei ani suspect de autism
- 1Bebe 3 ani suspect de autism
- 2Tulburări din spectrul autist??
- 6Autism sau normalitate ?
- 2Copil cu autism sau nu?
- 1Copil 1 an și 8 luni
- 12Autism sau nu
- 1Autism sau copil normal?
- 5Copilul 1 an si 6 luni nu arata cu degetul
- 0Copilul meu are autism sau nu?
- 1Autism
- 0Autism copil 1 an si 6 luni
- 0Autism copil 2 luni
- 1Posibil autism?
- 0Băiețel 2 ani și 1 luna semne de autism
- 1Semne autism..
Mai multe informații despre: copilul meu are autism?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: