ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

extrasistole ventriculare

777 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 25 26 Înainte ›
0
29-05-2009, ora 19:54
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Nu stiu ce sa zic, Salma. Poate sa fie o coincidenta! Dar prea s-a repetat de multe ori. Am tensiometru acasa si am urmarit. Adevarul este ca nu prea iau Distonocalm deoarece am oroare de medicamente. Sunt alergica la aspirina si imi este teama de toate medicamentele. Am patit-o odata foarte urat de la aspirina (era sa mor sufocata) si de atunci evit sa iau orice fel de medicament. Alesandra, examinarea holter o poate face orice medic cardiolog care are in dotare asa ceva. Eu am avut noroc cu o cunostinta care mi-a facut aceasta monitorizare, si nu m-a costat nimic.
0
30-05-2009, ora 16:02
alesanda
Nu este medic/terapeut
alesanda
multumesc pentru raspuns :)
0
30-05-2009, ora 16:11
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
eu sint ok..fara bummm...de 2 luni...ce frumoasa e viata !!!!fara ele...Salma reumatismul tau din copilarie poate da sechele la inimioara...am citit un articol..si pe aici tot tratamentele alea sint...nu mai ziceti de doctorii romani atita a descoperit stiinta medicala pina acu...a ca se fac mai multe ablatii ca in Romania da...dar cite reusesc sa rezolve problema asta-i partea doua..e vina noastra trebuia sa ne alrgem si noi o alta boala cronica nu esv.tot asa zic mai bine durere decit bummm bummm.Eu nu iau decit ulei de peste omega 3 acu nu mai iau nimic altceva si astea le iau de 2 luni...Pe aici doctorii se arata f interesati...ca de...au nevoie sa vii mereu altfel...no money...iti si spune ca trebuie sa tre vada iar in 2 saptamini...pina ca invata omul lectia...totul e vorbareala.iti mai schimba cite un medicament...mai un monitor...daca incepi cu ei nu mai termini.te re si re si re programeaza e un bussinesaici medicina...citi pacienti la usa cu atit mai bine.bietii oameni de frica merg mereu...ca nimeni nu-ti spune...nu scapi niciodata vin si pleaca in cazul cel mai fericit...cind mergi iar iti zimbesc mai fac o gluma...ca trebuie sa te simti bine...si orice test ceri ti se face...la alta clinica alta data pe urma mergi iar sa ti se citeasca testul si uite asa.te cheama mereu...aia inseamna bani ptr ei.in loc sa-ti faca toate testele si sa te cheme cind le are pe toate...iti face cite unul si te cheama sa-ti spuna rezultatul...si iar iti propune alt test si uite asa...nu mai termini nici la anul ca plateste asigurarea...dar si pacientul o parte...eu dau la fiecare consult 40$ din buzunar si restul asigurarea.aici nu-ti spune ca romanul...nu prea am ce sa-ti fac ba pe romaneste...pierde.pacientii nu-ti spune ca si el are bummm...si nu poate rezolva problema.tot ce trebuie sa faca sa fie ff placut si...pacientul vine iar.asta ca va vaicariti de doctorii romani...ei cel putin va spun in fata.adevarul desi e dureros...astia aici.te pun pe drum luni de zile ani...pina te plictisesti te re si re programeaza ca sa-ti spuna acelasi lucru pina ce realizezi ca doctorul ala are o lista de programari zilnice ce trebuie umpluta cu de astia ca noi cronici fara speranta...asistenta te suna acasa cu o zi inainte sa-ti reaminteasca ca miinie ai programare...sa nu cumva sa lipsesti..daca lipsesti iti trimite bil de 25 $...ca ai lipsit...atunci iti dai seama...ca esti bagat intr-o afacere timp inseamna bani pentru clinica aia si ca tu nu te-ai dus...ei au pierdut bani...dar tot te ard cu o suma de 25$ iti dai seama cit iau pentru consultatie daca mergi...va pup
0
30-05-2009, ora 17:27
salma
Nu este medic/terapeut
salma
Gina, multumesc pt raspuns. Stiu ca RAA lasa sechele la inima insa eu sunt unul din cazurile fericite care a descoperit boala la timp si am facut tratament ani de zle cu Moldamin injectabil si propranolol.dupa ce am terminat cu tratamentul cind am ajuns la adolescenta, au ajns la concluzia ca sunt vindecata... pina acum 5 ani imi faceam anul Aslo sa vaedem daca a reaparut cumva insa totul a fost ok. so acum 5 ani mi sa spus ca nu mai e nevoie sa verificam pt ca sunt considerata vindecata si fara sechele...
0
30-05-2009, ora 18:28
raluca2000
Nu este medic/terapeut
raluca2000
Salutare! Azi am avut 2 episoade de palpitatii care m-au pus pe ganduri. Eu sunt obisnuita cu extrasistolele, o bataie in plus sau pauza, dar azi am simtit pret de vreo 2 secunde cateva batai puternice si rapide in piept dupa care ritmul a devenit normal. Oare ce poate fi? Mi-e frica sa nu fie tahicardie ventriculara. M-au cam luat ametelile dupa aia...
0
30-05-2009, ora 20:11
salma
Nu este medic/terapeut
salma
Raluca eu simt batai asa cum descrii tu de cel putin 100 de ori in 24 de ore...am purtat un holter acum citeva zile si mi sa spus ca am doar extrasistole ventriculare si atit si nici nu mi-a dat tratament a zis ca este ceva normal pe un cord sanatos...ameteala te-a luat de la frica nu de la esvuri...asa ca stai linistita ! am citit aici la o fata rezultaul de la holter ca are bigemeny si cupletes si medicul ia zis ca e fi bine or tu chiar nu ar trebui sa te ingrijorezi dar pt linistea ta mergi si fa un holter
0
30-05-2009, ora 22:10
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Salma, cred ca despre mine era vorba cand ai amintit de bigemelare si cuplete. Spune-mi si mie te rog, daca stii: e rau sa ai asa ceva? Mie medicii (ca au fost 2) care au interpretat rezultatul holter mi-au spus ca nu-i nici o problema. Oricum nu ma mai sprie nimic, asa ca nu ma menaja. Multumesc frumos pentru raspuns.
0
31-05-2009, ora 13:47
salma
Nu este medic/terapeut
salma
Mariusa parerea mea de esvevist este ca nu ineamna mai nimic atita timp cit le ai pe un cord sanatos...asa ca stai linistita, banuiesc ca nu nici tratament nu ti-au dat :) eu cind l-am intrebat pe medic de tratament mi-a zis ca nu imi da nimic pt ca nu e cazul si ca sa ma tratez cum m-am trata si pina acum de 10 ani...adica cite un distonocalm la nevoie si multa liniste si incredere ca nu ni se poate intimpla nimic decit o bataie mai puternica in piept sau un gol
0
31-05-2009, ora 22:07
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Draga Salma, zici ca ai fost acolo! Exact asa mi-a spus medicul: ca am cord sanatos si ca nu e nevoie de tratament, doar cate 1/2 Distonocalm la nevoie. Adevarul este ca am incetat sa-mi mai fac probleme. Dupa atata timp in care imi vedeam sfarsitul in fiecare zi, am obosit sa ma mai intreb, asa ca ce o fi, o fi! Pana acum e bine! Multumesc pentru raspuns! se pare ca multi dintre voi sunt mai in masura sa dea un raspuns pertinent, spre deosebire de medici.
0
02-06-2009, ora 10:03
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
salma, mi-ar placea sa mai stam de vorba. Astept sa-mi dai id-ul de mess.
0
02-06-2009, ora 10:43
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Pai miki draga.il dadu fata o data mai sus! Ridica numa' din sprancene si ai sa vezi. Salma scumpo, cam pe unde o sa fii Vineri? Ca tare mi-i dor de tine! No...
0
02-06-2009, ora 13:15
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
Mai Puiu, dar atent mai esti. Asa e, mi l-a dat, dar din cauza batranetii mi-au cazut pleoapele peste ochi.imediat dupa ce ma operez(estetic) revin.
0
02-06-2009, ora 14:06
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Simpatica miki, ca de obicei. Am auzit ca-i mare mizerie pe Lacul Morii! Asa ca hai mai bine la o Delta. O sa va invitez cand imi iau o barca mai ca lumea...una care sa semene cu un yaht! Yaht yaht yaht...ce misto suna! Ia repetati si voi de relaxare...he he he!
0
02-06-2009, ora 15:33
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Dragilor au trecut 2 ani aproape si mam vindecat de extrasistole desi leam avut 1 an non stop am scapat , erau asa de dese incat se numea Trigeminism si mau marcat insa am scapat de ele si va pot da sfaturi si detalii despre ele adresa mea -
0
02-06-2009, ora 16:26
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
mai georgele, ce scrii tu acolo la tine pe feeforums e copiat de aici de la noi. NU poti da nici sfaturi si nici detalii daca nu vii cu idei originale. D'astea cu regim alimentar, diete sanatoase, cu renuntarea la fumat...bla bla sunt prea vechi amice. Elita noastra nu admite plagiatura.da o raita pe acest forum sa vezi numai cate lucruri poti invata, nu numai despre esv. Intelegi ce vreau sa zic? Eu iti apreciez efortul dar nu te arunca ca un mic fachir in chestii care te depasesc. Abracadabra! Hocus pocus! Loto prono! Hop si-asa!
0
02-06-2009, ora 18:22
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Mai puiule ce am scris eu acolo este adevarat , ca este luat si de aici texte nui nimic rau , chestia e ca pot ajuta lumea mai mult decat atita am si chat online care constituie un avantaj ; a si ce mai ziceai tu ca sunt vechi chestile acolo ei bine sunt vechi dar reale si inca de actualitate multi nici nu stiu ce sunt acestea ( extrasistolele ) , sincer asteptam un multumesc nu o critica din partea ta. daca consideri ca sunt demodat sau xeroxist in ceea ce priveste copierea asta e treaba ta , ma bucur pentru tine ca esti atit de bun cunascator si ca ai multe cunostinte , eu ofer ceea ce stiu si ceea ce am trait sunt sigur ca multi ar vrea sa stie , sa citeasca . ati urez bafta puisor.
0
02-06-2009, ora 18:31
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Georgele, multumesc pentru sfaturi, dar nu stiu de ce sit-ul "tau" nu poate fi accesat. Iar cu lasatul de fumat.,. mai va'. M-am lasat de fumat, m-am lasat de cafea, mananc numai iarba (a se citi salate si fructe) m-am lasat si de alte alea.ca, de', sa nu le dau esv-urilor motive de excitatiune, mon cher, da' ele nu si nu! asa ca.baiatu, cu ce sfaturi vii tu? De ce sa ma mai las? De viata, sau...? Nu te supara da noi, toti de pe acest forum cred ca am incercat absolut tot, si fara rezultat. Daca la tine a functionat ceva, bravo tie, inseamna ca nu ai fost un esv-ist autentic. Numai bine!
0
02-06-2009, ora 18:55
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Poate ca daca v-ati lasa de critici si ati fi mai pozitivi vi-ar trece extrasistolele. Omu a vrut sa faca o fapta buna. Puteati sa il tratati ca atare.
0
02-06-2009, ora 19:21
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Ai dreptate, Daniel! Prin urmare va doresc multa sanatate tuturor si sa scapati de esv! Imi pare rau daca am suparat pe cineva si mai ales pe Georgian, nu asta am vrut. Poate ca sunt rea si d'aia am esv, sau poate ca sunt prea buna. Imi pare bine ca am avut prilejul sa schimb impresii cu toti de pe acest forum, am invatat multe si am simtit ca am aproape oameni care ma inteleg. Va doresc numai bine tuturor si va multumesc pentru toate sfaturile primite! Cu bine!
0
02-06-2009, ora 19:30
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Multumesc pt critici sau ajutor insa siteul functioneaza perfect si este nou insa de inceput am destul pt voi -
0
02-06-2009, ora 19:50
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Ahhhhh.ma infoiasem ca un balaur si era cat pe ce sa ma reped sa-i smulg capul lui georgel, da' cand m-a luat cu "bafta puisor" mi-a venit sa ma gudur ca un puppy. Acuma serios...tu n-ai prea citit ce scriem noi aici de atata amar de vreme. Repet...chestiuni legate de diete, fumat, alcool, sex (la tine zice ceva de sex?) au fost dezbatute LA GREU. Ce naiba, hello, in puii mei, am vaga impresie ca te prefaci un pic. NU zic ca strica dar hai sa fim pe sens cu gravitatia terestra. I mean Hello!!! Si mai voiam sa spun ca te-as fi imbratisat la nesfarsit daca chiar veneai cu o idee originala si functionala prin care sa vindeci hominirea de catre esv-urile care este...Hello! In plus, te asigur ca toti cei care participa intr-un fel sau altul la redimensionarea acestui forum si implicit a notiunii de esv, au informatii despre aceasta tulburare de conducere.
In rest, veselie mare! Se apropie vacanta, iesim din prohibitie si desigur, viata e frumoasa!
0
02-06-2009, ora 20:42
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
vad ca puisor ai chef sa desbatem la nesfarsit continutul unui site nou care vrea sa ajute si care vrea sa adune membri cu o vasta cunostinta ca tine, tot odata mai vad ca ai si texte pe masura uite ati spun inca odata Vino si tu, avem nevoie de oameni ca tine, nu sunt un prefacut nu stiu tot ce este pe aici insa stiu ce vreau si anume sa ajut daca unora li se va parea ca sunt depasite subiectele si no vor vrea sa puna unele noi ai inteleg dar poate sunt si persoane noi si interesate atit de subiectele de aici sau de acolo sau de extrasistole in general. Inteleg perfect ce vrei, insa intelege si vreau si eu iar daca avem un scop comun hai sa ne adunam pentru ca unde sunt mai multi e mai bine, iar unde este desbinare este haos, de vrei sa ramai distant sau neutru respect decizia. Inca odata Bafta si sanatate tuturor.
0
02-06-2009, ora 20:59
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Georgel...nu esti mai capos decat fiica-mea dar esti pe-aproape...tu esti atipic mai biatule! Ce mama lu' Matei Corvin (google Matei Corvin ca sa te luminezi asupra personajului) mai trebuie un forum, al tau, foarte sarac in informatii si posibilitati, cand avem aici ditamai tarlaua unde gasesti tot ce vrei si ce nu vrei. Poti sa socializezi cu multi alti suferinzi, poti sa scrii cat vrei pe topicul "nostru", poti sa ne impartasesti din experientele tale in legatura cu esv...Chiar eu imi luasem lumea in cap la un moment dat si am construit un grup pe Yahoo. Dar sa-ti spun foarte sincer...tot aici ma simt foarte bine.aici e locul meu si asta ar trebui sa intelegi si tu, daca intr-adevar ai ceva de spus. Despre esv sau orice alta chestie care ar putea sa ne faca sa zambim. In plus, scrii mesajele cu atata incoerenta si pline de greseli gramaticale sau de sintaxa, incat mi se umfla venele bicepsilor mei lucrati cand "te citesc". De nervi.
0
02-06-2009, ora 21:12
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Vad ca pierd timpul explicandu-ti Daca nu te intereseaza siteul meu nu intra , nu pomeni, nu te baga , nu etc etc etc deci vezi-ti de ale tale, din cate vad in discutiile tale esti critic asupa persoanei mele si a muncii mele Repet nu ati place e ok stai afara, sa ati fie de bine si cred ca ai inteles ce am vrut sa zic nu ? e oare asa greu de inteles ce tiam scris in acest ultim mesaj ? vrei oare sa facem in acest forum un lung subiect doar intre noi ? cate mesaje si cuvinte sau folosit pina acuma despre eu, tu , siteul meu. ? nu-i de ajuns ? deci te rog veziti de ale tale. Sanatate prietene
0
02-06-2009, ora 21:26
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
oh, vai sh-amar. Acuma o sa continuati ca doi cocoshi. Am mai vazut dispute d-astea aici pe forum, asha ca va fi cu "bis". Cris, eu ash fi curios de rezultatele celor 13 Holtere pe care le-ai facut, si cum au evoluat rezultatele in functie de tratamentul pe care il luai (Concor 10 ziceai parca, sau si altceva?). Georgele, mai bine descrie aici cum ai scapat tu de extrasistole, ce tratament.. etc. Hai noroc si VOIE BUNA!
0
02-06-2009, ora 21:55
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Georgel, sanatate si virtute!...mai departe..scrie-n carte! Hai ca m-am distrat un pic! Pa!
Daniel, te salutez! Ei n-au fost 13 dar cu siguranta 3. Care te intereseaza? Ala ultimul cu subwooferul clampanind de fese? Cu ala a fost naspa prietene, pt. ca nu prea incapeam in masina dar ne-am descurcat.
Ei si ca sa nu crape eseveurile in voi de curiozitate, subwooferul ala era un echipament suplimentar care genera niste impulsuri de "taiere" a celor anapoda care imi bantuiau corasonul pe episoadele de 4+1 sau 5 +1 (5 batai normale cap serie o esv) si inregistra similar holter-ului. La sfarsitul sesiunii holter medicul compara datele stocate in cele 2 echipamente. Asadar, un holter suplimentar care permite efectuarea unor rapoarte comparative.
