Dureri groaznice de genunchi
Buna ziua
Sun barbat, 51 ani. 175 cm, 98 kg.si am fdureri groaznice de genunchi, in special la urcatul si coboratul scarilor si dureri de coloana.Am facut radiografii dijn proprie initiativa cu urm. rezultate.
1. Coloana cervicala
-Rectitudine de profil.Pensare discala C5-C6.Pensari posterioare C4-C5, C6-C7, cu osteofite anterioare la aceste nivele.
2.Coloana lombara
-Pensari posterioare L1-L2, L2-L3, L3-L4 si pensari discale L4-L5, L5-S1.Minim posterolistezis L4-L5.Osteofite anterioare si laterale L4-L5.Punte osteofitica posterioara L4-L
3. Genunchi
-Ingustarea spatiilor articulare femuro-patelar si fmuro-tibial intern mai accentuata pe partea dreapta.Osteofite patelare bilateral.Spine tibiale ascutite si deformate.Calcificari in spatiul popliteu stang.
Acestea fiind rezultatele radiografiilor, rog o parere, ce trebuie urmat? Reumatolog?
Ortoped? Si, si? Catre care trebuie mers prima data?Si...ce se face in asemenea cazuri, de obicei?
Va multumesc anticipat
Toma Baloi
Sun barbat, 51 ani. 175 cm, 98 kg.si am fdureri groaznice de genunchi, in special la urcatul si coboratul scarilor si dureri de coloana.Am facut radiografii dijn proprie initiativa cu urm. rezultate.
1. Coloana cervicala
-Rectitudine de profil.Pensare discala C5-C6.Pensari posterioare C4-C5, C6-C7, cu osteofite anterioare la aceste nivele.
2.Coloana lombara
-Pensari posterioare L1-L2, L2-L3, L3-L4 si pensari discale L4-L5, L5-S1.Minim posterolistezis L4-L5.Osteofite anterioare si laterale L4-L5.Punte osteofitica posterioara L4-L
3. Genunchi
-Ingustarea spatiilor articulare femuro-patelar si fmuro-tibial intern mai accentuata pe partea dreapta.Osteofite patelare bilateral.Spine tibiale ascutite si deformate.Calcificari in spatiul popliteu stang.
Acestea fiind rezultatele radiografiilor, rog o parere, ce trebuie urmat? Reumatolog?
Ortoped? Si, si? Catre care trebuie mers prima data?Si...ce se face in asemenea cazuri, de obicei?
Va multumesc anticipat
Toma Baloi
3 comentarii
Offfff..cate sunt..si urate. Nu aveti voie efort, nu va aplecati in fata, iar pe vine nu cred ca puteti sa va lasati, daca spuneti ca va dor asa tare genunchii. Era interesant de facut si un test de densitometrie, sa nu aveti cumva si osteoporoza.
Va spun din experienta, nu stiu din ce oras sunteti si daca aveti centru CERAGEM aproape. Acest aparat de masaj/presopunctura cu bile de jad incalzite la 60 de grade cu heliu si infrarosii va aranjeaza coloana si va rezolva foarte multe probleme de sanatate. Eu urmez aceste sedinte din luna mai, ajungand acolo in urma unei crize puternice de sciatica. Dupa prima sedinta nu am mai avut dureri. Sedintele sunt gratuite.
Interesati-va si poate puteti merge, sau daca aveti pozibilitate sa va cumparati aparatul pentru acasa. Sedintele trebuie facute zilnic, iar acasa se pot face de 2 ori pe zi, pentru rezultate rapide.
Multa sanatate!
Va spun din experienta, nu stiu din ce oras sunteti si daca aveti centru CERAGEM aproape. Acest aparat de masaj/presopunctura cu bile de jad incalzite la 60 de grade cu heliu si infrarosii va aranjeaza coloana si va rezolva foarte multe probleme de sanatate. Eu urmez aceste sedinte din luna mai, ajungand acolo in urma unei crize puternice de sciatica. Dupa prima sedinta nu am mai avut dureri. Sedintele sunt gratuite.
Interesati-va si poate puteti merge, sau daca aveti pozibilitate sa va cumparati aparatul pentru acasa. Sedintele trebuie facute zilnic, iar acasa se pot face de 2 ori pe zi, pentru rezultate rapide.
Multa sanatate!
Va poate ajuta un medic homeopat cu experienta. Este probabil vorba de o dererglare celulara, la care nu se ajunge cu alte mijloace decat cu remediile homeopate. Din cele spuse exista mai multe indicii sigure pentru aceasta suspiciune.
Numele meu este Flori, am 45 ani, 175 cm si vreo 85 kg. M a doare rau genunchiul drept e si putin umflat, cand ma
aplec ma doare ambii. Ce ar trebui sa fac?
Cu consideratie si respect Flori Domocos !!!
aplec ma doare ambii. Ce ar trebui sa fac?
Cu consideratie si respect Flori Domocos !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere de genunchi - tratament naturist
- 57Durere groaznica de genunchi - am 15 ani
- 2dureri la genunchi
- 4Durere genunchi!
- 52Ma dor genunchii si pocnesc!
- 17Umflatura dureroasa sub genunchi
- 2durere genunchi
- 1Lovitura la genunchi
- 1Durere de genunchi
- 0dureri picioare de la genunchi in jos
- 1durere de genunchi
- 0Dureri de genunchi
- 5Probleme la genunchi
- 0Traumatism la nivelul genunchiului
- 5rezultat RMN genunchi
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 3Probleme la genunchi
- 3condromalacie bilaterala
- 4Durere Genunchi rotula.
- 7"Durere" genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Sindrom dureros patelofemural (genunchiul alergătorului)
- Durere de genunchi
- Durere de rotulă
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: