Dureri groaznice de genunchi

10-09-2011
amoteb
Nu este medic/terapeut
amoteb
Buna ziua
Sun barbat, 51 ani. 175 cm, 98 kg.si am fdureri groaznice de genunchi, in special la urcatul si coboratul scarilor si dureri de coloana.Am facut radiografii dijn proprie initiativa cu urm. rezultate.
1. Coloana cervicala
-Rectitudine de profil.Pensare discala C5-C6.Pensari posterioare C4-C5, C6-C7, cu osteofite anterioare la aceste nivele.
2.Coloana lombara
-Pensari posterioare L1-L2, L2-L3, L3-L4 si pensari discale L4-L5, L5-S1.Minim posterolistezis L4-L5.Osteofite anterioare si laterale L4-L5.Punte osteofitica posterioara L4-L
3. Genunchi
-Ingustarea spatiilor articulare femuro-patelar si fmuro-tibial intern mai accentuata pe partea dreapta.Osteofite patelare bilateral.Spine tibiale ascutite si deformate.Calcificari in spatiul popliteu stang.
Acestea fiind rezultatele radiografiilor, rog o parere, ce trebuie urmat? Reumatolog?
Ortoped? Si, si? Catre care trebuie mers prima data?Si...ce se face in asemenea cazuri, de obicei?
Va multumesc anticipat
Toma Baloi
3 comentarii
0
10-09-2011, ora 23:31
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Offfff..cate sunt..si urate. Nu aveti voie efort, nu va aplecati in fata, iar pe vine nu cred ca puteti sa va lasati, daca spuneti ca va dor asa tare genunchii. Era interesant de facut si un test de densitometrie, sa nu aveti cumva si osteoporoza.
Va spun din experienta, nu stiu din ce oras sunteti si daca aveti centru CERAGEM aproape. Acest aparat de masaj/presopunctura cu bile de jad incalzite la 60 de grade cu heliu si infrarosii va aranjeaza coloana si va rezolva foarte multe probleme de sanatate. Eu urmez aceste sedinte din luna mai, ajungand acolo in urma unei crize puternice de sciatica. Dupa prima sedinta nu am mai avut dureri. Sedintele sunt gratuite.
Interesati-va si poate puteti merge, sau daca aveti pozibilitate sa va cumparati aparatul pentru acasa. Sedintele trebuie facute zilnic, iar acasa se pot face de 2 ori pe zi, pentru rezultate rapide.
Multa sanatate!
0
11-09-2011, ora 14:04
c0rina
Nu este medic/terapeut
c0rina
Va poate ajuta un medic homeopat cu experienta. Este probabil vorba de o dererglare celulara, la care nu se ajunge cu alte mijloace decat cu remediile homeopate. Din cele spuse exista mai multe indicii sigure pentru aceasta suspiciune.
0
12-09-2011, ora 23:06
domo_floare
Nu este medic/terapeut
domo_floare
Numele meu este Flori, am 45 ani, 175 cm si vreo 85 kg. M a doare rau genunchiul drept e si putin umflat, cand ma

aplec ma doare ambii. Ce ar trebui sa fac?

Cu consideratie si respect Flori Domocos !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.