Experienta avortului... cum este?

36 comentarii 1 2
0
28-11-2018, ora 05:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Prezentati-va la ginecolog sau la urgente.
1
29-11-2018, ora 20:53
Alyna88
Nu este medic/terapeut
Alyna88
Buna seara Alisss. Si eu am recurs la aceasta metoda anul acesta in Ianuarie. La mine a fost doua zile mai abundent, cheaguri si dupa S-a oprit, a curs foarte putin, ma îngrijoram, am luat legătura cu medicul si dupa prima menstruație am fost la următorul control unde mi-a confirmat ca S-a eliminat aproape tot, doar ca mai rămăsese niste cheaguri.Pentru a se elimina si aceste cheaguri am mai primit niste pastile citotec cred ca se numeau pe care l e tineam sub limba. In final totul a fost eliminat. Eu iti recomand sa iei legătura cu medicul si sa stabiliti data pentru următorul consult.
0
26-12-2018, ora 01:36
Dsd1
Nu este medic/terapeut
Dsd1
--------* Este o parere despre avort

(*modificat de admin)
0
19-06-2019, ora 20:45
cati2000
Nu este medic/terapeut
cati2000
Bună seara
La ce medic ati apelat pentru avort?
0
15-08-2019, ora 09:00
Aghe
Nu este medic/terapeut
Aghe
Cati, nu stiu daca iti mai este de folos acum, dar eu am facut ieri o intrerupere de sarcina prin aspiratie cu anestezie totala la Ilife Medical (Bucuresti, Cotroceni) la doamna doctor Cristina Ionescu. Tot personalul s-a comportat exemplar. Mi s-a facut intai o ecografie transvaginala pentru a vedea in ce stadiu este sarcina (aveam 5 saptamani de la conceptie) apoi am discutat despre ce presupune interventia in sine. Anestezistul de asemenea mi-a oferit toate explicațiile necesare. Mi-au montat o branula, m-au asezat pe masa ginecologica si asta este tot ce imi amintesc. Cand m-am trezit spre surprinderea mea nu aveam dureri, ci eram doar un pic ametita de la anestezie. Am primit o reteta cu antibiotice pentru a evita o infectie si m-au programat pentru un control peste o saptamana. Am plecat relativ repede dupa interventie, iar pana seara eram ca noua. Toata interventia + control si eco initiala si ulterioara (peste o saptamana) au costat 1200 de lei.
Tin sa mentionez ca sufar de anxietate generalizata si atacuri de panica de foarte multi ani, ma protejez si m-am protejat mereu, am o relatie stabila de aproape 9 ani si este prima oara cand s-a intamplat sa raman insarcinata. La recomandarea medicilor, am decis sa intrerup sarcina intrucat starile mele anxioase si antidepresivele luate in urma cu 6 luni ar fi putut afecta fatul.
Am vrut sa va povestesc experienta mea pentru ca eram foarte speriata si la randul meu am cautat pe internet tot felul de informatii, unele care mai rau ma speriau. Nu este o optiune ideala sa faci intrerupere, dar cand situatia o cere, macar sa cazi pe mana unor oameni competenti.
0
15-08-2019, ora 22:51
cati2000
Nu este medic/terapeut
cati2000
Bună seara
Mulțumesc mult pentru răspuns
În situația mea, sarcina se cam oprise din evoluție, am 44 de ani, oricum nu cred că ar fi fost cel mai bun lucru
Am fost programata la Marie Stopes, la dr Augustin, a fost totul ok, la fel ca și la dvs., cu anestezie generală de scurtă durată
Clinica este ok, la fel și personalul
Îl recomand pe dr Augustin, în cazul în care mai ajunge cineva în această situație...
Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •