Febra bebe 7 luni
Bună ziua! Am un bebeluși de 7 luni în cursul zilei de ieri era foarte apatic, tind sa va menționez ca am un bebe foarte energic ceea ce mi s-a părut suspect inițial. În cursul nopți a făcut febra 38, 8 aproape 39 i- am administrat paracetamol de 125 mg, in urma administrării medicamentului ia scăzut febra la 37 de grade dar în continuare este apatic. Lapte bea, mănâncă.
2 comentarii
Buna dimineata
Febra ca si subfebrilitatea ( sub 38 C) ii fac pe copilasi apatici, somnolenti, asa ca trebuie sa ii acordati putin ragaz sa treaca de faza aceasta, probabil virotica ( nu sesizati ca ar avea alte simptome). Daca face peste 38, 5 C dati-i antitermic. In rest lichide, ceva mai multe, si hrana obisnuita pe care o lua pana acum.
Febra ca si subfebrilitatea ( sub 38 C) ii fac pe copilasi apatici, somnolenti, asa ca trebuie sa ii acordati putin ragaz sa treaca de faza aceasta, probabil virotica ( nu sesizati ca ar avea alte simptome). Daca face peste 38, 5 C dati-i antitermic. In rest lichide, ceva mai multe, si hrana obisnuita pe care o lua pana acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mi-e frica pentru cel mic..
- 6inceput de rosu in gat
- 3Temperatura la bebe7 luni
- 5fetita 8 luni febra
- 0Febra si diaree bebe
- 2febra la bebelusi
- 0vaccin
- 0Copilul meu are mereu febra si nu.i trece
- 0Febra 39.2 bebe 7 luni jumate
- 0Bebelus 4 luni somnoros
- 2Exces de antitermice la bebelusi
- 0Bebelus de 3 luni cu febra si dureri de burtica
- 1Bebe 7 luni febra
- 22 zile de febra 38.6 iar a 3 zi 36.1
- 2Febra bebe de 11 luni 2 zile cu maxima de 39.6
- 1Bebeluș de 1 lună și 2 săptămâni
Mai multe informații despre: Febra la sugari ce faci daca copilul e apatic, somnolent si raspunde greu la stimuli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: