multe cosuri pe spate, pe piept si gat
De ceva timp am foarte multe cosuri pe spate si au inceput sa imi apara si pe piept si gat. Unele sunt foarte mari si dureroase. Am tot spatele "patat" de la alte cosuri ce le-am avut. Ce as putea face sa imi dispara si acele urme+pete si cosurile ? Imi e si rusine sa port maieuri in ce hal arata..Multumesc !
4 comentarii
Prima regula e sa nu le storci, iar apoi, sa te duci la un dermatolog sa-ti poata da un tratament de specialitate. Foarte bune sunt Zinerit, Skinoren, Retin-A, insa nu stiu daca le poti cumpara fara reteta.
Oricum, fuguta la dermatolog.
Oricum, fuguta la dermatolog.
ehe...eu am avut pe fata asta...si le am stors da nu inainte de a ma spala bine pe maini si folosind sevetele umede.apoi am dat cu nidoflor de vreo 3 -4 ori pe zi...imediat mi-a trecut semnu in numai 4 zile si era ditamai semnul..nu stiu daca e bine dar am incercat si pur si simplu a functionat...incercati si veti vedea..
am aceeasi problema...eu am fost la dermatolog...cik petele se duc doar cu laser...:|:|:| doar k mi-a dat si un tratament...dupa kre mi s-au mai retras...categoric mi-au ramas cele mai grave dar majoritatea de pe spate si piept nu mai sunt...mi-a recomandat roaccutane(tablete)...si zynerit...dar nu poti fara reteta...mergi la medic...si va fi bn...
O prietena a folosit Derminax pe durata a 3 luni de zile si vad ca acum nu mai are asa multe cosuri. Partea nasoala e ca nu a reusit sa scape in intregime e cosuri. Oricum, parerea mea e ca se vede un progres!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16acnee
- 3Cand apar cosurile?
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 2cosuri dureroase pe spate
- 11cosuri care ma mananca foarte tare
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 8Mici cosuri pe maini
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 7Cosuri pe fese
- 3cosulete mici si rosii pe frunte
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2Cosuri 'enervante'
- 1Cosuri, ten gras
- 1Coșuri dureroase pe piept
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Coșuri mici pe picioare
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: