Faringita acuta
Chiar in noaptea de revelion am simtit o durere in gat cu dificultati la inghitire si cu gurere in ambele urechi, am inceput a doua zi un tratament cu ibuprofen de 200 cu gargara de bicarbonat pastile de supt, uns in gat cu albastru de metilen pus cartofi stropiti cu spirt la gat asa 2 zile, nu mi-a trecut deloc din contra si ceaiul nu putem sa-l inghit am avut dureri musculare, frisoane si am luat nurofen gripa -raceala si Klacid (ptca am o candida mai veche netratata bucala, afte care se declanseaza la antibiotice s-au aiurea cateodata ) an luat in prima zi prima zi diflucan de 150 apoi cate unape zi de 50, la care am continuat sa ia nurofen gripe si raceala si drill pastile de supt, si nexium, probiotice seara la culcare.ACUM ma simt mai bine dar am o senzatie de gura uscata si buzele sunt un pic unflate in special cea de sus.Probabil este o reactie la un medicament. ce sa fac cui sa ma adresez in continuare, pt ca am o stare de disconfort.Sa fie aceasta candida de vina?
1 comentarii
Chiar in noaptea de revelion am simtit o durere in gat cu dificultati la inghitire si cu gurere in ambele urechi
asta a fost un reflux gastro esofagian... si acidul gastric a ars faringele
asa ca amintesteti ce ai mancat si baut..sa stii sa le eviti.. pentru a nu se repeta durerea
Logic trecea foarte repede durerea daca luai un antacid..de supt si un sprey uleios sa hidratezi faringele
restull ce ai facut a fost gresit si ai iritat si mai mult mucoasa gastrica
asta a fost un reflux gastro esofagian... si acidul gastric a ars faringele
asa ca amintesteti ce ai mancat si baut..sa stii sa le eviti.. pentru a nu se repeta durerea
Logic trecea foarte repede durerea daca luai un antacid..de supt si un sprey uleios sa hidratezi faringele
restull ce ai facut a fost gresit si ai iritat si mai mult mucoasa gastrica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1faringita cronica
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 3Iritatie faringiana
- 4rinita cronica si faringita cronica
- 0Faringita cronica, fetita 2 ani
- 4reflux si faringita cronica atrofica cu candida
- 5faringita, puroi pe amigdale
- 1faringita persistenta de mai bine de o luna
- 16faringita granuloasa
- 3faringita hipertrofica rog o parere
- 4sugar cu faringita si stridor laringian