Da, Concor iau zilnic. 5 mg. N-am gresit niciodata doza, in schimb uneori mai uit daca mi-am luat doza ori ba. De Cabernet nu uit niciodata, nici de Merlot. Si da, recunosc ca am mai ras si cate o bere-doua. Si da, mai bubuie cate una in tample de-mi aduce aminte de creditele mele din banci, dar sunt tare. Prea tare ca sa ma doboare un fleac de acest gen. Stii, ca-n filmul lui Sergiu Nicolaescu.un fleac...m-au ciuruit! Si vorba aia ca ce nu te omoara te intareste se regaseste in fiecare dintre noi, toti cei care am facut pactul "diaboliq" cu ele, esv-urile...care este!
Iubire maxima!
0
02-06-2009, ora 22:29
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Puisor uite ce e de obicei sunt o persoana calma prietenoasa, insa daca sunt provocat raspund cu placere, Nu as vrea sa facem bufonarii aici pentru ca sar amuza enorm oamenii si acest site nu este dedicat amuzamentului.
Este usor sa jicnesti dar greu sa ajuti, ar fi fost foarte usor sa ati scot un profil comic ceva legat din comenturile tale poetice insa nu de data asta mai rabd pentru ca pot, desi toate mesajele tale pareau sa intepe linistea, armonia, suferinta comuna. Poate ca si pentru ca esti ceva mai in varta ma facut sa ami infranez poftele de misto si mi-am impus o gandire sanatoasa constructiva si pasnica. De incheiere inchin un toast cu licorile lui bahus cu care sunt sigur ca esti familiarizat pina acolo unde te face sa devi melancolic, in cinstea ta si ati urez sa fi fericit cocosel.Apropo daca vrei sa mai ami reciti ceva versuri insa te-as ruga nu aici sunt sigur ca sunt si alte cai, ce zici de messenger id meu ar fi geany_100 sau skype ? sau poate in alt mod asa ca lasa-mi tu o nota stimate prieten cum preferi ca sa ai scutim pe cei ce cauta un coment despre extrasistole si va vede bufonarii. intelegi nu ?
0
02-06-2009, ora 23:00
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Georgele...nu te mai bag in seama ca nu faci fata...ai o exprimare varza cum n-am mai intalnit pana acum, dar daca tot te-ai prins ca esti cu x ani mai pici decat subsemnatul, eu te incur-ajez si iti recomandesc cu voiosie sa mai mergi un pic la shcolica. Auzi ma georgele, , , tu esti roman mai? Dupa cum scrii parc-ai fi nu!
Ca sa nu-ti mai zic ca la faza cu "cocosel", m-am pra-va-lit de pe scaun de ras.mai Georgele ma nebunaticule...si cred ca toti cei care au citit tampenia asta a ta au uitat de esv-uri si de mama esv-urilor si de tatal lor.Ai fost superb...bestial...magnific...! Georgeleeeeeeeeee, te iubesc nene!
Aproposito...lasa frustrarea si povesteste-ne despre relatia ta cu esv!
0
02-06-2009, ora 23:17
salma
Nu este medic/terapeut
salma
Doamne m-au apucat extrasistolele numa cind am citit cearta intre Puiu si Georgel :) Puiu nu ai treaba sa inveti pt examen ?! :) Dragule nu te mai enerva ca it face rau la inima si cine mai face ordine aici pe site ?! :)) Miki cind intri pe yahoo, abia astept sa vorbim acolo...va pup pe toti chiar si pe Georgel (riscind sa se supere dragul de Puiu pe mine :( ) si lasati cearta ca nu va , , sade, , bine mai baieti :) daca se certau fetele mai intelegeam dar baietii...hm rusinica
0
02-06-2009, ora 23:25
Diaboliq
Nu este medic/terapeut
Diaboliq
Ma bucur ca esti inca treaz si ca esti pus pe caterinca veterane, vezi tu ma rugam sa mai dau de unu ca tine asa de scolit de perfectionist, dar si mai mult mar ferici daca am vorbi pe privat unde putem da frau liber imaginatiei si vocabularui intreg, nu te de alta dar am atitea sa-ti spun incat ati va zgudui toate cunostintele tale si intreaga ta fiinta atit de de dura si ordonata, desi in ultimul tau coment sa vazut o mai slaba prezenta de spirit ai fost mai bland si ai putin taios in replici.. Ce se intampla cu tine ? Ai inceput sa ma placi ? Daca inca nu sigur o vei face in Privat draga prietene. Sunt atit de multe de spus.
Adaugă un comentariu / răspuns
777 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 25 26 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: